- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #2.581
Biraz daha bekle olmazs csnim..Hayır yapmadım ve yapmayı henüz düşünmüyorum bugün henüz 4 gün gecti
Bazen vücud anca kendine gelebiliyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha bekle olmazs csnim..Hayır yapmadım ve yapmayı henüz düşünmüyorum bugün henüz 4 gün gecti
Belki de öyledir. Bayramdan sonrayı beklicem şayet olmazsam o zaman yaparımBiraz daha bekle olmazs csnim..
Kendine neden pozitif yazmiosun sen de hamilesinnnYoklamacimmmAdige_ nerelerdesinnn..
Ses ver canisiii... bak liste geliyoreee
Efenim buyrunuz...Adige_
Transferciler- Sonuc
freyja1979 - pozitif
A alya001 - negatif
PembeHelvam
D drunkenduck
nevesta81 . - pozitif
Y yagmurcuk80
Minesuu - pozitif
H Hope01
ShinSeGi
@Maviay1778
Adige_
tln arasta
N nupelda02
izmirie
S snmdnz
Dmrz
bert87 - pozitif
jeliboni
melikosss
Hahahah bacim hcg ignesi dicem yine kizicanKendine neden pozitif yazmiosun sen de hamilesinnn![]()
Sizin hakkınızda da Rabbim hayırlısını nasip etsinBiraz daha bekle olmazs csnim..
Amin cemi cümlemizin hakkinda en hayirlisi neyse , o olsun canim..Sizin hakkınızda da Rabbim hayırlısını nasip etsin
Hahahah bacim hcg ignesi dicem yine kizicanyarina insallah en az 3 kisiye pozitif yazmak nasip olsun - amin
Buradayım buradayım canım. .. yatıyorum valla. Günlük işlerimize yapıyorum sizi takip ediyorum sessiz sessiz. Sen nasılsın hersey yolunda miYoklamacimmmAdige_ nerelerdesinnn..
Ses ver canisiii... bak liste geliyoreee
Efenim buyrunuz...Adige_
Transferciler- Sonuc
freyja1979 - pozitif
A alya001 - negatif
PembeHelvam
D drunkenduck
nevesta81 . - pozitif
Y yagmurcuk80
Minesuu - pozitif
H Hope01
ShinSeGi
@Maviay1778
Adige_
tln arasta
N nupelda02
izmirie
S snmdnz
Dmrz
bert87 - pozitif
jeliboni
melikosss
mmutlu30
Ucuz olan olsun ne olck yaota at gi merknettim hadiiiVar ama ucuz olanlardan![]()
Buradayım buradayım canım. .. yatıyorum valla. Günlük işlerimize yapıyorum sizi takip ediyorum sessiz sessiz. Sen nasılsın hersey yolunda mi
Ucuz olan olsun ne olck yaota at gi merknettim hadiii![]()
Cnm o sancilar normal rahim buyumeye basladi. Benim de var sancilarim ara sra gelip gidio trasnferden 2 gun once basladi hatta.gayet normal :))))