- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
-
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #3.801
Hesabima gore 2 katlarsa persembe gunu 1600 lerde oluo aslimda kese gorunur vajinal usgden ama veshasil klinigi aradim aslinda test gunum persembe gunu ne sacma 5. Gub embriyosuna teee 15 gun sonra test dediler ya pff. Persembeden aonra bi 15 gun sonraya randevu oldu cnm baska derdim yoktu 1 ay bekleyimbu pazartesi diill oteki pazartesi giderim ben keseye gormeye
Canım teşekkürler. Ayrıca tebrik ederim. Konuya girince aklıma sen geldin. Çok sevindim adına. Benim test günüm 7 temmuz.
3gün sonra vajinal muayeneyle kese kesin gözükür aslında sende değerin yüksek
Merak edenler için işten izin aldm ama çok yatmadım sadece dinlendim. Doktprm özellikle yürüyüş yapmamı söyledi. Tek dikkat etmem gereken ağır kaldırmamak, yukarı uzanmamak ve kabız olmamak. Özellikle crione jelden sonra mutlaka yürüyüş dedi. Gezdim de dinlendim de ama sürekli yatmadım. Anladım ki olacağı varsa oluyor. Daha önce bir kere hamile kalıp gelişim geriliğinden 2 aylıkken kürtaj oldum. Aynı şeyler biaoma tekrsr gelicek diye çok korkuyorum
GELDIMMMMM
AY KIZLAR SIFREYI YANLIS VERDIMMMM VE KILITLENDI GIRIS YAZDIKLARINIZI OKUDUM BI TÜRLÜ YAZAMADIM AY DELI OLDUMMMMM...
Yeni geldi sonucum 1.282 cok süküüüürrr
Bi masallahinizi alirimmmmmm
Amin canim darisi tüm isteyen herkese..Hayirla kucaginiza alin.insallah. kirkbinkere masallah Bir mi koydular iki tane mi? Başka çocuğunuz var mi? Dondurulmuş embriyo mu bu?
Aynen hahahah ben yani bide benAh senin su hesaplarin yok muuu..
Öldürür beni
Senin doktor direk kese kalp bi tasla halletmek isitio belliama sabirsiz bi hastaya denk geldi
Bilmiyoooosssss
Ikiz mi dersin?
Ben anlamiom bu degerlerden .. kimin düsük ama ikiz olmus.. kimimin yüksek tekli olmus.. herkesde farkli sonuc verio bu beta hcg..
benim için ne hissediyosun hadi söyleee, transferim daha olmadı ama sen şimdiden hisset hadi kızz
Pembe kizz bu ne diyor ayy sen bi transfer ol bakariz olur mu
sen büyü de gel demek istedin bana heraldeeeeeee hanım hanııııımmmmm :)
Zaten hahif bir anestezi veriliyor.solunum cihaza bağlı değil.kendin solunum yapıyosun.ben anestezisiz oldum.Mrb kızlar , yumurta toplama için alınan anesteziden önce anestezi için hiç kontrol falan yapılmıyor mu? Solunum falan durursa ne olacak ben Temmuz'da başlayacağım ve bu konudan çok korkuyorum
Mrb kızlar , yumurta toplama için alınan anesteziden önce anestezi için hiç kontrol falan yapılmıyor mu? Solunum falan durursa ne olacak ben Temmuz'da başlayacağım ve bu konudan çok korkuyorum
Hadi ya? ilkinde bana aslinda 1.000 den sonra kese görülüyo denilmisti.. bu dogrumu ki aceba?
Neyse bekleriz bi 10 daha..Minesuu gibi sabirsiz degiliz aceba minesuu kese icin ne zaman gidicek asil soru o.. [/QUOTE
Gerekli tedbirler aliniyor merak etme icin rahat olsun bende temmuzda basliyorumMrb kızlar , yumurta toplama için alınan anesteziden önce anestezi için hiç kontrol falan yapılmıyor mu? Solunum falan durursa ne olacak ben Temmuz'da başlayacağım ve bu konudan çok korkuyorum
Vallahi bu konu bana dert hem de nasıl dert. İlk kez anestezi alıcamyemin ediyorum hislerime tercüman oldun
bende kara kara onu düşünüyorum haftaya napıcam diye