Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bişey soracağım, ovulasyon akıntısı tam olarak ne zaman oluyor? Testle takibe henüz başlamadım, Takvime genelde uyduğunu akıntıdan takip ediyordum. Ancak bu ay Yumurtlama günü olarak belirlenen tarihten 3 gün sonra oldu akıntı. Bu yumurtlama yeni oldu anlamına mı geliyor?
Başka hiç bir belirtiniz yok mu? Ağrı vs? takvimle uyuşmamış olabilir bence siz bu günleri de değerlendirin. Yine de test, bazal vücut ısısı ölçme gibi ek yöntemleri de kullanmanızı tavsiye ederim

Bizim arkadslar falan ufak tefek bişeyler orüyorlar, bebek yelegi falan ormek istiyorum.. Benımki heves işte kuzum daha elime hiç almadım öyle şeyler
Birden yelekle başlamak hem zor hem olur hem motivasyonunuzu olumsuz etkiler diye düşünüyorum çünkü bolca ör-tekrar sök yapmanız gerekecektir o yüzden bence bebek için mini atkılarla başlayabilirsiniz😊 çok şirin olacaktır ve terapi gibi gelecektir.

Başka hiç bir belirtiniz yok mu? Ağrı vs? takvimle uyuşmamış olabilir bence siz bu günleri de değerlendirin. Yine de test, bazal vücut ısısı ölçme gibi ek yöntemleri de kullanmanızı tavsiye ederim
Her ay bir tarafımda ağrı oluyor bu ay sol tarafımda ancak belirli günlerde değil. 1 haftadır devam ediyor. Genelde de böyle olur benim. Açıkçası takip olayını ne kadar arttırırsam beklentim o kadar artar diye en az 6 ay denemeden farklı yöntem kullanmayı düşünmüyorum. Sadece şunu merak ediyorum kişiye göre değişiyor mu akıntı-yumurtlama zamanı? yoksa Yumurtlama-akıntı aynı zamanda olur diyebilir miyiz

Birden yelekle başlamak hem zor hem olur hem motivasyonunuzu olumsuz etkiler diye düşünüyorum çünkü bolca ör-tekrar sök yapmanız gerekecektir o yüzden bence bebek için mini atkılarla başlayabilirsiniz😊 çok şirin olacaktır ve terapi gibi gelecektir.
Öyle mi yapayım ❤️ bi yerden baslamak lazım aslında.. Herkes oyle soyluyor orgu ormek cok güzel terapi diye

Eşimin yakın arkadaşlarından biri bayram için aradı o da bizden 2 ay sonra evlenmiş eşi 5 aylık hamileymiş düşünün kızlar ilk aydan hamile kalmış ::KK43: bende 8 aylık evliyim . Eşimin suratı asıldı, sigara içmeyi bırakmıştı aslında ama dayanamadı bi tane içti içten içe çok üzüldüğünü hissettim:KK42:

Rabbim bizlere de güzel haberler vermek nsaip olur inşAllah
Canım benim her nasip zamanına esir onların zamanı gelmiştir bizim biraz daha beklememiz lazım demekki eşin ne guzel bırakmış sigarayı bu çok büyük bi etken sen moral ver tekrar başlamasın

Ben birşey sorcam bu yumurtlama hesaplama için aldınız testleri kullanarak o gün ilişkiye girdiniz kesin mi tutucak herhangi bir sorun yoksa yada söyle diyim yumurta catladigi halde gebe kalinmama gbi bir durumla karşılaşan oldu mu
Ben iki aydır çatlama görüyorum ama tutmuyo canım ilk sene çocuk istemedim 7aydır deniyoruz bir sıkıntı yok dedi doktor ama gebelik yakalayamadk halâ ;(

Önerdiğiniz başka bir ilaç var mı ben de inofolic combi almayı düşünüyordum
Ben bu ay prowomen aldım ama benim sorunum yumurtanın gelismemesi. Ekstra olarak ocean coenzyme Q10 kullanıyorum. Arı sütü propolis bir de. Sıkıntınız aynıysa deneyebilirsiniz. Pcoslu bir arkadaşım coenzyme Q10 kullanmaya başladıktan 3ay sonra hamile kaldı. Ben de kendime Ağustos a kadar süre verdim. İnşallah güzel haberler alırız.

Canım benim her nasip zamanına esir onların zamanı gelmiştir bizim biraz daha beklememiz lazım demekki eşin ne guzel bırakmış sigarayı bu çok büyük bi etken sen moral ver tekrar başlamasın
Veriyorum başlamayı düşünmüyor arada böyle çok stres olduğunda içiyor artık farkediyorum umarım tekrar başlamaz . Bu ay çok umutluyum soğan kürüne başladım

Veriyorum başlamayı düşünmüyor arada böyle çok stres olduğunda içiyor artık farkediyorum umarım tekrar başlamaz . Bu ay çok umutluyum soğan kürüne başladım
İnşaAllah hayırlısıyla olur canım soğan kürü bende 2ay denedim ama bi faydasını göremedm sadece enfeksiyonu giderdi o aylık.. çakşır denedim ama içemedm bu ay olmazsa yine içeceğim mecbur :KK43:

Kesinlikle öyle ben ilk evlendiğimde 6 aydan sonra falan olsa ne güzel olur diyordum ama çevremde herkes 2 sene bekle dedi. Kayınvalidem sakın hemen olmasın bak şeklinde parmak sallıyordu.
2 seneden sonra da tam tersi artık olsun şeklinde baskılar başladı, o yüzden ben çok erken üzülmeye başladım çok yıprandım, anca şimdi biraz daha kabulleniyorum durumumu.
Hayatımızı dışardan kumanda etmeyi bıraksalar hayat bizim için çok daha kolay olacak ben de mesela ağustosa kadar planlamıyordum hiç eşim çok istediği için şubat ayında denemeye başladık bi yandan da iyi ki erken başlamışız diyorum neyin ne olacağı belli olmuyor

Ben bu ay prowomen aldım ama benim sorunum yumurtanın gelismemesi. Ekstra olarak ocean coenzyme Q10 kullanıyorum. Arı sütü propolis bir de. Sıkıntınız aynıysa deneyebilirsiniz. Pcoslu bir arkadaşım coenzyme Q10 kullanmaya başladıktan 3ay sonra hamile kaldı. Ben de kendime Ağustos a kadar süre verdim. İnşallah güzel haberler alırız.
Yumurtanızın gelişmediğini nasıl anladınız ben q10 içeren bir multivitamin 1 ay kullandım bitti o şimdi inofolice geçeceğim bu ay da

Merhabalar bizde 9 aylık evliyiz artık bebek düşünüyoruz isteyen herkese allahım nasip etsin. Ovulasyon testini ilk burda öğrendim benim reglim çok düzenli takvimle kontrol ediyorum yumurtlamayı eğer bu ay gebelik gerçekleşmezse ona göre önerdiğiniz test markalarından alıp onla takibe başlayacağım

Merhabalar bizde 9 aylık evliyiz artık bebek düşünüyoruz isteyen herkese allahım nasip etsin. Ovulasyon testini ilk burda öğrendim benim reglim çok düzenli takvimle kontrol ediyorum yumurtlamayı eğer bu ay gebelik gerçekleşmezse ona göre önerdiğiniz test markalarından alıp onla takibe başlayacağım
Merhaba inşallah nasip olur herkese. Ben innovita kullandım ve çok memnun kaldım. Kullanımı da basit hem. Laboquick için de iyi diyorlar. Onu sipariş ettim ama daha elime geçmedi. Bilmiyorum nasıl olduğunu

Merhaba canim benimde adetim çok düzenli geçen ay takvim prog.takip ettim yumurtlamayı bu ay test aldım ve gordum ki programla hiç alakası yok çünkü programa göre geçen hafta yumurtlama olmadi gerekiyordu ama testte halen pik görünmedi bekliyorum

Merhaba inşallah nasip olur herkese. Ben innovita kullandım ve çok memnun kaldım. Kullanımı da basit hem. Laboquick için de iyi diyorlar. Onu sipariş ettim ama daha elime geçmedi. Bilmiyorum nasıl olduğunu
Laboquick önermem canım ben hiç memnun kalmadım aşırı dağılıp dalgalanıyor net sonuç göremedim hiç

Merhaba canim benimde adetim çok düzenli geçen ay takvim prog.takip ettim yumurtlamayı bu ay test aldım ve gordum ki programla hiç alakası yok çünkü programa göre geçen hafta yumurtlama olmadi gerekiyordu ama testte halen pik görünmedi bekliyorum
Benim de adetim çok düzenli bu ay ben de pik göremedim koyulaşma oldu biraz sonraki gün açıldı rengi şansıma testim de bitti ama ben gün aşırı değerlendirmeye devam ediyorum ne olur ne olmaz diye 🤦🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X