- 4 Ocak 2017
- 362
- 402
- 33
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #5.321
Evet haklısın canım bu kadar pimpirikleneceğimi düşünmüyodum.Transfer sonrası daha zormuş.Ammaaaa gene de GÜNNAAYYDDDDIIIINNNN bacı yoldaşlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kızzyarın kocişde evde ona göstermeden yapmam lazım üzlmesin o bnden hevsli ayy esmiyooo anacım esmiyooo yanıyoz
Iyigeceler herkese benim test tarihim 5 temmuz ama 3 temmuzda yapmayi dusunuyorum ne dersiniz 3.gun embriyossu icin 10 gun beklemek yetmezmi. Bide bugun aksam yanlislikla 2. Coraspini ve 2. Folic asit ictim endiselenmelimiyim
Selamlar ben de dün opu oldum yarın embriyolar ile ilgili arayacaklar 8 yumurtam vardı inşallah döllenme olmuştur. Bugüne kadar bir şekilde geldik de bundan sonrası endişeli bekleyiş başladı. Herşey hepimiz için güzel olsun.
Bizimkilerde adana ceyhanli aslinda aslen erzincanliyiz duy@pembehelvam
ben de senin gibiyim bu ay dondurulmuşlarla deneyeceğiz ama kendimi çok kaptırmak istemiyorum... bu iyimi kötü mü bilemiyorum
Malesef canım negatif çıktı salı yada yarın kan vercem eşime demedim gölge gbi çizgi görünüyor çok hafif buda olduğu anlamına gelmiyor tabiki negatif oluyornapalım nasip değilmiş beklmeye devam en azından biliyordum bitane daha var onuda kışın deneriz oda olmazsa kendimi yoramam ister gelsin ister gelemsin artık benden bukadaryokhe güzel haberlerini bekliyorummmmm insallah
Kalk git kan ver. Kendini yiyip bitirme 3 gun.Malesef canım negatif çıktı salı yada yarın kan vercem eşime demedim gölge gbi çizgi görünüyor çok hafif buda olduğu anlamına gelmiyor tabiki negatif oluyornapalım nasip değilmiş beklmeye devam en azından biliyordum bitane daha var onuda kışın deneriz oda olmazsa kendimi yoramam ister gelsin ister gelemsin artık benden bukadar
Malesef canım negatif çıktı salı yada yarın kan vercem eşime demedim gölge gbi çizgi görünüyor çok hafif buda olduğu anlamına gelmiyor tabiki negatif oluyornapalım nasip değilmiş beklmeye devam en azından biliyordum bitane daha var onuda kışın deneriz oda olmazsa kendimi yoramam ister gelsin ister gelemsin artık benden bukadar
Hoşbulduk. Aslında mayısta aşılama olduğumda girmiştim kulübe. Uzaktan hep okudum İleri hareket 0 ve morfoloji 1 olduğu için doktorumuz tekrar aşılama önermedi. Kendimizi tüp bebek macerasının içinde bulduk. 5yıllık evliyim ve 3yıldır çocuk istiyoruz. Bursada pembemaviye gidiyorum. Az önce aradılar 4 embriyo oluşmuş yarın transfer olacak. Bunlardan 2 si iyi gitmiyor dediler. Üzüldüm sabah sabah.Amin canim aramiza hosgeldin tedavini nerede oluyorsun kacinci tedavin sorununuz nedir istersen pembehelvam senide sayfanin başina eklesin
Yok canım ben zar zor görüyorum hayalet gölge gbi fotoda hiç gözükmüyor nadir çıkmış yani üzlmüyorum artık boşa uğraşıyorum boşa umud ediyorum kanda çıksa çıksa 1.0 çıkar eminim yada 0.01 çıkar en azından daha fazla ilaç kullanmaycam salı 12 gün oluyor o yüzden bekleyim dedim belkide yarın veririm beklemeye ne gerek varki demiNasil gölge negatif oluyo kizzzz??? Hele foto at.. niye bosa üzüyon kendini hey Alllammmm.. cizgi var demek...
Yok canım ben zar zor görüyorum hayalet gölge gbi fotoda hiç gözükmüyor nadir çıkmış yani üzlmüyorum artık boşa uğraşıyorum boşa umud ediyorum kanda çıksa çıksa 1.0 çıkar eminim yada 0.01 çıkar en azından daha fazla ilaç kullanmaycam salı 12 gün oluyor o yüzden bekleyim dedim belkide yarın veririm beklemeye ne gerek varki demi
Yarın vercem canm eşim evde onu yanında gitmek istemiyorumKalk git kan ver. Kendini yiyip bitirme 3 gun.
4tane olmuşlar, umarım herşey yolundadır. Teşekkür ederim.İnşallah sağlıklı kaliteli embriyoların olur canım.
Nasip canm inş iyi gider bir olsun bizim olsun diyoruz ya inş senin iki olur hayırlısıylaHoşbulduk. Aslında mayısta aşılama olduğumda girmiştim kulübe. Uzaktan hep okudum İleri hareket 0 ve morfoloji 1 olduğu için doktorumuz tekrar aşılama önermedi. Kendimizi tüp bebek macerasının içinde bulduk. 5yıllık evliyim ve 3yıldır çocuk istiyoruz. Bursada pembemaviye gidiyorum. Az önce aradılar 4 embriyo oluşmuş yarın transfer olacak. Bunlardan 2 si iyi gitmiyor dediler. Üzüldüm sabah sabah.
Hoşbulduk. Aslında mayısta aşılama olduğumda girmiştim kulübe. Uzaktan hep okudum İleri hareket 0 ve morfoloji 1 olduğu için doktorumuz tekrar aşılama önermedi. Kendimizi tüp bebek macerasının içinde bulduk. 5yıllık evliyim ve 3yıldır çocuk istiyoruz. Bursada pembemaviye gidiyorum. Az önce aradılar 4 embriyo oluşmuş yarın transfer olacak. Bunlardan 2 si iyi gitmiyor dediler. Üzüldüm sabah sabah.
Yarın vercem kanı canım boşa beklemeyim demiGit kan ver bence.. en sagliklisi..
Yarına kadar 1 tane kalırsa benim için yeterli. Kalmaz diye korkuyorum. Bir terslik olmaz inşallah. Bir de 3. Gün olacak diye önyargılarım da var . Ama 3. Gün olup tutanlar da çok. Hayırlısı ise olsun demekten başka duam yok hepimiz için. Gönlünüzden geçenlere amin diyorum.Canim üzülme.. sonucta sana transfer olabilcek kalitede 2 tane embrio olusmus., ya hic olmasaydi? Tabiiki insan dondurmak ister geride kalanlari.. ama bunada sükür,, sonucta sende bende sadece 1 yumurta ve 1 spermden yaratildik.. tek olsun bizimle olsun.. yeterki sagliklica hayirlisini nasip etsin rabbim.
Hemen bitecek hayırlısı ile. Ben çok korkuyordum ama en güzel kısmıymış anestezi falan hoşuma gittio gün çok güzeldiKızlar saat 11 de opu var. Dua edin lütfen
Yarına kadar 1 tane kalırsa benim için yeterli. Kalmaz diye korkuyorum. Bir terslik olmaz inşallah. Bir de 3. Gün olacak diye önyargılarım da var . Ama 3. Gün olup tutanlar da çok. Hayırlısı ise olsun demekten başka duam yok hepimiz için. Gönlünüzden geçenlere amin diyorum.