- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
-
- Konu Sahibi PembeHelvam
hayirli olsun cnm. ayni gün baslamisiz tedaviye :) benim de 3. deneme. ben de bahcecide yaptircaktik git gel zor olcak diye son anda vazgectim simdi izmirde devam ediyorum tedaviye. hatta doktor cem beyle ön görüşme bile yapmistimHaziran ayı hepimize uğurlu gelsiin selamlar.
2.Tüp bebek denemem olacak. İlkinde gebelik oluşmadı.
Bahçeci Umut'ta tedavi oluyorum.
Tedaviye çarşamba günü başladım, bugün 3.iğnemi vurulacağım.
İnşallah hepimiz bu topikte güzel sonuçlarımızı paylaşırız.
hayirli olsun cnm. ayni gün baslamisiz tedaviye :) benim de 3. deneme. ben de bahcecide yaptircaktik git gel zor olcak diye son anda vazgectim simdi izmirde devam ediyorum tedaviye. hatta doktor cem beyle ön görüşme bile yapmistim
selam kızlar ben de dondurulmuş embriyo transferi planlıyorum nasipse ilk adetle başlayacağız bilmiyorum motivasyon ne kadar yüksek olmalı sonrasında sıkıntı yaşamaktan korkuyorum ne önerirsiniz:)
selamlar, gerçekten hislerime tercüman olmuşsun. benim de 2 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu. 3ü de kimyasalla sonuçlandı. Bende pko var. Başka da bir sıkıntımız yok. yaklaşık 1.5 senedir istiyoruz, 5 yıllık evliyim, 28 yaşındayım. İzmir'de Kent Hastanesinde tedavi oluyorum. Aşılamalarda kimyasal gebelik yaşayıp çok mutsuz günler geçirince eşim de ben de tüp bebekte olumsuz sonuçla karşılaşmaya hazırlamaya çalıştık kendimizi. olmayacak gibi düşünelim üzülmeyelim moduna girdik. Yine kimyasal olunca kendimizi hazırlamış olmamız hiç bir işe yaramadı. Yıkım oldu. 2-3 gün kendimi toplayamadım. Ama şimdi moralimi yüksek tutuyorum. 1 tane 1.kalite dondurulmuşum var. bir sonraki adetle onu deneyeceğiz. Kendimi olumsuza hazırlayayım derken pozitif düşünmekten uzaklaştım daha da stres oldum. İkinci denemeye çok daha toz pembe hayallerle gireceğim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Nasibimizde tez zamanda yavrularımızı kucağımıza almak olsun.. :)valla 2 deneme yaşamış her denemeyi stres yaparak kendime zehir etmis sonunda pozitifi alsam bile mutlulugunu yaşamamış ve sonunda kimyasal gebelik olmuş biri olarak yazicam:) transfer olduğu andan itibaren hamile ilan et kendini. embriyolarinla konuş, sev onlari, bana sıkı sıkı tutunun diye tembihle :) sonuc negatif olursa insan zaten üzülüyor. baştan stres yapip uzulmeye ne gerek varmis. bende kendimi kaptirirsam pozitif düşünürsem sonra negatif olursa cok üzülürüm diye hep olumsuz düşündüm. yanlış yapmışım. bu sefer kendimi hamile ilan etcem, belki yalanciktan aş bile eririm
arkadaşım inş allah gönlümüze göre versin ben de aralık ayında ikizlerimi kaybettim bunda da bilemiyorum nasıl olacak destek olalım birbirimize...selamlar, gerçekten hislerime tercüman olmuşsun. benim de 2 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu. 3ü de kimyasalla sonuçlandı. Bende pko var. Başka da bir sıkıntımız yok. yaklaşık 1.5 senedir istiyoruz, 5 yıllık evliyim, 28 yaşındayım. İzmir'de Kent Hastanesinde tedavi oluyorum. Aşılamalarda kimyasal gebelik yaşayıp çok mutsuz günler geçirince eşim de ben de tüp bebekte olumsuz sonuçla karşılaşmaya hazırlamaya çalıştık kendimizi. olmayacak gibi düşünelim üzülmeyelim moduna girdik. Yine kimyasal olunca kendimizi hazırlamış olmamız hiç bir işe yaramadı. Yıkım oldu. 2-3 gün kendimi toplayamadım. Ama şimdi moralimi yüksek tutuyorum. 1 tane 1.kalite dondurulmuşum var. bir sonraki adetle onu deneyeceğiz. Kendimi olumsuza hazırlayayım derken pozitif düşünmekten uzaklaştım daha da stres oldum. İkinci denemeye çok daha toz pembe hayallerle gireceğim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Nasibimizde tez zamanda yavrularımızı kucağımıza almak olsun.. :)
cok gecmis olsun cnm. ne kisti idi? yumurtalik rezervine zarari oldu mu?
Haziran ayı hepimize uğurlu gelsiin selamlar.
2.Tüp bebek denemem olacak. İlkinde gebelik oluşmadı.
Bahçeci Umut'ta tedavi oluyorum.
Tedaviye çarşamba günü başladım, bugün 3.iğnemi vurulacağım.
İnşallah hepimiz bu topikte güzel sonuçlarımızı paylaşırız.
selam kızlar ben de dondurulmuş embriyo transferi planlıyorum nasipse ilk adetle başlayacağız bilmiyorum motivasyon ne kadar yüksek olmalı sonrasında sıkıntı yaşamaktan korkuyorum ne önerirsiniz:)
selamlar, gerçekten hislerime tercüman olmuşsun. benim de 2 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu. 3ü de kimyasalla sonuçlandı. Bende pko var. Başka da bir sıkıntımız yok. yaklaşık 1.5 senedir istiyoruz, 5 yıllık evliyim, 28 yaşındayım. İzmir'de Kent Hastanesinde tedavi oluyorum. Aşılamalarda kimyasal gebelik yaşayıp çok mutsuz günler geçirince eşim de ben de tüp bebekte olumsuz sonuçla karşılaşmaya hazırlamaya çalıştık kendimizi. olmayacak gibi düşünelim üzülmeyelim moduna girdik. Yine kimyasal olunca kendimizi hazırlamış olmamız hiç bir işe yaramadı. Yıkım oldu. 2-3 gün kendimi toplayamadım. Ama şimdi moralimi yüksek tutuyorum. 1 tane 1.kalite dondurulmuşum var. bir sonraki adetle onu deneyeceğiz. Kendimi olumsuza hazırlayayım derken pozitif düşünmekten uzaklaştım daha da stres oldum. İkinci denemeye çok daha toz pembe hayallerle gireceğim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Nasibimizde tez zamanda yavrularımızı kucağımıza almak olsun.. :)
ahhh kiyamam yaa cok üzüldümKlomenden sonra yumurtam catlamadi ve 6cm lik bi kistim oldu :-( tabiiki oldu.. zarati.. sol tarafim ameliyatli oldugu icin ordaki folikülle ya büyümüyo yada cok olusmuyo.. yani ameliyatli oldugu hep belli ultrasonda.. :-(
Vermedi canim.. iste en büyük skntida o oldu yani.. hatasi oldu cok.. gecmiste kaldi ne yapayimahhh kiyamam yaa cok üzüldümnormalde folikuler kistler vücuttan atiliyor hatta dogum kontrol hapi filan veriliyor ama seninki nasil o kadar büyümüş... doktor catlatma ignesi vermemis miydi?
hadi hayirli olsun cnm. gecmise elden ne gelir artik boşver ama sonucta tüp bebekle hamile kalma olasiligin cok yüksek. insallah pozitif sonucu alinca bütün sıkıntıları unutacagizVermedi canim.. iste en büyük skntida o oldu yani.. hatasi oldu cok.. gecmiste kaldi ne yapayimelden bisey gelmiyor..
bu arada merkezden ciktim.. nasipse sali günü OPU oluyorum
kisiye göre değişiyor ama ortalama iğnenin 10-15. günü toplanıyor yumurtalarArkadaşlar gonal f in yaklaşık kaçıncı gününde yumurtalar toplanıyor?
kendimi herşeyin bir zamanı var, bunları yaşaman gerekiyormuş diye telkin ediyorum. Senin de öyle olmalı. gelecek daha güzel şeylerin habercisidir inşallah yaşadığımız sıkıntılar. Sonra gülerek anarız bu günleri her günümüze şükrederek.. kendimizi tıp tüm imkanlarına teslim ettik. bundan sonrası sadece zamanını beklemek.. Umarım yeterince beklemişizdir:)arkadaşım inş allah gönlümüze göre versin ben de aralık ayında ikizlerimi kaybettim bunda da bilemiyorum nasıl olacak destek olalım birbirimize...
Benim mesela 12. günümde insaAllah opu olucak..Arkadaşlar gonal f in yaklaşık kaçıncı gününde yumurtalar toplanıyor?
InsaAllah bu sefer saglikla kavusuruz canimkendimi herşeyin bir zamanı var, bunları yaşaman gerekiyormuş diye telkin ediyorum. Senin de öyle olmalı. gelecek daha güzel şeylerin habercisidir inşallah yaşadığımız sıkıntılar. Sonra gülerek anarız bu günleri her günümüze şükrederek.. kendimizi tıp tüm imkanlarına teslim ettik. bundan sonrası sadece zamanını beklemek.. Umarım yeterince beklemişizdir:)
InsaAllah canimmmmmhadi hayirli olsun cnm. gecmise elden ne gelir artik boşver ama sonucta tüp bebekle hamile kalma olasiligin cok yüksek. insallah pozitif sonucu alinca bütün sıkıntıları unutacagiz