Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evde yumurtlma takibi yapıyorumHaziran ayı yumurta takibi ve çatlama iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın o zaman
Çatlama iğnesi yaptırdım dünHaziran ayı yumurta takibi ve çatlama iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın o zaman
Hadi hayırlısı olsun, bende bugün çatlagırım umuduyla gittim kontrole ama yeteri kadar büyümemiş daha yumurtalarÇatlama iğnesi yaptırdım dün
İğne yaptırdığımız halde çatlamama ihtimali var mi acaba m senin doktorun bileş söyledi miHadi hayırlısı olsun, bende bugün çatlagırım umuduyla gittim kontrole ama yeteri kadar büyümemiş daha yumurtalar
Evet çatlamayabilir. Benim geçen ay öyle oldu 1 tane çatlamayan yumurtam vardı onuda adetle attım kiste dönüşmedi yaniİğne yaptırdığımız halde çatlamama ihtimali var mi acaba m senin doktorun bileş söyledi mi
Bende olmadı sanırım ama yumurtlama ya dayalı bir akıntı olabilir tabiMerhaba bir sorun olacaktı. Çatlama iğnesi vurunduktan sonra sizin de akıntınız oldu mu. Ben ayın 10 unda vuruldum. 3 gün boyunca uzayan kremsi akıntım oldu. Merak ettim:)
BEN evde yumurtlama takibi yapıyorum.Haziran ayı yumurta takibi ve çatlama iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın o zaman
Aynı gün vurunmuşuz o halde. Benim de üç gün oldu ama sonra bitti. Umarım güzel haberler
Aynı gün vurunmuşuz o halde. Benim de üç gün oldu ama sonra bitti. Umarım güzel haberler alırız.
İnşallah bi farklılık olursa yazalım
Siz çatlama iğnesini yaptırmıştınız değil mi? O olduğu halde mi çatlaması?Günaydın kızlar. Şimdi muayeneden geldim, biri 20 mm biri 24 mm olan 2 yumurtada çatlamamış maalesef. Doktor adete kadar kiste dönüşmemesi için ilaç verdi. Yumurtalar bayatlamış. Bu ayda olmadı. 4.ü denemeydi ama napalım. Şimdi kararı bana bıraktı istersen son 1 kez daha deneyelim sonra kanal filmi çekeriz sana dedi. Kafam çok karışık sinir boşalmasını yaşadım tutamadım kendimi ağladım orda da. Hem gebe kalmak için hiç bir engelin yok sadece yumurtaların biraz tembel geri kalan herşey çok iyi durumda rahim kalınlığı vs diyor ama hemde 4 aydır bş sonuç alamadık. Napcağımı bilmiyorum işe geldim ama ruhum asla burda değil şuan eve gidip ağlamak istiyorum
Bir de iğneden sadece bir kez mi yaptırdınız?Siz çatlama iğnesini yaptırmıştınız değil mi? O olduğu halde mi çatlaması?
Çatlama iğnesi oldum tabiki. 4 aydır vuruyorum ama bu ay çatlamadı işte hemde yumurtalar çok verimli bir boyutta olduğu haldeBir de iğneden sadece bir kez mi yaptırdınız?