- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 34
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #8.001
evettt :)Yuhuuuuuuu ayyyy inanmiyimmmmmmmm
Kan testimi yapinn
9. günüm bugun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evettt :)Yuhuuuuuuu ayyyy inanmiyimmmmmmmm
Kan testimi yapinn
ikiz miiiiArkamizdan gizli gizlimi yaptin testi kizzzz.,
Ayyy ben cok mutlu oldummmmm sanki ben aldim hamilelik haberiiii...
Gelsin ikizlerrrr
evettt :)
9. günüm bugun
ikiz miiii
kan sonucu kactı senin canım benim 57
ikiz olab,ilir mi kız
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaaaa dedim sesli sesli
çok şükür bin şükür![]()
Oh misss kac cikti canim sonucun? Ay cok sevindimmmm.. Allah tamamina erdirsin canim...
eeee esine nasil süpriz yapican düsündün mü? Yarin dogumgünüydü dimi?![]()
evde gebelik testi de yap, çift çizgili halini koy kutuyatam dusunmedim ama klasik kutuda bebek eşyası ama videoya cekmek istiyorum :)
gece 12 de
tam dusunmedim ama klasik kutuda bebek eşyası ama videoya cekmek istiyorum :)
gece 12 de
valla bugune kadar ne zaman bebek ne zaman bebek diyenlere hep şakadan dedim ki ben duracam duracam ben ikiz doguracamBilmem ikiz gecti yazdim öyle
Degerin katlanmasina bakalim hele 2 gün sonra sen yine ver![]()
valla bugune kadar ne zaman bebek ne zaman bebek diyenlere hep şakadan dedim ki ben duracam duracam ben ikiz doguracam
korktum bak şimdi :)
a evet olabilirevde gebelik testi de yap, çift çizgili halini koy kutuya![]()
hayırlısı bakalım inşallah canımHadi insallah bi ikizde senden olur insallah![]()
Kiz ben yapmistim.. benimki sormustu 2 cizgi simdi hamilemisin demek oluyoevde gebelik testi de yap, çift çizgili halini koy kutuya![]()
ben de yaptım, tarih yazdım saklıyorum, ahdım vardı içimde kalsın istemedimKiz ben yapmistim.. benimki sormustu 2 cizgi simdi hamilemisin demek oluyo![]()
Oleyyy hayirli olsun canimhaberi bı kaç saat önce aldım kızlar..
ben
hamileyim
sagol canımmmmmmOleyyy hayirli olsun canim
Hayırlı olsun çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsinhaberi bı kaç saat önce aldım kızlar..
ben
hamileyim
sagol canım hayırlı ve saglıklı bi şekilde insallah.Hayırlı olsun çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin
canım o düşük yaptı maalesef@Maviay1778 hamile oldun kayboldun kizzz...anlat hele gelismeleriii..
Bu arada
@Esopare41 sen nerelerdesinnyaaaa.. kalp atisini duydun mu?duymussundur muhtemelen insallah.. bebek dogacak neredeyse yazmiyorsun![]()