- 29 Mayıs 2017
- 368
- 279
- 44
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.561
Ben onlemimi aldim transfere 3 gun kala hallettim saclarimi. Pozitifleri gorelimde varsin boyle kalsim cnm.Vagcectim zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben onlemimi aldim transfere 3 gun kala hallettim saclarimi. Pozitifleri gorelimde varsin boyle kalsim cnm.Vagcectim zaten
Aferin bebişler seninle boya moya yokVagcectim zaten
hayirli olsun cnm insallah sıkı sıkı tutusunlar sana :)Kızlarrrrrrr ben çıktım transfer den klinikte yatıyorum 2 tane koydular bebişlerim benimle artık
Canisi sen naptin., merkezdemisin..hayirli olsun cnm insallah sıkı sıkı tutusunlar sana :)
Ay bilemedim
çıldırdım artık meraktan ama moralim daha sonuca bakmadan bozuldu yani bi yandan negatif çıksa da önemli olan kan sonucu diyorum ama içim öyle der mi bilemiyorum üfff kafamda deli sorular o test yarın yapılacak galiba
Vagcectim zaten
Dogru soyluyorsun baksana millet eczanede test birakmamis stok bile yapmislar bende bir tane bile yokAnacim beklemiyolar pazari.. önceden önceden yapiyolar baksana.. benim pazara bile cesaretim yok
Dogru soyluyorsun baksana millet eczanede test birakmamis stok bile yapmislar bende bir tane bile yok
InsallahMinesuu yanlis oldu.. hamissin sen zaten suanda..
Benim doktorum çay ve kahveyi tedaviye başladığım ilk gün yasaklamıştı.halen de içmiyorum.Peki kızlar ben kahveye düşkünümdür kahve iciyormusunuz acabaaa
Peki kızlar ben kahveye düşkünümdür kahve iciyormusunuz acabaaa
Benim doktorum çay ve kahveyi tedaviye başladığım ilk gün yasaklamıştı.halen de içmiyorum.
23 haziran test günüm canım.iki embriyo transfer edildi.Canim sen gözümden kactin galiba
Kusura bakma..
test günün ne zaman? Kac embrio transfer oldu sende..
canım hoca kabul eder durumuna göre, ben 5 yıldır denediğim için kabul etti.. Eşin giremiyor transfer anına içeri alınmıyor..Canim aglatcksin beniijii. ... doktorumuzdan memnunum çok şükür. ... yarın iki tane istiyorum diyeceğim transfer.. inşallah embriyolar sağlıklıdır. ... ve hoca da kabuk eder. Hikâyeden çok etkilendim. Bende okuyacağım. Ayetel kursu.. inşallah. Esin giremiyor değil mi o sırada işleme ?
hadi hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsunlar sana :)Kızlarrrrrrr ben çıktım transfer den klinikte yatıyorum 2 tane koydular bebişlerim benimle artık
benim de yarın opu canım aynı gün olacağız desene.. ben de üzülüyordum topicte kimse kalmadı ben sona kaldım diyeCumartesi bnmde opu var inşallah iyi geçer canm
canım sadece opuden bir gün sonra arayıp bilgi vermişlerdi sonra tekrar aramadılar, belirttikleri gün ve saatte transfer için merkeze gitmiştim o kadar..jeliboni ... canım. Opu den bir gün sonra döllenme durumunu bildirdiler. Bana bugün ikinci gün. Yarın da transfere çağrıldım.... sen 2. Gün EmbriyolArın hakkında bilgi almış miydin???
Not. Sen olmasan bu milyonlarca soruyu kime soracaktım ben bilmiyorum
ben de idrar testi yapmayı düşünmüyorum canım en temizi transferden 10 gün sonra kan testi vermek.. bugüne kadar o idrar testlerinde o kadar çok negatif gördüm ki.. o teste idrarı damlatırken bile kalbim bin beşyüz atıyor..
Dogru soyluyorsun baksana millet eczanede test birakmamis stok bile yapmislar bende bir tane bile yok
Bebislerimi aldim simdi yatiyorum merkezde birazdan cikarim :) 2 tane koyuldu cok şükür durumlari da iyiymiş:)Canisi sen naptin., merkezdemisin..
ben hemsireye sordum fazla olmamak şartıyla zarari yok dedi. bi yerde okumustum günde 1 fincan kahve veya 2 bardak cay mesela o kadar sınırlı tutmak gerek yaziyorduPeki kızlar ben kahveye düşkünümdür kahve iciyormusunuz acabaaa