- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
Tamam canm sagolSende salıyı bekleme canım, en alttaki bugüne aitse değerlendir bu 3-4 günü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canm sagolSende salıyı bekleme canım, en alttaki bugüne aitse değerlendir bu 3-4 günü
Burda genelde arkadaşlara iğneden 36 saat sonrası için saat verdi doktorları canım.Ben dün catlatma iğnesi vuruldum bugün yumurtaliklarimdan assagi doğru ağrı var bir de doktorum bana saat vermedi iğne vuruldugin gün ilişkiye girme sonra 3 gün üst üste gir dedi ama bir saat vermedi bilgisi olan varmi
Evet 1,20 ydi çok heveslenmek istemiyorum ama böyle giderse yarın sabah yine vercemYa kan testi sonucun 1.20 idi dimi![]()
Yarın bi daha kan ver bence canım
Tamam canım teşekkür ederim bı bakim gidersem öyle söylerimBen yaptırdım ama özel bir hastanenin aciliydi. Devlette de yaparlar büyük ihtimalle. Ama devlete gideceksen hastayım acil ilaç almam lazım günüm geçti emin olmam lazım falan de. Yoksa yapmıyorlar canım. Arkadaşım da öyle demek zorunda kalmıştı.
Evet doğru, yapılır da kan vermeden önce erken gebelik testi yapabilirsin çift çıkarsa kan verirsinAynen yarın sabah yapacam yine valla 1 gün sürer mi adet yani öyle değil mi acilde yapılıyor mu kan testi
Bencede idrar testi yap. Hastane ile ugrasmaEvet doğru, yapılır da kan vermeden önce erken gebelik testi yapabilirsin çift çıkarsa kan verirsin
1.20 den yükselen cok kisi duydum insallah sende onlardan biri olursun bence hemen bi idrar testi yapEvet 1,20 ydi çok heveslenmek istemiyorum ama böyle giderse yarın sabah yine vercem
Bu ay olmazsa sonraki asama hsg benimBu ay hamile kalmayanlar önümüzdeki ay tekrar klomen kullanacak mı ?Doktorunuz birşey dedi mi,düşünceniz nedir hanımlar?
Ayy inşallah canım bakalım nasip kısmet Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah1.20 den yükselen cok kisi duydum insallah sende onlardan biri olursun bence hemen bi idrar testi yap![]()
Ya öyle de pazar ya nöbetçi eczane bulmak sıkıntı şimdi İstanbul gibi bı yerde bide en iyisi yarın sabaha kadar artmazsa kanamam sabah sağlık ocağında veririm kan testi inşallahEvet doğru, yapılır da kan vermeden önce erken gebelik testi yapabilirsin çift çıkarsa kan verirsin
Doktor vücudumu 2 ay dinlendirmemi söyledi canımBu ay hamile kalmayanlar önümüzdeki ay tekrar klomen kullanacak mı ?Doktorunuz birşey dedi mi,düşünceniz nedir hanımlar?
Rahim filmi çekileceğim onun sonucuna göre karar verecek.Bu ay hamile kalmayanlar önümüzdeki ay tekrar klomen kullanacak mı ?Doktorunuz birşey dedi mi,düşünceniz nedir hanımlar?
Tekrar kullanmak istemiyorum, cildimde çok fazla kızarıklığa sebep oldu. Ama kullanacağım yine galiba. Klomen’e 2 kere daha şans vereceğim.. Eylül ayında hamile kalmamışsam çocuk meselesini kapatacağımBu ay hamile kalmayanlar önümüzdeki ay tekrar klomen kullanacak mı ?Doktorunuz birşey dedi mi,düşünceniz nedir hanımlar?
Merhaba canım sende mi klomen le hamile kaldin?1.20 den yükselen cok kisi duydum insallah sende onlardan biri olursun bence hemen bi idrar testi yap![]()
Kesinlikle bugün olmalı canım çünkü t cden koyu çıkmışBugun henuz iliski olmadi kizlar esimi isten cagirdilar maalesef test tam pik oldu 1saat once sizce bugunmu iliski olsun yarin mitildamilda K Kunfeyekunn34
Şu an yumurta gerekli büyüklüğe gelmiş, anca salı günü doktor çatlayıp çatlamadığına bakarKesinlikle bugün olmalı canım çünkü t cden koyu çıkmış
Sperm hareketliligi %40 olmasi gerekirken %25 esimde ama sayisi 118milyon 2gun ust ust olmasi etkilermi acaba ondan supheye dustumKesinlikle bugün olmalı canım çünkü t cden koyu çıkmış