- 20 Mayıs 2008
- 558
- 540
- 303
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.041
Tatlım 10 güne kadar yazıyorlar ama bence 3-4. Günden sonra başlayabilirsin ama önemli olan senin ne düşündüğün nasil hissettigin ben kendimi bildiğimden 10 gün rapor aldım için rahat etmezdi yoksaAman
Ne bileyim iyice psikopata bağlamaya başladım. Canım sen çalışıyorsun demi. Ne yapacaksın transferde sonra izin işini. ... pazartesi esin gelsin dedi bana hemşire rapor için. Ama 3 gün mu yazar ki.
Kaç tl ye cnmSelam kızlar ben de erken gebelik testi sipariş verdim :)
Gerçekten miiii hadi bakalım hayirlisiSelam kızlar ben de erken gebelik testi sipariş verdim :)
Ben kullaniyorumopu sonrasi dostinex kullanan var mi? olasi bir ohss yi engellemek icin veriliyormuş sanirim. ama cok fena mide bulantisi yapiyor
22 haziran da iş yerinde sertifika programım için sınavım var. Pazartesi doktor ne diyecek bakalimTatlım 10 güne kadar yazıyorlar ama bence 3-4. Günden sonra başlayabilirsin ama önemli olan senin ne düşündüğün nasil hissettigin ben kendimi bildiğimden 10 gün rapor aldım için rahat etmezdi yoksa
Cumartesi transferim oldu. 4 gün ev de durup 5. Gün ise baslarıim heralde...Tatlım 10 güne kadar yazıyorlar ama bence 3-4. Günden sonra başlayabilirsin ama önemli olan senin ne düşündüğün nasil hissettigin ben kendimi bildiğimden 10 gün rapor aldım için rahat etmezdi yoksa
İyi olur çalışınca kafan dağılır hayirlisiCumartesi transferim oldu. 4 gün ev de durup 5. Gün ise baslarıim heralde...
Evet canım çalışıyorum.. rapor istediğin kadar yazıyorlar ama ben akademisyenim zaten izin sıkıntı olmuyor çok şükür..Aman
Ne bileyim iyice psikopata bağlamaya başladım. Canım sen çalışıyorsun demi. Ne yapacaksın transferde sonra izin işini. ... pazartesi esin gelsin dedi bana hemşire rapor için. Ama 3 gün mu yazar ki.
Hayırlı uğurlu olsun canım tebrkler :) :)Kızlar beta hcg 42 çıktı galiba hamileyim
Canım az önce baktım aynı marka gittigidiyorda 10 tanesi 20tlKızlar erken gebelik testi n11 den sipariş verdim laboquick marka 5 tanesi 39 liraydı
Kızlar beta hcg 42 çıktı galiba hamileyim
Kizzzz ben sana yazdim pembe dedim sensiz vuralarin tadi yok ben geldim ama sen yoksun dedim ya
Selam kızlar ben de erken gebelik testi sipariş verdim :)
22 haziran da iş yerinde sertifika programım için sınavım var. Pazartesi doktor ne diyecek bakalim
Canım az önce baktım aynı marka gittigidiyorda 10 tanesi 20tl
Ben eczaneden aldim cajim sanirim ucuz oluyor diye internetten verdilerHerkes bu erken gebelik testini internetten sipariş veriyor acaba eczanelerde yokmu ki
Gunune gore gayet guzel bir deger cnm hayirli olsunKızlar beta hcg 42 çıktı galiba hamileyim
Insallah carcabuk gecer beklemek zor calisinca daha kolay gecer sanirimTest uygun geldi ama pahalıya almışım heralde.Ya bilemiyorum ki ne zaman yapmak lazım.Benim durum biraz karışık iki ayrı tarih var sizce ne zaman yapsam ki?Bu arada ben bugün duş aldım yarın da işe başlıyorum tamamen normal hayata döndüm galiba..salı ve perşembe transfer olmuştum.
Hmm bende simdiden bir arastirayim o zaman :)Ben eczaneden aldim cajim sanirim ucuz oluyor diye internetten verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?