- 20 Mayıs 2008
- 558
- 540
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.381
Öyle mi Allah Allah takılma boşver hayır olur inşallah tatlımBen gobekten igbe yapmiyorm ki cnm. Batio icerden bisiy cikar yakinda kokusu hayr ve selametle insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi Allah Allah takılma boşver hayır olur inşallah tatlımBen gobekten igbe yapmiyorm ki cnm. Batio icerden bisiy cikar yakinda kokusu hayr ve selametle insallah
Hadi gözün aydın canımEvet tatlim bugun oglenden sonra aradilar 8 tanesi dollenmis masallah
Evet tatlim bugun oglenden sonra aradilar 8 tanesi dollenmis masallah
Tamamdir canim.. ekledim listeye..'Yaş :34
Deneme: 1. Deneme
Sebep: Sebepsiz infertilite
Klinikten,Doktor iyarbakır Bahçeci, Zeki Akkumuda
Transfer: 12 Haziran 3. Gün embriyosu
Test: 24 haziran
BenCe zaman dursun ogrenmek istemiom sonucu boyle iyiBende cok uyuyorum ama bence sıkıntı beklemek cok zor
Evet beklemek zor sabredeceğiz birazBende cok uyuyorum ama bence sıkıntı beklemek cok zor
Bacim sen bu gidisle kesyi görcen..Penbecim. Benim test gunum 29 mus 25 deyil dondurulmus diye.
Cumartesi transfer oldum.pazartesi duşa girdim.dayanamadım.doktorum aynı gün bile girebilirsin demişti.genede bekledimKızlar ne zaman duş aldınız transfer olanlar.
evimdeyim msjini geç gördüm çok şükür iyiyim inşallah canim herşey güzel olur hepimiz icinsag salim evine varirsin insallah canim.. bebislerine bi adim yaklasiyorsun..
Benim 12. Gün oldu.Arkadaşlar, transferiniz adetinizin kaçıncı günü yapıldı??
Teşekkürler , umarım pozitif sonucu görürsün hayırlısıyla :)Benim 12. Gün oldu.
İnşallah canım hepimiz görelim o pozitif sonuçlarıTeşekkürler , umarım pozitif sonucu görürsün hayırlısıyla :)
Kızlar selam..
Az önce çok fena burnum kanadı çok kötü oldum.. böyle bir şey yaşayan var mı? Doktoruma sordum hormon seviyen çok yükselmiştir ondandır dedi ama böyle bi kanama olamaz fışkırdı resmen her yer kan oldu birden bire
2 tane ovitrell ve bir tane gonapeptyl yaptım şimdi.. cumartesi opuya kadar başka iğne yok çok şükür ..
Geçmiş olsun canım. İgnelerini bitirmişsin çok şükür. Sağlıklı yumurtaların toplansın inşallah.Kızlar selam..
Az önce çok fena burnum kanadı çok kötü oldum.. böyle bir şey yaşayan var mı? Doktoruma sordum hormon seviyen çok yükselmiştir ondandır dedi ama böyle bi kanama olamaz fışkırdı resmen her yer kan oldu birden bire
2 tane ovitrell ve bir tane gonapeptyl yaptım şimdi.. cumartesi opuya kadar başka iğne yok çok şükür ..