- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.401
Ben az önce dayanamayıp bir tane erken testten bir tanede normal testten yaptım. Ikisinde de hiç ümit yok. Kabak gibi yek çizgi. PembeHelvam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben az önce dayanamayıp bir tane erken testten bir tanede normal testten yaptım. Ikisinde de hiç ümit yok. Kabak gibi yek çizgi. PembeHelvam
Hosgeldin aramiza canim..Arkadaşlar bende 3. tüp bebek deneyimimi Ankarada Hulusi Bülent Zeyneloğlunda yaptım. 6 Haziranda transfer oldu. 2. tane 3.gün embriyosu konuldu. 2- 3 gündür acayip belim ağrıyor adet olcakmışım gibi. Yüzümde sivilce çıktı. Karın guruldamaları anlıcanız adetten önce ne çekiyosam hepsi mevcut. Bu durumu yaşayan var mı? Yarın 10.gün ve test yapmayı düşünüyorum.
Amin canim aaaaamin.. sabah mi kan vericeksin.. ayyy con heyecanliiii.. yaz bizede olur mu..Hoşbuldukkk canım.
Bu forumdaki herkes hamile kalır inşallah bu mübarek aylarda.
Çıkmaz dı zaten dimi ama ne yapayım kendimi avutuyorum işte. Moralim bozuldu ama bir daha da yapmam test falan.Ay yok artik...
nerden buluyon bu cesareti
Daha cooook erken canisi...
Bari yarin sabah yapsaydin
Evet valla bekleyemicem pazar gününü. yarın vericem. 10. gün belli olurmuş zaten. Kafayı sıyırcam yoksa
Canisi cok erken nerden ciksin..Çıkmaz dı zaten dimi ama ne yapayım kendimi avutuyorum işte. Moralim bozuldu ama bir daha da yapmam test falan.
yok ben idrar testi yapmadım. o çok moral bozuyor. istersen sen de yapma.. biraz daha sabret. idrar testinde çıkmıyor erkenNe güzel günlerini bitirmissin.. bende bugün 4.
Günümdeyim.. haftaya carsamba nasipse kan testim var.. pazar idrar testi yapayim diyorum cesaret bulanilirsem... 7. günüm oluyo..
sen yapmadin dimi idrar testi?
yok ben idrar testi yapmadım. o çok moral bozuyor. istersen sen de yapma.. biraz daha sabret. idrar testinde çıkmıyor erken
Ya ben gidip bir daha baktım testime silik yada hayalet denecek bir çizgi buldum.Bende zaten korkuyom idrar testinden acikcasi..
ama burda bi kac arkadas pazar günü idrar testi yapicak.. belki gaza gelirim dedim ama.. sanmiyom
Bacim sen bu gidisle kesyi görcen..
Niye o kadar uzun yaaa..
bide 5. gün embriosu.. sen ver 10.
Günde kan testi,..
Merhaba ben 3. Gün düş aldım ılık su ileKızlar ne zaman duş aldınız transfer olanlar.
Ben 3 gün dinlendim 4. Gün işe başladım evdeykende dediğin gibi dolanmaya başlamıştım. İş yapmaktansa en azından ofise gidip masa başında oturmak daha sağlıklı diye işe başladım. Ev işi daha tehlikeli sonuçta.Vuu kızlar çok cesursunuz idrar testleri filan! Nasıl geçecek bu kadar zaman ,transfer sonrası saatler hiç geçmiyo.Benim biran önce işe başlamam lazım anladığım kadarıyla.Zaten evde de ilk gün dahil yatıp uzanamıyorum bi gezinme halindeyim hep kızlar ya..Benim gibi olan var mı?
Hemen resim yükleeeeeee cabuuukYa ben gidip bir daha baktım testime silik yada hayalet denecek bir çizgi buldum.
Vuu kızlar çok cesursunuz idrar testleri filan! Nasıl geçecek bu kadar zaman ,transfer sonrası saatler hiç geçmiyo.Benim biran önce işe başlamam lazım anladığım kadarıyla.Zaten evde de ilk gün dahil yatıp uzanamıyorum bi gezinme halindeyim hep kızlar ya..Benim gibi olan var mı?