Haziran ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar:)

inşallah tutmuştur canımmm...birbirimize dua edelimm..bende dün çizgiyi gördüm..ama iilşkimiz olmadı bugün inşallah tekrar cift çizgiyi görürüm vede yumurtam çatlar...
inşşş... tutmuştur canım bu mübarek ay hürmetine inş. Rabbim bize bebeişlerimizi bağışlar canım

canım ben adet olacağım galiba bugün mazeret günüm göğüs ucunda hassasiyet var ama beynimin oyunu diye düşünüyorum çünkü hep hamileliği düşündüğümde oluyor yani hafif hafif başladı paranoyalarım

Bende 2 gün önce çatlatma iğnemi vuruldummm.19mm boyutunda yumurtam oluşmuş..inşallah bu ay bebişim bana doğum günü hediyesi olarak gelir..

Bende 2 gün önce çatlatma iğnemi vuruldummm.19mm boyutunda yumurtam oluşmuş..inşallah bu ay bebişim bana doğum günü hediyesi olarak gelir..
inş. canım yaa biran önce sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız

Ben de bu ay hamile kalmaya çalışıyorum,inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde olur :)

kızlar dün adet olmam gerekti olmadım ve test yaptım ama sonuç negatif gerçi ilk idrarla yapmadım 4 saat falan gitmedim ama niyetli olduğum içinde yinede çıkar diye düşünmüştüm

kizlar benide alın aranıza ben bu ay yeni başladım gebelik icin çalışmalara ama arastirdigim bi cok şey oldu konu harika tamda istediğim gibi konu açıcaktim burayi buldum daha iyi oldu :) inşallah hepimizin göbisi mucizelerle dolar ikizleri dogururuz :)

kizlar benide alın aranıza ben bu ay yeni başladım gebelik icin çalışmalara ama arastirdigim bi cok şey oldu konu harika tamda istediğim gibi konu açıcaktim burayi buldum daha iyi oldu :) inşallah hepimizin göbisi mucizelerle dolar ikizleri dogururuz :)

Hoş geldin canım aramıza...tedavi görüyormusun?? klomen felan kullandınmı?? neler yaptın??

kızlar benim bi bi sorum olucak yumurtalama günüm yarın tahminim olarak 14. günü önceki gece ilişkide bulunduk eşimle dun bel ağrısından belim kopacak sandım bide kasiklarima ani ahri grip cikiyo kramp gibi bugün catlama olmuşsa mi olur bu belirtiler sizce canlarim rahatsiz etmiyorum umarımm

hosbuldum bal yok dr ilk ay antibiyotik verdi ole baslayin dedi şüpheli iliski tarihinden sonra kullanma dedi ole yaptim ilk denemeden ilaca baslamayin dedi dr canım

bildiğim kadarıyla anlattığın ağrılar yumurtlamanın belirtisi canım bu günüde değerlendirin bence

yeni mi başladınız bebiş denemelerine canım bu arada hoşgeldinn

bildiğim kadarıyla anlattığın ağrılar yumurtlamanın belirtisi canım bu günüde değerlendirin bence
malesef degerlendiremiyoruz canim eşimin çalisma saatleri ramazan dolayisi ile çakisiyor belki yumurtam catlamasina sperim ler kalır :) kalmasada bayramdan sonraya artık kısmet ise

Selam arkadaşlar bende bu ay bebiş planı yapanlardanım.Bi ara bendede çok kasık ağrısı oldu bide midem çok ağrıyo zaman zaman.Pskolojıkmidir bilemedim :)

malesef degerlendiremiyoruz canim eşimin çalisma saatleri ramazan dolayisi ile çakisiyor belki yumurtam catlamasina sperim ler kalır :) kalmasada bayramdan sonraya artık kısmet ise
sizde bizim gibisiniz bi yan yana gelemiyoruz bizde ama bizim 10 ayımız oldu canım sperm rahimde 3 gün kalabiliyor hatta bazıları 5 güne kadar kalabiliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…