Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım hsg çektirdi mi doktorun
Evet onda bir sıkıntı yok. Eşimin değerleri de çok iyi. İşte ben de geçen ay bal tarçın çörek otu kullandım ve ilk kez ovulasyondaki şeffaf akıntıyı gördüm. Bu ayda incir kürü yapıyorum gida takviyelerine ek. Bakalım, hayırlısı

Düzenlidir her zaman, zaten benimle ilgili bir sıkıntı olacağını hiç düşünmemiştim 🙁 3yillik evliyim hiç korunmadim ama çocuk olsun diye de hiç düşünmemiştim. Son 1yildir istiyoruz. 3 ay klomen çatlatma iğnesi sonra 1kez başarısız aşılama. Çok seçeneğim kalmadı zaten. İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir.
Allah Allah geç gelişimi ilk kez duydum Ovülasyonda nasıl çıkıyor peki testleriniz

birgebeningunlugundan ovulasyon testleri aldım geçen ay yumurtlama gününü değerlendirdim ama gebe değilim bu ayda deneyeceğim inşallah bu ay olur

Canım ben o testten bişey anlamadım 2 damla damlatıyorum dağılıyor 3 damla damlatıyorum dağılıyor bazısı dağılmıyor testi tekrarladığım çok oldu bozuk çıkıyor galiba
ya görseli gördüm gerçekten sizin baya dağılmış belki de dediğiniz gibi testler bozuk geldi çünkü yaptığım günden beri hiç dağılma olmadı bende.ve ben 2 damla da değil 4-5 damla damlatıyorum nerdeyse. ben de bunu almadan önce bir gebenin günlüğüne yazmıştım covid dolayısıyla elimizde yok başka markanın kasetini gönderiyoruz demişti ve laboquickten daha fazla bi fiyat vermişti gerek görmedim.

ya görseli gördüm gerçekten sizin baya dağılmış belki de dediğiniz gibi testler bozuk geldi çünkü yaptığım günden beri hiç dağılma olmadı bende.ve ben 2 damla da değil 4-5 damla damlatıyorum nerdeyse. ben de bunu almadan önce bir gebenin günlüğüne yazmıştım covid dolayısıyla elimizde yok başka markanın kasetini gönderiyoruz demişti ve laboquickten daha fazla bi fiyat vermişti gerek görmedim.
Evet canım benim testlerde bi bozukluk kesin vardı normal değildi, ben de bi soracağım kaset gönderiyorsa almam heralde diğerini denemek istiyorum bu testlerden dolayı kaset teste önyargım oluştu

Evet canım benim testlerde bi bozukluk kesin vardı normal değildi, ben de bi soracağım kaset gönderiyorsa almam heralde diğerini denemek istiyorum bu testlerden dolayı kaset teste önyargım oluştu
biri burda minnak kurabiyeler diye bi sayfa da önermişti o da kağıt testmiş canım bilgin olsun :)

Bir de arkadaşlar bilen varsa yardımcı olur musunuz ben sağlık ocağında hormonlarıma baktırmak istiyorum Prolaktin, Estradiol, LH, FSH Bu hormonlara sağlık ocağı bakıyor mu bilginiz var mı bir de regl döneminde mi olmak gerekiyor illa ki kan verirken?

Laboquık ovulasyon testi bnde deniyorum iki aydır ortada bi çizgi çıkıyor zamanla geçiyor ama biraz dağılmalar oluyor pek memnun kalamadm ben bir de iki çizgiyi yakaladım ama T yi koyu göremedm pek neden bılmıyorum acaba benım LH değerim düşük ondan mı yumurtayı etkiler mi bilemedm😔

Dene bakalım canım belki memnun kalırsın memnun kalan da var bu markadan ben bu ay kağıt testlere geçeceğim Birgebeningünlüğü nden sipariş vereceğim
Hangi marka birgebenin günlüğünde satılan acaba? Benim son 10 testim kaldı da yenisini almamgerebilit

Laboquık ovulasyon testi bnde deniyorum iki aydır ortada bi çizgi çıkıyor zamanla geçiyor ama biraz dağılmalar oluyor pek memnun kalamadm ben bir de iki çizgiyi yakaladım ama T yi koyu göremedm pek neden bılmıyorum acaba benım LH değerim düşük ondan mı yumurtayı etkiler mi bilemedm😔
Benim de 2 aydır aynı bu şekilde bu testi kullananların genelinde bu problem olmuş sanırım başka kişilerde yaşamış bunu

Kızlar bilgisi olan yaşamış olan lütfen yazabilir mi hesaplayamıyorum bir türlü. Benim regl 3-7 arası lekelenme şeklinde oldu ama regldi. 12-13 mayısta yumurtlama akıntısı gördüm 14te her zamanki beyaz akıntıya dönüştü ve 15Mayısta lekelenme yaşadım yumurtlama kanaması olarak baz aldım. O akıntıdan kaç gün sonra ort catlıyor yumurta? Ben 15 diye baz aldım ama geç mi aldım acaba 13nde diye hesaplarsam 14.günüm ama 15nden hesaplarsam 12.günüm. Sürekli adet olucam hissi ama olamama durumu var. Bilgisi olan aydınlatsın lütfen çok dua edicem 🙏😍

Hangi marka birgebenin günlüğünde satılan acaba? Benim son 10 testim kaldı da yenisini almamgerebilit
Covit dolayısıyla kendi testlerini getirtemiyorlar ve surelab marka kaset testlerden satıyorlar. Bu marka da laboquick ile aynı yere ait dedi arkadaşlar. Yani sayfa kefilim diyor ama bence minnak kurabiyeler sayfasından innovita almak daha mantıklı. Bu ay elimdeki laboquick ler bitecek bende innovita alacağım

b
Covit dolayısıyla kendi testlerini getirtemiyorlar ve surelab marka kaset testlerden satıyorlar. Bu marka da laboquick ile aynı yere ait dedi arkadaşlar. Yani sayfa kefilim diyor ama bence minnak kurabiyeler sayfasından innovita almak daha mantıklı. Bu ay elimdeki laboquick ler bitecek bende innovita alacağım
şu anda elimde innovita var 3aydır kullanıyorum. Net görüyorum çizgileri ama bilmiyorum aynı marka mı alsam başka markaya mı geçsem

Ben De innovita alayım bari kaset test istemiyorum

Kızlar bilgisi olan yaşamış olan lütfen yazabilir mi hesaplayamıyorum bir türlü. Benim regl 3-7 arası lekelenme şeklinde oldu ama regldi. 12-13 mayısta yumurtlama akıntısı gördüm 14te her zamanki beyaz akıntıya dönüştü ve 15Mayısta lekelenme yaşadım yumurtlama kanaması olarak baz aldım. O akıntıdan kaç gün sonra ort catlıyor yumurta? Ben 15 diye baz aldım ama geç mi aldım acaba 13nde diye hesaplarsam 14.günüm ama 15nden hesaplarsam 12.günüm. Sürekli adet olucam hissi ama olamama durumu var. Bilgisi olan aydınlatsın lütfen çok dua edicem 🙏😍
Canım bildiğim kadarıyla çatlayıp salındığı anda yumurtlama lekelenmesi oluyor. Yani yumurtan 15 mayısta çatlamış ve 12 gün geçmiş 14. Gün test yapabilirsin ama 17. Günü beklesen daha net sonuç alırsın. İnşallah hamilesin dir tatlım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X