- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #2.061
PembeHelvam salca gondereyimmi salça:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim 6. Günümdübert87 gozunaynin kacinci gunundu bugun
Wuuuw.. harika hanilesin ne galibasi kacinci günün.. 2 tanemi transfer oldun? Tebrikler darisi basimizaa...
Canikombende yazdim huuuu dedim burdayim dedim.. hec geri yazmadin
Küstümmmm..
Sende bizdensinnnn ne zaman yapican pekiiii...
Kuzum sen nirde calisiosun?
İlk tüp bebek denemesi mjMerhaba, benim de yarın öğleden sonra transferim var..ama ben ertesi gün okula gidecem malum öğretmenlerin seminer dönemi..sorun olmaz diye düşünüyorum ..doktorum da sorun olmaz dedi
Benim stresle başa çıkmakta bi yolum var hep olumsuzu düşünürüm minumum ümit,olumlu olursa ne ala..yarından cumaya kadar dalarım çalışmaya unuturum araya bayram girer derken diğer hafta test günü gelir,ama sanırım erken gebelik testini yapabilirim haftaya cuma veya cumartesi.
PembeHelvam salca gondereyimmi salça:))
Merhaba, benim de yarın öğleden sonra transferim var..ama ben ertesi gün okula gidecem malum öğretmenlerin seminer dönemi..sorun olmaz diye düşünüyorum ..doktorum da sorun olmaz dedi
Evet araştır bakalım:)Hmm bende simdiden bir arastirayim o zaman :)
Kiz sende madem yarin kan testi veremicen.. kos simdi acile kan ver.. hadi hadi..Evet araştır bakalım:)
Şimdiden hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsinMerhaba, benim de yarın öğleden sonra transferim var..ama ben ertesi gün okula gidecem malum öğretmenlerin seminer dönemi..sorun olmaz diye düşünüyorum ..doktorum da sorun olmaz dedi
Yarın giderim heralde aslında endişelendim korkuyorum ya kan da çıkmazsa filan diye saçma bi ruh haline girdim o yüzden bugün gitmek istemedimKiz sende madem yarin kan testi veremicen.. kos simdi acile kan ver.. hadi hadi..
Canım çok sevindim inan sabahtan beri aklımda ama telefona bakabilecek durumda değildim. Harika bir haber bu Allah tamamına erdirsin inşallah.9. Gün den selamlar 9 yıllık hayalim olan çift çizgiyi görmek bu sabah nasip oldu çok şükür fakat hic öyle hayal ettigim gibi çıldırmadım sevinemedim sanırım daha önce bi kaybım olduğu için yani simdi sadece cok şukur dedim sonra ins. Kan testi ve ilerde kalp atışlarına inşallah. Ilkkez böyle hissediyorum yaa içind e hiç coşku yok sadece hayal kırıklığı yaşama korkusu var galiba neyse babalar günü uğuru tuttu diyelim hadi günü yaklaşanlar test basina
Tatlım sağol amin insallah. gelmişsin yaptın mı sen tekrarCanım çok sevindim inan sabahtan beri aklımda ama telefona bakabilecek durumda değildim. Harika bir haber bu Allah tamamına erdirsin inşallah.
Acilde oluyormu gebelik testi. Yaparlar mı?freyja1979 sana diyorummm.. kos git acile kan ver
Evet oluyormuşAcilde oluyormu gebelik testi. Yaparlar mı?
Eve şimdi gidiyorum. Dün öğlenden beri annemler kaynanamlar derken ben hep dışardaydım. Bu akşam son testi yapacağım inşallah.Tatlım sağol amin insallah. gelmişsin yaptın mı sen tekrar
Yok görümcelerim bakıyor :) yemek için bile kaldırmıyorlar 3gün yat diyorlar sonrasında da iş yaptırmazlar ama bahçede falan dolaşırım artıkO
OHhh.... hayırlı olsun canım. Esin mi bakıyor. . Ama ilk günden sonra kalk bence . Benim de. 2.Günüm. Yemeğimi kendim hazirkayıp yedim bugün. Balkona çıkıyorum. Falan.
Yok ben pimpirik olamam hatta hiç kendime dikkat eden biri olmadığım için iş yapmadan duramadığım için zorla yatıyorlar :)Sen
De benim gibi pimpirik yapiyor msn ?