Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

amin cnm ne güzelll sağlıkla al kucağına inşş

canım belırtılerın nelerdı manıkk cım

tek belirti hafif mide bulantısı ve biraz yürüyünce ayaklarımın altında oluşan terleme ve yanmaydı canım.Başka bir belirti yoktu.Ama ben biraz hissettim sanırım.Dayanamayıp adetime 5 gün kala test yaptım 2. çizgi silikti.İnanamadım tabi.Bu sabah yine yaptım (ilkini öğleden sonra yapmıştım) ikinci çizgi bayağı belirgin çıktı.

Hayırdır inşallahh,bu rüyalarımız ne olacak böyle bende habire birşeyler görüyorum canım,başka birşey düşünmüyoruz ki olacağı bu..
Biliyorsunki neyin ne zaman tutacağı belli olmuyor.Allahın takdiri,tutma olasılığı düşük ama tutabilirde...Belki zaten tutmuştur :Saruboceq:

idrar tahlılnde adete 5 gün kala oluyormuu çıkıyormu bende de hafif mide bulantısı var ama regl olucağıma yakında oluyor oyle

amin cnm allah bilir tutma olasılığı neden düşülk???

idrar tahlılnde adete 5 gün kala oluyormuu çıkıyormu bende de hafif mide bulantısı var ama regl olucağıma yakında oluyor oyle

En garantisi kan tahlili canım..ben 2 ay önce idrar tahlilinde pozitif gördüm ama kan tahlilinde negatif çıktı..Bu idrar tahlilleri varken yok,yokken var çıkarabiliyor...

canım ben acelecilikten yaptım ama çıktı birde benim yumurtam erken olgunlaşmaya başlamıştı SAT 7 Mayıs ancak sanırım ben 16-18 mayıs aralığında hamile kaldım.Bu nedenlede çıktı.Dedimya geceleri uyanıp durdum hep bi huzursuzluğum vardı birde birkaç arkadaşım arayıp seni hamile gördük filan deyince dayanamadım yaptım:) ama onlara hiç bişey söylemedim şimdilik.Doktora gidip kesinleştirince söylücem

amin cnm allah bilir tutma olasılığı neden düşülk???

e normal şartlarda yani 28 günde bir adet olan bir kadında yumurtlama bitmiş oluyor o tarihte..O yüzden dedim,daha düşük diye..Ama her insan farklı benim bir arkadaşım hastalığının 7.günü yumurtluyor...ne kadar erken,kimi insanda 24,25.gün yumurtluyor..

hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına almak nasıp etsin inşş çok sevindim allah herkese isteyen herkese nasıp etsin

yanı ben dr la beraber yumurtlama günlerimi bulmadım fakat netten yumurtlama günü hesplayıcı ile yapıyorum bu ayda o günler çok çalıştık dikkat ediyorum o günlerde kasık ağrım artıyor baya bi zaten bi kaç ay daha bekliycem 4 ay daha dr kontrolü altında yumurt takıbıne başlarım hayırlısıyla

eczanelerde yumurtlama takibi için testler satılıyor..internettede var,Ovulasyon testi diye bir araştır istersen. Onunlada kendin takip edebilirsin kendin evde..

eczanelerde yumurtlama takibi için testler satılıyor..internettede var,Ovulasyon testi diye bir araştır istersen. Onunlada kendin takip edebilirsin kendin evde..

ewt duydum ne kadar tl ? biliyomusun medikalcımede sorabılırım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…