- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 34
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #7.881
merhaba herkese kolay gelsin başkent üniversitesi anakarada tüp bebek için ne kadar ücret ödeniyor öğrenebilir miyim
Teşekkür ederim inşaallah bebekleriniz tutunurRaporsuz 4.250 civarı işlem ücreti. Muayene harica . İlaçlar hariç
Amin aminnnTeşekkür ederim inşaallah bebekleriniz tutunur
Raporsuz 4.250 civarı işlem ücreti. Muayene harica . İlaçlar hariç
Amin canım. Burası birbirini hiç tanımadan birbirini en iyi anlayanların yeri...Sen ne guzel dua ettin oyle allahim senin yuzunu ve burdaki herkesin yuzunu guldursun
Bende raporlu almistim 700 tl odedim1053 tl raporla çok fazlamı fiyatı bi kaç arkadaşım çok dediler de bilemedim ne kadar ilaçlar çokmu azmı gidip eczanede görmedim de
Bende raporlu almistim 700 tl odedim
Asagi yukari ayni canim ve raporlu olunca fiyatlar yine tum eczanelerde ayni oluyor en azindan benim arastirmalarim oyleydi sadece raporsuz olunca ezcanelerde fiyat degisiyorÇok teşekkür ederim canım cvp verdiğin içim ben işteyim çıkıcam şimdi bi kaç eczaneden fiyat alıcam bakalım hepsi aynı fiyatmı
Neden benimki bu kadar yüksek tutsun ki
Sınuçta hepimizee tüp bebek için ilaç aynı şeyler yazılmıyor mu ?
Selam arkadasim ilaclarini raporunun yettigi kadar fazla fazla yazdir eger rezerv azligi falan var ise ...cok kullaniliyor bazen yumurtaliklar gec cevap veriyor basima geldi ..fazla al burada satarsin kalanini ben bir suru ilac aldim buradan ozellikle raporlu olanlar hizli gisiyor fiyat dusuk oldugundanHanımlar selammm
raporum onaylanmış
Raporlu ilaçlarım 1053 tl tutuyormuş daha almadık msj ile reçete atmışlar
Eşim
Sormuş eczaneye yarısından fazlasını ssk karşılıyor demişler bende akşam bi kaç eczaneden fiyat alacağım
Selam arkadasim ilaclarini raporunun yettigi kadar fazla fazla yazdir eger rezerv azligi falan var ise ...cok kullaniliyor bazen yumurtaliklar gec cevap veriyor basima geldi ..fazla al burada satarsin kalanini ben bir suru ilac aldim buradan ozellikle raporlu olanlar hizli gisiyor fiyat dusuk oldugundan
Raporunda kac unite cikti acaba ..insallah fazla fazladir ..Tatlım
Akşam kaç eczaneyw sorduysam aynı fiyat 1000 tl aşağısı olmaz dediler ve bana hep 6 kutu 6 kutu yazılmış eczacının dediğine göre 4 yada 5 kutu yazarlar size fazladan yazılmış bu kadar yüksek bundan tutuyor dr. Daha sınra olumsuzlukla karşılaşmamak için bol yazmış ilaçlarını dedi ben ilk kez alacapım için ve ellerinde olmadıpı için hiç fikrim yok ilaçlarla ilgili yarın sabah sipariş vericez soguk zincirmiş ve depodan soarişle geleceklermiş bakalım
Ben bide regli olmuyormuşum ay nasıl güzel olur nasıl süpriz olur
Raporunda kac unite cikti acaba ..insallah fazla fazladir ..
Ben raporun son damlasina kadar ilac aliyorum :)
Insallah canim allah yuzumuzu guldursunde ya oyle ya boyle olsun...
Insallah guzel bir surpriz yasarsin insanin icinden geciyor boyle seyler
PembeHelvam nasıl ama uslu uslu, çatlamadan, test yapmadan bekledim
çok heyecanlıyım çok mutluyum ama korkuyom da.. inşallah her şey çok güzel devam eder
haftaya salı çağırdı kese için doktor, kalp daha duyulmaz sanki di mi
eşim seyahatteydi benim, dönüyodu yoldaydı, dayanamdım hemen aradım tabiAy kiz kese yazicaktim heyecandan kalp yazmisimevet evet kese.. önce kese kalp taaa sonra 7-8 haftada falan.. ayyy cok mutlu oldum.. kiz valla iyi sabir ettin ama beni dinleseydinde testi önce yapsaydinda mutlu olucaktin olsun böyle doktorun sana süpriz yapmis buda güzel olmus... peki sen esine süpriz yaptin mi? Nasil haberi verdinnnn..
eşim seyahatteydi benim, dönüyodu yoldaydı, dayanamdım hemen aradım tabi
süpriz oldu mu bilmem ama adam şok oldu, çünkü o gelince gidecektik sonucu almaya
yolda öğrenmiş oldu o da..
eve gelince de gebelik testi yaptım sırf o çift çizgiyi görebileyim diye
şimdi gelip geçip bakıyorum rüya gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?