Haziran ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar:)

2 gündür sofrada midem bulanıyo özellikle dün tavuk yiyodum gerçi cıkarmak zorunda kaldım sadece o lokmayi ama psikolojik olmasından korkuyorum bunun. Test negatif çıkınca bütün umutlarım gitti gibi. Sen neden guvenmiyosun onlara? Diğer yandan ben hasta olcak olsam duramam çok ağrısı olur ama hiç ağrı yok.

Arkadaşlarım var negatif çıkıp hamile kalan forumda da çokça okudum. En son testi geçen cumartesi yaptım negatifti. Bende mide bulantısı nadir oluyor. Bende adet olacakmışım gibi hissetmiyorum. Hayırlısı bakalım :emir_bebek:

Arkadaşlarım var negatif çıkıp hamile kalan forumda da çokça okudum. En son testi geçen cumartesi yaptım negatifti. Bende mide bulantısı nadir oluyor. Bende adet olacakmışım gibi hissetmiyorum. Hayırlısı bakalım :emir_bebek:
Amin canım ya. Amin. Allah hicbirimizin kucağını boş birakmasin. Hayırsızsa da hayirliya çevirip öyle versin. ..

kızlar ben gördüm kırmızılarııı :KK61: yine umutlar bir sonraki aya kaldı inş. siz gebesinizdir

gecmis olsun bal üzülme nolur anlayana biliyorum senii bi gün mucizen senle olduğunda bu günlere gulersin inşallah doğru zamanda hayırlısı ile seninle olur evladın inşallah

Şimdi yardım istiyorum. Benim bat 1 hazirandı. 14/15 hazıranda ovulasyon yaptım. Düzenli adet oluyorum. Fakat bat 1 temmuz olacak. Ovulasyon yapım dedim. Resimdeki gibi.ben gebelik sandım ama buda yumurtlama çıktı. Resme göre ben dün öü yumurtladım bu gün mü. Sabah da sümüksü uzayan akıntı geldi bir kez. Kafam karıştı. ben iki kez mi yumurtlamış oluyorum.
image.jpg

Cevremdekilerden gordugum kadariyla en erken belirti adet gecikmesi onun dışındakiler psikolojik. Zaten hamile oldugunu ogrenenler hep cok sasirdim bisey hissetmemistim diyo
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah iyi haberler alalim artik

işin garibi benim ovulasyon 14 /15 hazirandı. o zaman da çifttiçizgiler. şimdi bat 1 temmuz en geç ovulasyon olur mu??

yarın doktora gideceğim artık bi ilaç falan birşey versin bakalım klomene falan başlayayım yaa artık beklemek istemiyorumm:110: hangi doktora gittiysem 12 ay bekle diyor buna gidince 12 aydır deniyoruz diyeceğim artıkkk :-)

Merhaba arkadaşlar..Size bir şey danışmak istiyorum.Bu ay 6-10 tarihleri arasında adet olmuştum.Normalde adetim 7 gündür son zamanlarda 5-6 oldu.Genellikle 30 günde bir olurum.Ovulasyon zamanı hesaplayıcılarında 18-24 tarihleri arasında görünüyordu.Biz de 13-15-18-20-22-23 tarihleri arasında beraber olduk.Acaba tarihler doğru mudur?Tutar inşallah :) Bir de bu duruma göre ne zaman test yapmalıyım,7 temmuzu mu beklemeliyim?

Merhaba arkadaşlar..Size bir şey danışmak istiyorum.Bu ay 6-10 tarihleri arasında adet olmuştum.Normalde adetim 7 gündür son zamanlarda 5-6 oldu.Genellikle 30 günde bir olurum.Ovulasyon zamanı hesaplayıcılarında 18-24 tarihleri arasında görünüyordu.Biz de 13-15-18-20-22-23 tarihleri arasında beraber olduk.Acaba tarihler doğru mudur?Tutar inşallah :) Bir de bu duruma göre ne zaman test yapmalıyım,7 temmuzu mu beklemeliyim?

18-24 arası ise tarihlerin tutmuş. İdrar testini bi kaç gün kala yap negatif çıkabiliyor. Kanda bi hafta önceden belli olur.

18-24 arası ise tarihlerin tutmuş. İdrar testini bi kaç gün kala yap negatif çıkabiliyor. Kanda bi hafta önceden belli olur.
Teşekkür ederim yorumunuz için :) Daha önce düşük yapmıştım,inşallah bu sefer her şey yolunda gider.

Mrb arkadaşlar. Bu ay tam bir yıl oldu bebek düşünmeye başlayalı ama Rabbim vermeyince olmuyor işte. Bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım adetim in 12 13 günü çift çizgi çıktı bugün Çizgi siliklesti sanırım yumurtlamam sona erdi bat 14 temmuz. Lütfen bu mübarek ayda bana da dua edermisiniz allahım herkesin gönlüne gore versin ins

Mrb arkadaşlar. Bu ay tam bir yıl oldu bebek düşünmeye başlayalı ama Rabbim vermeyince olmuyor işte. Bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım adetim in 12 13 günü çift çizgi çıktı bugün Çizgi siliklesti sanırım yumurtlamam sona erdi bat 14 temmuz. Lütfen bu mübarek ayda bana da dua edermisiniz allahım herkesin gönlüne gore versin ins

Allahım gönlüne göre versin inşallah..Tüm bebek isteyenlere...:)

slm kızlar ben bugün sonuçlarımı aldım lh ve fsh değerlerim normal değilmiş yumurta tembelliği olabilir dedi doktor adetinin 21. günü gel bakalım yumurta gelişimi nasılmış diyee sizde ne var ne yokk :KK25:

X