- 26 Mayıs 2020
- 323
- 888
- 53
- 31
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
- #1.401
Adet olman lazımdı canım, genelde en geç 17. Gün adet olunuyor diye biliyorum ben eğer olmazsa doktora görün bence yumurtalar çatlamamış kiste dönüşmüş olabilirKızlar ben bu ay klomen ve iğne kullanmıştım bat yarın hiçbir belirtim yok ne bebek için ne regl için sadece göğüs uçlarım çok açıyor belim ağrıyor ve akıntım var bolca kaset test yaptım 2 gün önce negatif çıktı silik çizgi bile yok iğneden sonra adet geçikmesi yaşayanınız oldu mu bugün iğnenin 18inci günü 15 gibi regl olunur diye okudum kafam karıştı baya
Aynı batımız umarım ikimizde hamile olduğumuzu öğrenirizMerhabalar kızlar 2. Denemem Femara ve çatlatma iğnesi Bat 25 Temmuz
3 yumurtam oluşmuş 20mm inşaallah bu ay nasip olur hepimize
İnşallah canım çok iyi maşallahMerhabalar kızlar 2. Denemem Femara ve çatlatma iğnesi Bat 25 Temmuz
3 yumurtam oluşmuş 20mm inşaallah bu ay nasip olur hepimize
İnşaallah birlikte takip edelim irtibatta kalalımAynı batımız umarım ikimizde hamile olduğumuzu öğreniriz
İnşallah canım çok iyi maşallah
Çatlatma iğnesiyle çatlamama ihtimali olabiliyor mu çünkü iğneyi oldum otrivelleAdet olman lazımdı canım, genelde en geç 17. Gün adet olunuyor diye biliyorum ben eğer olmazsa doktora görün bence yumurtalar çatlamamış kiste dönüşmüş olabilir
Olabiliyor tabiki deÇatlatma iğnesiyle çatlamama ihtimali olabiliyor mu çünkü iğneyi oldum otrivelle
doktor kontrolüne gittin mi canım. Ne dedi doktorun nasılmış Bebişin:)En iyisi predictör early
Evet canım geçen hafta gittim keseyi gördüm çok şükür bu cuma da kalp atışı için çağırdı doktor inşallah duyarımdoktor kontrolüne gittin mi canım. Ne dedi doktorun nasılmış Bebişin:)
Çok şükür canım. Gözün AydınEvet canım geçen hafta gittim keseyi gördüm çok şükür bu cuma da kalp atışı için çağırdı doktor inşallah duyarım
İnşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benimmmmm çok sevinçliyim adına ❤
Teşekkür ederim canlarım, darısı en kısa zamanda sizlerin başına inşallahÇok şükür canım. Gözün Aydın
Test yapmamak için kendimi zor tutuyorumAynı batımız umarım ikimizde hamile olduğumuzu öğreniriz
Benim sağdaki yumurtalardan biri 5cm kist olmuş ağrımda var baya , soldakiler ise göremedim dedi doktor . İçimden test dahi yapasım gelmiyor okadar umudum kırıkTest yapmamak için kendimi zor tutuyorumsende durum nedir?
Herhalde çatlamış soldakiler dediBenim sağdaki yumurtalardan biri 5cm kist olmuş ağrımda var baya , soldakiler ise göremedim dedi doktor . İçimden test dahi yapasım gelmiyor okadar umudum kırık
Yaptın mı testi Hayırlısı olsun inşallah Allah çift çizgi görmeyi nasip etsinTest yapmamak için kendimi zor tutuyorumsende durum nedir?
Umutsuzluğa kapılma derim sonuçta bi yumurta kist olmuş diğerlerinin hala şansı varBenim sağdaki yumurtalardan biri 5cm kist olmuş ağrımda var baya , soldakiler ise göremedim dedi doktor . İçimden test dahi yapasım gelmiyor okadar umudum kırık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?