Haziran ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar:)

canım benıde 10 gun hatta 15 gun onceden baslamıstı kasık ve bel agrım hala var dun adet olmam gerekıyodu ama olmadım test yaptm negatıf ne dusunecegmı sasırdım belım kopuyo agrıdan bacaklarımda oyle sag kasıgımda bı bıcak batması ınsallah hamıleyzdr ya

Arkadaşlar bendede aynı durum olduuu..ben klomen+pregly iğne kullandığım için sanırım onlar yan etki yaptıı..adetim 10 gün gecikmeyle olduu..inşallah hamilesinizdirr..ben yarın tekrar hapa başlıcam kısmetseee..ne olur yaaa bu ay olsunnnnn(

canım ben kullandım kaç ay o dönemi değerlendirdik ama tiroit olunca olmuyormuş değerlerin normalse dene bence çünkü her ay aynı tarihte olmuyor yumurtlama

Vallahi troit degelerime hiç baktırmadımm..pzt doktoruma gidersem belirtimm..Tşkler cnmm:)

inşallah canm Allah hepimize yasatsın o mutlulugu ben hiç ilac kullanmıyorm bakalm

Vallahi troit degelerime hiç baktırmadımm..pzt doktoruma gidersem belirtimm..Tşkler cnmm:)
benim daha önceki gebeliklerimde hiç böyle bir sorunum yoktu yeni çıktı bu canım onun için bi sor derim bende kapsamlı bi araştırma yaptırmadığım dönemde bilmiyordum ha bire yumurtlama testi yapıp duruyodum neden olmuyor diye üzülüyordum meğersem tiroitden olmazmış

canım ilaç kullanırken yumurtlama testi yapmanı tavsiye etmem çünkü doğru sonucu almak zorlanıyor ilaçlardan dolayı

Canım biz deneyeli senin kadar olmadı ama benimde 10 gün önce müthiş bel ve kasık ağrım başladı. Kan testi negatif çıktı. Kasık ağrım yok ama bel ve sırt ağrım çok. Ateşimde hep 37 nin üstünde. Bata 3 kaldı bekliyorum

kızlar çok mu şey istiyoruz yaaa sadece hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğe hamile olmak istiyoruz. inşallah bu ay hepimiz hamile olduğumuzu öğreniriz. kurban olduğum allahın yanında mucize çok ben ona inanıp güveniyorum

Amin canım aminnnnn..Vallahi ben artık kendim için değil eşim için üzülüyorummm...Cok istiyor bebişş ((...Bu ay 22 haziran doğum günüm.. inşallah bebişim gelirde bana en güzel doğum günü hediyesi verir...AMİNNN

dün benimki de karnımı okşuyordu. yapma hayatım sonra çok üzülüyoruz dedim. ben de babalar günü için aynı şeyi düşünüyorum. kocacığıma kendisi hediye olsun diyeee

inşallah canım bu ay hepimiz dediğin gibi sağlıkla hayırlısıyla bebeğimize kavuşuruz... benimde eşimin doğum günü bu ayın 25. de bende ona hediye olarak baba olacaksın demek istiyorum

Kizlar meraba bizde 2.bebisimizi istiyoruz insallah bu ay korunmayi birakicaz suan adet donemimdeyim bakalim bu ay gelicekmis bebis insallah hepimizin bebisleri cok bekletmez bizi

merhaba. ben yaklasık 4 aydır ovulasyon testini kullanıyorum. adetinden 12. gün başlıyorum yapmaya 6 gün yapıyorum. fakat çift çizgileri de değerlendiriyoruz ama malesefki halen bebek falan yok. adetim 29 günde bir net olur.4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım dört aydırda ovulasyon testi yapıyorum ama olmuyor.

pusatmk ovulasyon testi yumurta çatlatma gününü çok iyi buluyor onun için tavsiye ederim.gitti gidiyorda 100 tanesi 49 tl

bende kullanıyorum canım benim sorum ben çift çizgiyi gördüğümde 10 11 di biz 9 ve 11ini değerlendirdik acaba hamilelik şansım var mı diye soracaktım ???

bende kullanıyorum canım benim sorum ben çift çizgiyi gördüğümde 10 11 di biz 9 ve 11ini değerlendirdik acaba hamilelik şansım var mı diye soracaktım ???

inşallah tutmuştur canımmm...birbirimize dua edelimm..bende dün çizgiyi gördüm..ama iilşkimiz olmadı bugün inşallah tekrar cift çizgiyi görürüm vede yumurtam çatlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…