• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

herkese merhaba bende hamile olduğumu 2 haziranda öğrendim şuan çok telaşlı ve şaşkın haldeyim planlamamıza rağmen ilk aydam hamile kalmak bayağı şaşırttı beni.Dileyen herkese bebiş nasip olur inş.

senide tebrik ederim canım allah kucağına almayıda nasip eder inşallah.Darısı benim ve diğer bebek bekleyen arkadaşlarımın başına a.s.

senide tebrik ederim canım allah kucağına almayıda nasip eder inşallah.Darısı benim ve diğer bebek bekleyen arkadaşlarımın başına a.s.

kızlar herkese çok teşekkür ederim hamileliğimi eşimden sonra ilk sizlerle paylaştım:) kimseyi şimdiden telaşlandırmak istemiyorum.Bu yüzden benim için çok öenmlisiniz.Buradaki dostluklara ve paylaşımlara dayanışmaya hayranım.Hepinize ama hepinize kocaman a.s.

herkese merhaba bende hamile olduğumu 2 haziranda öğrendim şuan çok telaşlı ve şaşkın haldeyim planlamamıza rağmen ilk aydam hamile kalmak bayağı şaşırttı beni.Dileyen herkese bebiş nasip olur inş.

canım tebrik ederim sağlıkla bebeğin kucağına al inşallah:CüvCüv:

kızlar bişey sorucam benim bu bi kaç gün yumurtlama günüm. hergünmü ilişkiye girmek gerekiyo???
:kedi:

canım bana doktor gün aşırı demişti yani bir gün ilişki diğer gün dinlenme.Ben adetimin başlangıç tarihinden 10 gün sonra 8 gün boyunca bu şelikde ilişkiye girdim.umarım sanada yardımcı olur.

canım bana doktor gün aşırı demişti yani bir gün ilişki diğer gün dinlenme.Ben adetimin başlangıç tarihinden 10 gün sonra 8 gün boyunca bu şelikde ilişkiye girdim.umarım sanada yardımcı olur.

2 günde olsa olmazmı bazen 2 günde bir yapıyoruz

hmm tamam canım sağol rediğin bilgi için o zaman şuanda normal herşet:1:

canım bunu bende düşünmüştüm ama doktora sormaya sormaya cesarete edemedim yanlış anlamaya sebebiyet veririrm diye delikafadulden

neden ki anca spermler topluyo diye duydum normalı 2 gün derler hep gün aşırıda yumurtalam zamanı sanırım ama spremler 2 günde daja elverişli oluyomuş hergün yapılınca kalıtesi düşüyomuş

kızlar hamilelik testleri adetten 15 gün önce gösterir mi hamileliği?illede adeti mi beklemek lazım doğru sonuç için

neden ki anca spermler topluyo diye duydum normalı 2 gün derler hep gün aşırıda yumurtalam zamanı sanırım ama spremler 2 günde daja elverişli oluyomuş hergün yapılınca kalıtesi düşüyomuş

yok canım pardon ben hergün girsek nolur diye soramamıştım boshayallersmile
benim bildiğim kadarıyla spermlerin rahim içinde canlı kalma süresi 24 saate kadarmış bu yüzden gün aşırı diyolar sanırım.Aslında zaten 2 günde bir demekte gün aşırı değil mi?

Back