kızlar duramadım test yaptım hamile değilim,hayırlısı...
Canım ne zamandı senin adet günün?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar duramadım test yaptım hamile değilim,hayırlısı...
slm kızlar.bende geç uyandım kahvaltı ettim.biraz evi toparladım.size bakayım dedim dedm.benim de regl günüme 10 gün kaldı.heyecanlandım.
Nimet canım sende durumlar nasıl?
Bilmiyorum ya karışık..Belim ağrıyor..bi de bu kadar erken belirti olur mu :) benim canım acayip bişey çekti de dün :))) :kedi:
can çekme belirti olmaz canım.bende çok meraktayım.ya biz bu ay her gün çalıştık.acaba gün aşırı mı yapsaydık
günaydın kızlarrr.
son 1gün dua edin lütfen olmuyayım hasta
slm nasılsınız nimet hnaım ben derya bende hamileyim 3 aylık çok sevinçliyim allah herkese tattırsın....
kızlar listeye benide ekleyin bari gerçi ben 5 senedir uğraşıyorum ama o yüzden kaçıncı denemem hatırlamıyorum.bu ayda olacağını sanmıyorum ama bi umut işte.28 haziran adet tarihim.
merhaba 5 senedir uğraşıorum yazmışsın srun nedir? tüp bebek denediniz mi?
slm kızlar ben geldim perşembe günü beni rahimden ameliyat ettiler rahimde çöküntü ve küçük bir et parçasını aldılar çöküntüyü düzelttiler düşüklerin sebebi bunlarda olabilirmiş dedi doktorum et parçasını patalojiye gönderdiler çarşamba günü alıcam sonucunu inş. iyi çıkar biraz kanamam var yatıyorum geremiyorum kızlar kusura bakmayın artık gelecek aya kaldı bizim bebiş olmazsada ramazandan sonra direk tüpbebek yaptırıyoruz inş. bu ameliyat artık sorunsuz bir hamilelği devam ettirir tekrarlayan düşük yapan arkadaşlara sadece gidin rahiminize kamerayla mutlaka baktırın diyorum aksatmayın çünkü düşük yapmamın sebepleri bazen rahim filminde görülmeyebiliyor erkenden önleminizi alın neyse çok konuştum kendinize iyi bakın kızlar iyi olduğumda gelicem tekrar