- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #8.041
profil ayarlarına gel orda tahmini doğum tarihi kısmına 15 haziran 2018 yaz :)haziran 15:) yapıyım takvimi nasıl yapılıyordu bir bakayım eheheh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
profil ayarlarına gel orda tahmini doğum tarihi kısmına 15 haziran 2018 yaz :)haziran 15:) yapıyım takvimi nasıl yapılıyordu bir bakayım eheheh
canım doktorunu ya da hemşirenı haberdar et. yerleşme ile ilgili mı nedir ne değildir. ağrı var mı?Kızlar bugün 9. Günüm. Az önce lavaboya gittim. Kan pıhtısı geldi tuvalet kağıdına. Adet mi oluyorum? Ne şimdi bu?son adet 5 eylül dü.
ilaçları kullandığın sürece adet olmaman lazım canımKızlar bugün 9. Günüm. Az önce lavaboya gittim. Kan pıhtısı geldi tuvalet kağıdına. Adet mi oluyorum? Ne şimdi bu?son adet 5 eylül dü.
Offf okurken benide ağlattınızo ağladı ben ağladım
inanmadı
şaka dedi
yalan dedi
yok dedi
daha var test gününe yanlıştır dedi
dedi de dedi
:)
kendine geeeeelll pozitif dedim
:)
bence o da benim gibi şokta
Canim kan testi yapsana bugün.. bekleme artik bence... eger gebelik varsa pruloton igne vurur doktorun...Doktora şimdi sordum. Bazen böyle olabiliyor dedi.
Kirma asla umudunu... zor olsada... belki yerlesme kanamasidir.. insallah öyledir.. git canim yaptir testi ..Yapacağım canım. Öğleden sonra gideceğim. Kan görünce umudum kırıldı.PembeHelvam
kırılmasın kuzum, her şey güzel olacakYapacağım canım. Öğleden sonra gideceğim. Kan görünce umudum kırıldı.PembeHelvam
hadi inşallah yerleşme kanamasıdır.. zaman olarak çok uygun çünkü..Yapacağım canım. Öğleden sonra gideceğim. Kan görünce umudum kırıldı.PembeHelvam
Benim minnak kizmis cnmMinesuu ben buralardayim beybisi.. senin sesin cikmadi
Benim cok sükür iyi gidiyo canim.. cinsiyeti ögrenemedik henüz sanirim doktorum parti düzenlicek bunu aciklarkensenin bellimi?
aaaaa çok sevindimmm, biliyordum biliyordummmmKızlar pozitif sonuç. Ama değer olarak öğrenemedim. Yeni taşındığım şehirde misafir hastaya kan tahlili yapmıyormuş sağlık ocağı. Devlet hastanesinde sabah kan alıyormuş. Özele gittim. 90 lira para verip sadece pozitif olduğunu öğrenebildim. Öğlenden beri kan için oradan oraya gittik. Çok gerildim![]()
canım ne geriliyorsun tutmuş işte bebişin seninle daha ne olsunKızlar pozitif sonuç. Ama değer olarak öğrenemedim. Yeni taşındığım şehirde misafir hastaya kan tahlili yapmıyormuş sağlık ocağı. Devlet hastanesinde sabah kan alıyormuş. Özele gittim. 90 lira para verip sadece pozitif olduğunu öğrenebildim. Öğlenden beri kan için oradan oraya gittik. Çok gerildim![]()
Canim cok mutlu oldum seninle ilgili en bastan beri icim rahatti cok guzel bir haber doktorunla gorus igne falan gerekiyorsa vurul bol bol dinlen dikkat et kendineKızlar pozitif sonuç. Ama değer olarak öğrenemedim. Yeni taşındığım şehirde misafir hastaya kan tahlili yapmıyormuş sağlık ocağı. Devlet hastanesinde sabah kan alıyormuş. Özele gittim. 90 lira para verip sadece pozitif olduğunu öğrenebildim. Öğlenden beri kan için oradan oraya gittik. Çok gerildim![]()
Sadece pozitif yazıyor canım. Farklı bir sistem kullanıyorlarmış. Tıp merkeziydi gittiğim. Değer görmeyince kan beynime sıçradı zaten. Kızdım. En geç Cuma'ya kadar değer söyleyeceklerini ifade ettiler. Tekrar kan aldı. İzmir e gönderiyorlarmış değer istendiğinde. Ölür müsün öldürür müsün?aaaaa çok sevindimmm, biliyordum biliyordummmm
ee sonuç çıkınca tahlil kağıdını vermediler mi, orada değer yazmıyor mu
Canım bilemedim ben de. Tuhaf bir tahlil macerası yaşayınca sonuca ne hissedeceğimi bilemedim.canım ne geriliyorsun tutmuş işte bebişin seninle daha ne olsun
yerleşme kanaması bile olduğuna göre senin minnak epey kuruldu içerde![]()
Çok sağol canım Allah senin de güzel gönlüne göre versin. Okul çok yoğun. Eşim gidecek. Daha eş durumu çıkmadı. Yalnız bir hamilelik geçireceğimCanim cok mutlu oldum seninle ilgili en bastan beri icim rahatti cok guzel bir haber doktorunla gorus igne falan gerekiyorsa vurul bol bol dinlen dikkat et kendine