Haziran ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar:)

sizde bizim gibisiniz bi yan yana gelemiyoruz bizde :KK45: ama bizim 10 ayımız oldu canım sperm rahimde 3 gün kalabiliyor hatta bazıları 5 güne kadar kalabiliyor diye biliyorum

ayyy iinşallah canim dün biz yine beraber dik ama benim zorumla kocayi eve getirtene kadar akla Karayı sectim :KK70: esoglu esek sanki o dogurucak

pus498517 .!.:
sizde bizim gibisiniz bi yan yana gelemiyoruz ama bizim 10 ayımız oldu canım sperm rahimde 3 gün kalabiliyor hatta bazıları 5 güne kadar kalabiliyor diye biliyorum

ayyy canım insallah :) dun biz gene beraber olduk zar zor adami ewe getirttim :KK70: inşallah bu ay gobeklerimiz dolu olur

evet yaa birde naz yapıyorlar sanki çok birşey yapıyorlarmış gibi :KK22:

ben hala adet olmadım canım normalde bat 22 ogün test yaptım sonuç hüsran gerçi ilk idrarla yapmadım ama ne bileyim meraktan bekleyemedim neyse hala olmadım ve evde testim yookkk ilçeyede gidemiyorum :110:

inanılmaz bi bel ağrım ve göğüs hassasiyetim var adetimde hiç gecikmezdi ama ne bileyim yine kırmızılar gelirse çookk üzülürüm zaten çevremde herkes hamile :110:

inanılmaz bi bel ağrım ve göğüs hassasiyetim var adetimde hiç gecikmezdi ama ne bileyim yine kırmızılar gelirse çookk üzülürüm zaten çevremde herkes hamile :110:

canım çatlatma iğnesi vuruldunmu bilmiyorum ama oda gecikme yapıyor..gecen ay benim 10 gün gectii iğneden dolayı..cok kötü olmuştumm..inşallah sen gebesindir:)

yok canım benim tek sorunum tiroit oda düştü geçen ay çok şükür ilaç falanda kullanmıyorum inşallah hepimiz gebeyizdir canım inşallah :emir_bebek:

kızlar ben gördüm kırmızılarııı :KK61: yine umutlar bir sonraki aya kaldı inş. siz gebesinizdir

güzel dualarınız için teşekkürler kızlar inş. hepimiz tez zamanda hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza

güzel dualarınız için teşekkürler kızlar inş. hepimiz tez zamanda hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Bende yeni geldim canım aranıza. Üzülme inşallah bir sonraki ay hamile kalırsın. Seni çok iyi anlıyorum. Benim regl 2 gün gecikti ama hiç umudum yok bende görücem sanirim kırmızıları :/ bugün test yaptım negatifti

Merhaba
Ben de bu ay kalmis oldugumu umut ediyorum bata daha cok var
ben bu ay çörek otu bal tarcin yedim insallah onumuzdeki ay cok insana vesile olan bu kurun bana da vesile oldugunu ogrenirim

Merhaba kızlar, benim de yarın son gün test yapsam mı bilemedim. Hep negatif çıktı. Biraz daha mı beklesem. Sadece iğne gibi batmalar yaşıyorum o da arada sırada oluyor.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

X