hoşbulduk canlarım nasılsınız bakalım bu sabah
herkese merhaba bende hamile olduğumu 2 haziranda öğrendim şuan çok telaşlı ve şaşkın haldeyim planlamamıza rağmen ilk aydam hamile kalmak bayağı şaşırttı beni.Dileyen herkese bebiş nasip olur inş.
iyiyiz,süperiz çok enerjiğiz :teytey::teytey:
slm kızlar valla sizlerle konuşuyorum daha ii oluyorum :1hug:
senide tebrik ederim canım allah kucağına almayıda nasip eder inşallah.Darısı benim ve diğer bebek bekleyen arkadaşlarımın başına a.s.
herkese merhaba bende hamile olduğumu 2 haziranda öğrendim şuan çok telaşlı ve şaşkın haldeyim planlamamıza rağmen ilk aydam hamile kalmak bayağı şaşırttı beni.Dileyen herkese bebiş nasip olur inş.
kızlar bişey sorucam benim bu bi kaç gün yumurtlama günüm. hergünmü ilişkiye girmek gerekiyo???
:kedi:
canım bana doktor gün aşırı demişti yani bir gün ilişki diğer gün dinlenme.Ben adetimin başlangıç tarihinden 10 gün sonra 8 gün boyunca bu şelikde ilişkiye girdim.umarım sanada yardımcı olur.
canım bana doktor gün aşırı demişti yani bir gün ilişki diğer gün dinlenme.Ben adetimin başlangıç tarihinden 10 gün sonra 8 gün boyunca bu şelikde ilişkiye girdim.umarım sanada yardımcı olur.
hmm tamam canım sağol rediğin bilgi için o zaman şuanda normal herşet
2 günde olsa olmazmı bazen 2 günde bir yapıyoruz
canım bunu bende düşünmüştüm ama doktora sormaya sormaya cesarete edemedim yanlış anlamaya sebebiyet veririrm diye delikafadulden
neden ki anca spermler topluyo diye duydum normalı 2 gün derler hep gün aşırıda yumurtalam zamanı sanırım ama spremler 2 günde daja elverişli oluyomuş hergün yapılınca kalıtesi düşüyomuş
kızlar hamilelik testleri adetten 15 gün önce gösterir mi hamileliği?illede adeti mi beklemek lazım doğru sonuç için
kızlar hamilelik testleri adetten 15 gün önce gösterir mi hamileliği?illede adeti mi beklemek lazım doğru sonuç için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?