- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #2.581
Biraz daha bekle olmazs csnim..Hayır yapmadım ve yapmayı henüz düşünmüyorum bugün henüz 4 gün gecti
Bazen vücud anca kendine gelebiliyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz daha bekle olmazs csnim..Hayır yapmadım ve yapmayı henüz düşünmüyorum bugün henüz 4 gün gecti
Belki de öyledir. Bayramdan sonrayı beklicem şayet olmazsam o zaman yaparımBiraz daha bekle olmazs csnim..
Kendine neden pozitif yazmiosun sen de hamilesinnnYoklamacimmm Adige_ nerelerdesinnn..
Ses ver canisiii... bak liste geliyoreee
Efenim buyrunuz... Adige_
Transferciler- Sonuc
freyja1979 - pozitif
A alya001 - negatif
PembeHelvam
D drunkenduck
nevesta81 . - pozitif
Y yagmurcuk80
Minesuu - pozitif
H Hope01
ShinSeGi
@Maviay1778
Adige_
tln arasta
N nupelda02
izmirie
S snmdnz
Dmrz
bert87 - pozitif
jeliboni
melikosss
Hahahah bacim hcg ignesi dicem yine kizican yarina insallah en az 3 kisiye pozitif yazmak nasip olsun - aminKendine neden pozitif yazmiosun sen de hamilesinnn
Sizin hakkınızda da Rabbim hayırlısını nasip etsinBiraz daha bekle olmazs csnim..
Amin cemi cümlemizin hakkinda en hayirlisi neyse , o olsun canim..Sizin hakkınızda da Rabbim hayırlısını nasip etsin
Hahahah bacim hcg ignesi dicem yine kizican yarina insallah en az 3 kisiye pozitif yazmak nasip olsun - amin
Bidaha mi test yapsam?
Var mi testin yoksa ben veremBidaha mi test yapsam?
Var mi testin yoksa ben verem
Buradayım buradayım canım. .. yatıyorum valla. Günlük işlerimize yapıyorum sizi takip ediyorum sessiz sessiz. Sen nasılsın hersey yolunda miYoklamacimmm Adige_ nerelerdesinnn..
Ses ver canisiii... bak liste geliyoreee
Efenim buyrunuz... Adige_
Transferciler- Sonuc
freyja1979 - pozitif
A alya001 - negatif
PembeHelvam
D drunkenduck
nevesta81 . - pozitif
Y yagmurcuk80
Minesuu - pozitif
H Hope01
ShinSeGi
@Maviay1778
Adige_
tln arasta
N nupelda02
izmirie
S snmdnz
Dmrz
bert87 - pozitif
jeliboni
melikosss
mmutlu30
Ucuz olan olsun ne olck yaota at gi merknettim hadiiiVar ama ucuz olanlardan
Buradayım buradayım canım. .. yatıyorum valla. Günlük işlerimize yapıyorum sizi takip ediyorum sessiz sessiz. Sen nasılsın hersey yolunda mi
Ucuz olan olsun ne olck yaota at gi merknettim hadiii
Cnm o sancilar normal rahim buyumeye basladi. Benim de var sancilarim ara sra gelip gidio trasnferden 2 gun once basladi hatta. gayet normal :))))