Haziran ayı yumurta takibi ve çatlama iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın o zaman 🙈

Ben de ayın 19 da yaptıracağım çatlama iğnesi çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra tekrar doktora gidip mi öğrendiniz çatlama Çatlamadıgini. Benim doktorum iğneyi yaptı bir adet olamazsan gel dedi Mayıs ayında ama adet oldum. Mayıs ayında iki Yumrutaş oldu çatlama iğnesi vuruldum. Femara kullandım . Şimdi Haziran’da da kullanacağım

arkadaşlar selam bende bu ay yumurta takibi yaptırıyorum hayırlısıyla ,,nisan sonu mayıs ayı basında klomen ve otrıville kullandım ancak bnm yumurtam kiste dönüştü gelen ılk adetlede atıldı cok şükür..sımdı doktorum bu ay femara deneyelım klomen sende kist yaptı dedı..femara verdı bu femarayı cebınızden mı aldınız normalde bu ılac raporla anca odenıyormus arkadslar ben bu ay ılk kez kullanıcam dedım doktro rapor fln soylemedı bana..ılk kez femara kullanıp hamıle kalan duydunuz mu?

Bende dün çatlama iğnesi vuruldum hayırlısı bakalım. Bu sefer ovitrelle vermedi ama doktorum choriomon gibi farklı bir iğne verdi onu vurduk 🤔

Merhaba bir sorun olacaktı. Çatlama iğnesi vurunduktan sonra sizin de akıntınız oldu mu. Ben ayın 10 unda vuruldum. 3 gün boyunca uzayan kremsi akıntım oldu. Merak ettim:)

Haziran ayı yumurta takibi ve çatlama iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın o zaman 🙈
BEN evde yumurtlama takibi yapıyorum.
Adetimin bugün 9.günü kızlar
8.günü yani dün testim bu şekilde çıktı. Siz ce erken yumurtlama olabilir mi ?
Genelde adetim düzenlidir. Ve 14.15. Günlsr yumurtlarım....

C7947737-84BF-4D9E-ABB2-843CD414E8C0.jpeg

Günaydın kızlar. Şimdi muayeneden geldim, biri 20 mm biri 24 mm olan 2 yumurtada çatlamamış maalesef. Doktor adete kadar kiste dönüşmemesi için ilaç verdi. Yumurtalar bayatlamış. Bu ayda olmadı. 4.ü denemeydi ama napalım. Şimdi kararı bana bıraktı istersen son 1 kez daha deneyelim sonra kanal filmi çekeriz sana dedi. Kafam çok karışık sinir boşalmasını yaşadım tutamadım kendimi ağladım orda da. Hem gebe kalmak için hiç bir engelin yok sadece yumurtaların biraz tembel geri kalan herşey çok iyi durumda rahim kalınlığı vs diyor ama hemde 4 aydır bş sonuç alamadık. Napcağımı bilmiyorum işe geldim ama ruhum asla burda değil şuan eve gidip ağlamak istiyorum 😊

Günaydın kızlar. Şimdi muayeneden geldim, biri 20 mm biri 24 mm olan 2 yumurtada çatlamamış maalesef. Doktor adete kadar kiste dönüşmemesi için ilaç verdi. Yumurtalar bayatlamış. Bu ayda olmadı. 4.ü denemeydi ama napalım. Şimdi kararı bana bıraktı istersen son 1 kez daha deneyelim sonra kanal filmi çekeriz sana dedi. Kafam çok karışık sinir boşalmasını yaşadım tutamadım kendimi ağladım orda da. Hem gebe kalmak için hiç bir engelin yok sadece yumurtaların biraz tembel geri kalan herşey çok iyi durumda rahim kalınlığı vs diyor ama hemde 4 aydır bş sonuç alamadık. Napcağımı bilmiyorum işe geldim ama ruhum asla burda değil şuan eve gidip ağlamak istiyorum 😊
Siz çatlama iğnesini yaptırmıştınız değil mi? O olduğu halde mi çatlaması?

X