• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dün catlatma iğnesi vuruldum bugün yumurtaliklarimdan assagi doğru ağrı var bir de doktorum bana saat vermedi iğne vuruldugin gün ilişkiye girme sonra 3 gün üst üste gir dedi ama bir saat vermedi bilgisi olan varmi
Burda genelde arkadaşlara iğneden 36 saat sonrası için saat verdi doktorları canım.
Bi benimki iğneden 12 saat sonra dedi:KK64:
Bende 12 saat sonrasını ve sonraki günlerde de gün aşırı olarak değerlendirmeye devam ettim. Her gün olmadı. Bilmiyorum artık tuttu mu tutmadı mı

Ben yaptırdım ama özel bir hastanenin aciliydi. Devlette de yaparlar büyük ihtimalle. Ama devlete gideceksen hastayım acil ilaç almam lazım günüm geçti emin olmam lazım falan de. Yoksa yapmıyorlar canım. Arkadaşım da öyle demek zorunda kalmıştı.
Tamam canım teşekkür ederim bı bakim gidersem öyle söylerim

1.20 den yükselen cok kisi duydum insallah sende onlardan biri olursun bence hemen bi idrar testi yap 😊
Ayy inşallah canım bakalım nasip kısmet Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏 pazar ya nöbetçi eczane bulmak zor yarına kadar kanama falan olmazsa kan testi yaparım her ihtimale karşı çünkü normalde telefonumdaki uygulama ya göre adet tarihim yarın ben iğne vurdurmustum diye erken olursun demişlerdi ondan

Evet doğru, yapılır da kan vermeden önce erken gebelik testi yapabilirsin çift çıkarsa kan verirsin
Ya öyle de pazar ya nöbetçi eczane bulmak sıkıntı şimdi İstanbul gibi bı yerde bide en iyisi yarın sabaha kadar artmazsa kanamam sabah sağlık ocağında veririm kan testi inşallah

Bu ay hamile kalmayanlar önümüzdeki ay tekrar klomen kullanacak mı ?Doktorunuz birşey dedi mi,düşünceniz nedir hanımlar?
Tekrar kullanmak istemiyorum, cildimde çok fazla kızarıklığa sebep oldu. Ama kullanacağım yine galiba. Klomen’e 2 kere daha şans vereceğim.. Eylül ayında hamile kalmamışsam çocuk meselesini kapatacağım:KK14:
Ama daha doktorumla konuşmadık tabi. Sen bi testi yap ona göre konuşuruz dedi.

Bugun henuz iliski olmadi kizlar esimi isten cagirdilar maalesef test tam pik oldu 1saat once sizce bugunmu iliski olsun yarin mi tildamilda tildamilda K Kunfeyekunn34

Eklentiler

• IMG_20200621_224608.webp
    IMG_20200621_224608.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 22
Back
X