- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.541
Bende bak gaza geliyorum neredeyse adet sokturu kullanacam gunumu beklemedenAmiiiin canim Aaamin.. hadi yetisssssss..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bak gaza geliyorum neredeyse adet sokturu kullanacam gunumu beklemedenAmiiiin canim Aaamin.. hadi yetisssssss..
Bende bak gaza geliyorum neredeyse adet sokturu kullanacam gunumu beklemeden
Cumartesi bnmde opu var inşallah iyi geçer canm
Teşekkür ederim canım darısı en kısa zaman da sana inşallah
merhabalar,
Benim dün yumurta toplama işlemim yapıldı bugün de aradım döllenme olduğunu kalitesiyle ilgili bilgiyi yarın vereceklerini söylediler. Sizlerin de mi böyle oldu hemen bilgi vermiyorlar mı
Wuuuuuu pazar gunu idrar testi patlaması varIc ic .. bir an önce basla...
bana bakalkm pazar günü idrar testi icin kim gaz vercek..
Banada ilk tedavimde o sekilde bilgi vermislerdi hucrelere bolundugu icin ertesi gun tam belli oluyorNormalde bugün en azindan döllenme
Hakkinda bilgi veriyolar ama her merkez farkli calisiyor.. hayirlisi olsun..
hayırlısı olur inşallahBanada ilk tedavimde o sekilde bilgi vermislerdi hucrelere bolundugu icin ertesi gun tam belli oluyor
Amin canm inşallah ikimizinde çok gğzel geçerBir sürü dolu dolu yumoslar ciksin..
Wuuuuuu pazar gunu idrar testi patlaması var
Kizlar ya sac diplerimi boyatmam.lazim.bisiy olur mu sizce
Sakıncalı doktorun bana 3 ay boya yasak demisti.Kizlar ya sac diplerimi boyatmam.lazim.bisiy olur mu sizce
Hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım çoğu gitti azı kaldıKızlarrrrrrr ben çıktım transfer den klinikte yatıyorum 2 tane koydular bebişlerim benimle artık
Vagcectim zatenBen
Sakıncalı doktorun bana 3 ay boya yasak demisti.
Cnm senle ayni gun transfer oldum ddgisiklik varmi vucudunda ?Hayırlısı olsun cnm rabbim ol derse olacaktır.
Ay bilemedimBen clear blue dan aldim..
beta hcg degeri 25 den sonra gösteriyormus.. öyle yaziyo..
çıldırdım artık meraktan ama moralim daha sonuca bakmadan bozuldu yani bi yandan negatif çıksa da önemli olan kan sonucu diyorum ama içim öyle der mi bilemiyorum üfff kafamda deli sorular o test yarın yapılacak galibaAnacim beklemiyolar pazari.. önceden önceden yapiyolar baksana.. benim pazara bile cesaretim yok