yokhe cok istemistim,.. buraya pozitif yazmani.. seninle bir sevinecektim... ama maalesef olmadi..
üzülme demicem.. tabiiki üzüleceksin.. bu senin dogal hakkin.. insan ogluyuz biz güclü olamiyoruz her zaman.. sana Rabbimden baska hickimse
Hibisey teselli olamaz.. O yüzden her zaman yaptigin gibi ONA SIGINACAKSIN... bu yol zor bi yol.. mesakkatli bi yol.. cokca sabir isteyen bi yol,. Cokta dua.. ama sen sabrettikce.. rabbim sana eeeen güzel hazinesinden sunacak nimetlerin.. buna inaniyorum..cünkü hic mevlam kulun üzülmesini istermi? O sonsuz merhamet sahibi Allah senin daha fazla üzülmeni istermi? Biliyorum.. her duanin bir karsigili var,, aynisi belki suanda gerceklesmiyor.. cünkü sana cok daha güzeli hazirlaniyor suanda..
Senin tahmin bile edemeyecegin bi kismet ., bi nasip.. bi evlat... saglikli sihhatli ve cok hayirli.. bu sabrin mükafati cok büyük olucak insallah...
seni bile sasirticak... Allah büyük...
belki benim cocugum var diye söylemesi kolay gelicek .. ama inan .. ben 50 santim
Boyunda bir evlat verdim topraga.. üstelik kalbi bagrimda durdu... ve ben hic bisey yapamadim.. hic bisey.. nasil bi aciydi anlatamam
Sana.. o yüzden bu yazdiklarim inan kolay gelmesin sana.. yazmamin sebebide seni kötü hissettirmek icin degil.. tam tersi.. sana umut olmak icin.. biz cok aciciz... hemde cok.. ben nasilki canimi verip oglumu hayata baglayamadiysam.. sende ömrünü versen.. Rabbim ol demedikten sonra olmuyo iste .. bazen vakti degil... vakit degil... bazen cok daha hayirli bi vakti ayarliyo mevlam.. "kulum
Sen eger sabredersen, ben seni cok daha büyük seylerler mükafatlandircam" o Hayirli zaman icin sabret... elinden geleni yap.. rahime cizik attir.. film cektir.. herseye baktir... ve sonrasi..
KÜN FEYE KUN..... teslim ol yaradana...