- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #6.741
amin canım inşallah.. kalp atışı sesini açtığında hüngür hüngür ağlamaya başladım zaten.. aklıma geldikte burnum sızlıyor gözüm doluyor şükürler olsun.. ben daha birinci bebeğin kalp atışını duymanın heyecanındayken ikincisinin de sesini açtı.. duygularımı tarif etmem imkansız.. sürekli her şeye ağlayasım var işte.. tek yumurta ikizi olacağı için bütün dnaları aynı canım cinsiyetten tut görünüşlerine kadar her şeyleri aynı olacak yaniMsallah kuzum bin kere 100 bin kere masallah resmen okurken duygulandim rabbimin bir mucizesi rabbim senin sabrinin dualarinin karsiligini verdi ikizlerini sagliklica kucagina almayi nasip etsin belkide bir kiz bir erkektir kimbilir aglamissindir sen kesin
isteyen herkesin en yakın zamanda yavruları olsun inşallah ben de 5 yıldır uğraşıyorum, rabbim zahmetsizce kavuştursun yavrularımızaayyyyyyy okurken tüylerim diken diken oldu maşallah ne güzell yaa tebrik ederim allahım sağlıkla kucağına almak nasi,p etsin ikisinide darısı başımıza inşallah
teşekkürler canım senin de haberler süper, maşallah bi ordu minnağın var minyonlar şehri kurarsın o sıpalarlaay maşallah, çok sevindim, ne güzel süpriz olmuş ya
Allahım tamamına erdirsin inşallah