- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.361
Birinci sayfada nicun benim adim yok ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahi ya o kadar para veriyoruz doğru dedinevet cnm insallah. zaten yavrumu bi koysunlar rahmime hep pozitif düşünecem, kendime zehir etmicem süreci. hamile ilan edicem kendimi :))) sende öyle yap. o kadar para veriyoz en az 10 gün bari hamililik hissi yaşayalım:)))
Canisi bilgileri atmismiydin bana.. listeye girmek istiyormiydunnnnn.. hemen ekliyimmm.. yazarmisin ayni sekil bilgileri bana
Canım benim.onceki tedavimde hem şişmiş hem ağrımışlardı ve tutmuştu o yüzden kişiden kişiye değişiyor ve bu fiziksel etkileri lütfen belirti olarak saymayın ilaç etkileri de aynı oluyor relaks cicişlerYa benim gogusler sagolsun her adet oncesi 10 gun onceden baslio agrimaya yanlardan falan her agrimaya baslamasinda cinlerim tepeme geliyirdu simdi bisiy yok agrimaya baslarsa cok uzulurum
Canım benim.onceki tedavimde hem şişmiş hem ağrımışlardı ve tutmuştu o yüzden kişiden kişiye değişiyor ve bu fiziksel etkileri lütfen belirti olarak saymayın ilaç etkileri de aynı oluyor relaks cicişler
Yalnız acayip uyuyorum kızlar siz de mi oylesinizz acaba bütün öğleden sonra uyuyorum
Yas: 28
Deneme: 1.Deneme
Sebep: morfoloji hareket
Merkez-Doktor: bahceci fulya klinigi
Transfer: 14 Haziran - 1 tane 5. gün embriosu
Test: 29 Haziran
Insallah oyledir cnm. Ben ddde uyku hali var ama yol yorgunuyun ondan. Bidd gobek deligim agrio nedenseCanım benim.onceki tedavimde hem şişmiş hem ağrımışlardı ve tutmuştu o yüzden kişiden kişiye değişiyor ve bu fiziksel etkileri lütfen belirti olarak saymayın ilaç etkileri de aynı oluyor relaks cicişler
Yalnız acayip uyuyorum kızlar siz de mi oylesinizz acaba bütün öğleden sonra uyuyorum
Sagol tatlimHallolmustur beybisi
İnşallah canım Allah hepimize yaşatsın bu sevinci şöyle bir ağlayalım sevinçten çok şükür diyerekSen hamissin insaAllah... bak demedi deme
Insallah oyledir cnm. Ben ddde uyku hali var ama yol yorgunuyun ondan. Bidd gobek deligim agrio nedense
Aaaamin insaAllah...... ayyhhh cok heyecanliiii..İnşallah canım Allah hepimize yaşatsın bu sevinci şöyle bir ağlayalım sevinçten çok şükür diyerek
Canisi bilgileri atmismiydin bana.. listeye girmek istiyormiydunnnnn.. hemen ekliyimmm.. yazarmisin ayni sekil bilgileri bana
Göbek deliği ağrısını bilemedim belki göbekten iğne yapıyoruz ya oralar açıyor benim mesela senin de deliğe vuruyordur ağrısı belki bilemedim canım dinleme kendini yorgunluk bende de var di geçti ama uyku geçmediInsallah oyledir cnm. Ben ddde uyku hali var ama yol yorgunuyun ondan. Bidd gobek deligim agrio nedense
Bende istiyorum 12 haziran 3 gün embriyosu 1 kalite 1 tane 2 adet opu oldu ilk transferim inşallah ilk bebeğim olacak 24 haziran test günüm inşallah allahım herkesin gönlüne göre versin
Hallolmustur beybisi
Ben gobekten igbe yapmiyorm ki cnm. Batio icerden bisiy cikar yakinda kokusu hayr ve selametle insallahGöbek deliği ağrısını bilemedim belki göbekten iğne yapıyoruz ya oralar açıyor benim mesela senin de deliğe vuruyordur ağrısı belki bilemedim canım dinleme kendini yorgunluk bende de var di geçti ama uyku geçmedi
nerde ben de o sans insallah insallahAhanda bi hamile daha
Evet tatlim bugun oglenden sonra aradilar 8 tanesi dollenmis masallah
Benim pkosum ileri derecede bu yüzden ohss oldum sanırım,yumurtalık rezervimin fazla olduğu söylendi (yumurtlamaya yumurtlamaya birikmiş herhalde) 200 ile başladım 100 ile bitirdim 3 kutu gonalfı canım.Beni baya zorladı inşallah hiçbirniz karşılaşmazsınız bu durumla.canım bende onu okudum çok sayıda yumurta kaliteyi düşürüyor ama sızın maşallah 5 tane embriyonuz olmuş, siz ilacın dozunu ne kadar kullandınız bend de hafif pko var 150 mg kullannacagım ınş