- Konu Sahibi PembeHelvam
- #6.781
Peki coraspirini ne kadar kullandinizCanm ben transferin 12 gününe kadar günde 2 tane içtim 12 günden sonra günde 1 e düşürdü doktor ve 7-8 gün sonra ilacım bitince ilacı bıraktım doktorun talimatıyla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki coraspirini ne kadar kullandinizCanm ben transferin 12 gününe kadar günde 2 tane içtim 12 günden sonra günde 1 e düşürdü doktor ve 7-8 gün sonra ilacım bitince ilacı bıraktım doktorun talimatıyla.
Ben 7+0 günlükken gördüm kalp atışını.bende duymadım.sadece gördüm.dr sesini açmayacağım daha çok küçük dedi.şuanda 7+5 Günlüğüm.belki sizinkide dinletmek istememiştir.bebeği gördünüz mü kesede.kizlar bugün kalp atışını duymak için gittik ama malesef duyamadik cok üzgünüm
Canım ben coraspin ve benzeri hiçbir kan sulandırıcı kullanmadım yani doktorum vermedi . Allah'ıma şükür bugün 8+3 oldukPeki coraspirini ne kadar kullandiniz
ekrandada gözükmedi kalp atışı.kesenin icinde bebekten kalıntı gördü kanamam olduğunda düştü sanirim.1 hafta sonra yine gidicem sanirim kürtaj yapcaklar 17 haziranda transfer olmustum ben sizinki kacindaydiBen 7+0 günlükken gördüm kalp atışını.bende duymadım.sadece gördüm.dr sesini açmayacağım daha çok küçük dedi.şuanda 7+5 Günlüğüm.belki sizinkide dinletmek istememiştir.bebeği gördünüz mü kesede.
ben işte hasretle dondurma bebeklerime kavuşacağım günü bekliyom
ağustos adetim gecikmez inşallah, başka da bi aksilik çıkmaz da ağustos sonu transfer olur inşallah yaa
çok heyecanlıyım
@sinkar ilsas benim zamandaşlarım, sizler napıyorsunuz[/QUOTE
Canım tatildeyim ben. Transfer ne zaman olacak kesin değil. Adet ve rahim kalınlaşmasına bağlı. Opudan 1 hafta sonra adet oldum. Hala da devam ediyor, bugün 13. Gün. Pazartesi doktora sorayım diyorum. Niye bu kadar sürdü ya
Umarım düşmemiştir canım.ben 10 haziranda transfer oldum ama ikinci gün embriyosu.ekrandada gözükmedi kalp atışı.kesenin icinde bebekten kalıntı gördü kanamam olduğunda düştü sanirim.1 hafta sonra yine gidicem sanirim kürtaj yapcaklar 17 haziranda transfer olmustum ben sizinki kacindaydi
geçmiş olsun canım. İnşallah bebeğin seninledir. İlk denemen miydi?ekrandada gözükmedi kalp atışı.kesenin icinde bebekten kalıntı gördü kanamam olduğunda düştü sanirim.1 hafta sonra yine gidicem sanirim kürtaj yapcaklar 17 haziranda transfer olmustum ben sizinki kacindaydi
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi allah isteyen herkese nasip etsinCanım ben coraspin ve benzeri hiçbir kan sulandırıcı kullanmadım yani doktorum vermedi . Allah'ıma şükür bugün 8+3 olduk
Ben kullandım prednolu bilmiyorum ama ben crione jel kullanıyorum estrofem crione jel ve proluton depot diye bi iğne vuruluyorumKızlar transferden sonra estrofem ve prednol kullanan var mı
Ayyy seni burda görmek ne güzel sırf seni görmek içim girdim miniğimm Aalahın izniyle Mart ayında bebişlisin annesinTek yimirta ikizi ayni kan grubu ayni cinsiyet oluyo kiz cift yumurta farkli oluo veya ayni oluo
saol canim.evet ilk denememdi doktor cok fazla ihtimal vermedi.cok üzgünüm bekliycem 1 hafta dahaCa
geçmiş olsun canım. İnşallah bebeğin seninledir. İlk denemen miydi?
Bende opudan itibaren günde 3 kez içiyordum canım keseyi görünce bıraktırdı doktorumKesinlikle çok huzursuzum ilaçları yazdırmaya devlet hastanesine gittim odalı doktor hiç içmemı istemedi kendi doktoruma soledim biz bunu senelerdir kullanıyoruz dedi kafam karıştı inşallah bir zararı olmaz.
Evet ben kullanmıştım canım.. prednolu sadece 5 gün kullandım, estrofemi de keseyi görene kadar..Kızlar transferden sonra estrofem ve prednol kullanan var mı
Ya bana hala kullandırıyorlar genelde herkes kısa süre kullanmış kafama takılıyorEvet ben kullanmıştım canım.. prednolu sadece 5 gün kullandım, estrofemi de keseyi görene kadar..
Canim ben de hala estrofem kullaniyorum hem de sabah 2 aksam 3 seklinde. Estradiol degerim dusuk o yuzden takviye etmek gerek.Ya bana hala kullandırıyorlar genelde herkes kısa süre kullanmış kafama takılıyor
Canım iyiyim çok şükür.. mide bulantılarıyla ve artan hormonlarla başım dertte sadece, sürekli bi keyifsizlik hali mevcut. Tatil yok bu yaz bana, daha önce hamileyken antalyaya gitmiştim yolda düşük başlamıştı o günden sonra riske atamam.. gerek yok bi yaz da ev iş arası mekik dokuyayım bebişten kıymetli değil :) izin de almıyorum her gün işe gidip geliyorum valla sıcak mıcak demedenjeliboni taze anne adayı... nasılsın nasıl gidiyor? her şey yolundadır umarım. malum sıcak havalar... izin alacak mısın? tatil için... merak ediyorum seni ... eeee umut kaynağımsın
İyiyim canım çalışıyorum. .. is güç. ...sıcaklar ile uğraşıyorum. .. evet haklısın. Hele öyle bir durum başına geldi ise hiç risk etme. Ne zaman bir sonraki kontrolCanım iyiyim çok şükür.. mide bulantılarıyla ve artan hormonlarla başım dertte sadece, sürekli bi keyifsizlik hali mevcut. Tatil yok bu yaz bana, daha önce hamileyken antalyaya gitmiştim yolda düşük başlamıştı o günden sonra riske atamam.. gerek yok bi yaz da ev iş arası mekik dokuyayım bebişten kıymetli değil :) izin de almıyorum her gün işe gidip geliyorum valla sıcak mıcak demeden
Sende ne var ne yok? Ne durumdasın?