- 22 Aralık 2012
- 463
- 455
Benim bugün 3 gün gecikti ve test negatif. Of Of. ..
testlere ben güvenmiyorum artık en iyisi kan testi onu da beklicem bi iki gün daha. Sende belirti var mı peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bugün 3 gün gecikti ve test negatif. Of Of. ..
Amin canım ya. Amin. Allah hicbirimizin kucağını boş birakmasin. Hayırsızsa da hayirliya çevirip öyle versin. ..Arkadaşlarım var negatif çıkıp hamile kalan forumda da çokça okudum. En son testi geçen cumartesi yaptım negatifti. Bende mide bulantısı nadir oluyor. Bende adet olacakmışım gibi hissetmiyorum. Hayırlısı bakalım
kızlar ben gördüm kırmızılarııı yine umutlar bir sonraki aya kaldı inş. siz gebesinizdir
Amin canım benim cümlemiz inşallahCevremdekilerden gordugum kadariyla en erken belirti adet gecikmesi onun dışındakiler psikolojik. Zaten hamile oldugunu ogrenenler hep cok sasirdim bisey hissetmemistim diyo
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah iyi haberler alalim artik
işin garibi benim ovulasyon 14 /15 hazirandı. o zaman da çifttiçizgiler. şimdi bat 1 temmuz en geç ovulasyon olur mu??
Ve cok cok üzüp yıpratıyor. ...testlere belli olmaz canım sen en iyisi adetini bekle olmazsan bi kan testi yaptır. Sürekli test yapmak insanı strese sokuyor
Merhaba arkadaşlar..Size bir şey danışmak istiyorum.Bu ay 6-10 tarihleri arasında adet olmuştum.Normalde adetim 7 gündür son zamanlarda 5-6 oldu.Genellikle 30 günde bir olurum.Ovulasyon zamanı hesaplayıcılarında 18-24 tarihleri arasında görünüyordu.Biz de 13-15-18-20-22-23 tarihleri arasında beraber olduk.Acaba tarihler doğru mudur?Tutar inşallah :) Bir de bu duruma göre ne zaman test yapmalıyım,7 temmuzu mu beklemeliyim?
Teşekkür ederim yorumunuz için :) Daha önce düşük yapmıştım,inşallah bu sefer her şey yolunda gider.18-24 arası ise tarihlerin tutmuş. İdrar testini bi kaç gün kala yap negatif çıkabiliyor. Kanda bi hafta önceden belli olur.
Teşekkür ederim yorumunuz için :) Daha önce düşük yapmıştım,inşallah bu sefer her şey yolunda gider.
Mrb arkadaşlar. Bu ay tam bir yıl oldu bebek düşünmeye başlayalı ama Rabbim vermeyince olmuyor işte. Bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım adetim in 12 13 günü çift çizgi çıktı bugün Çizgi siliklesti sanırım yumurtlamam sona erdi bat 14 temmuz. Lütfen bu mübarek ayda bana da dua edermisiniz allahım herkesin gönlüne gore versin ins