Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yumurtanızın gelişmediğini nasıl anladınız ben q10 içeren bir multivitamin 1 ay kullandım bitti o şimdi inofolice geçeceğim bu ay da
Benim yumurta takibi yapıldı Dr gelişiminin yavaş olduğunu söyledi. Bu takviyeler 3ay sonra etki gösteriyor, sabırlı olmak lazım. Aslında ben çok kötüydüm de bu ay bir huzur çöktü sanki olacak artık. Su tüketmeye çalışıyorum bir de her gün yarım saat pilates. Ağustosa kadar olmazsa çaresiz tüp bebek. Ama olacak inşallah 😊

Merhaba canim benimde adetim çok düzenli geçen ay takvim prog.takip ettim yumurtlamayı bu ay test aldım ve gordum ki programla hiç alakası yok çünkü programa göre geçen hafta yumurtlama olmadi gerekiyordu ama testte halen pik görünmedi bekliyorum
Aa bende telefon uygulamasıda güvenilir zannediyordum. Yumurtlama günü 31 mayıs olarak gösteriyor ona göre 30 31 Mayıs 1 haziranı değerlendireyim dedim bende

Benim yumurta takibi yapıldı Dr gelişiminin yavaş olduğunu söyledi. Bu takviyeler 3ay sonra etki gösteriyor, sabırlı olmak lazım. Aslında ben çok kötüydüm de bu ay bir huzur çöktü sanki olacak artık. Su tüketmeye çalışıyorum bir de her gün yarım saat pilates. Ağustosa kadar olmazsa çaresiz tüp bebek. Ama olacak inşallah 😊
Regliniz, düzenli mi ne kadardır deniyorsunuz inşallah ağustosa kadar hamilelik olur🥰

Gerçekten mi ya 🙁 iyi yorum yapanlar da vardı o yüzden almıştım ben onu 🙁
Ben 20 mayıstan beri kullanıyorum hiçbir dağılma veya problem yaşamadım çok güzel sonuç veriyo günden güne aşamalı koyulaşma oluyor takip yapıp hamile kalan arkadaşlarımın önerisiyle aldım ben de bu markayı ☺️

Kızlar bat 28 mayıs, sabah bi test yaptım hiç umudum yoktu göğsüm hiç ağrımdadı bu ay, ilk 5 dk bişey çıkmadı, 1 saat sonra bi baktım işk defa belirgin bi çizgi gördüm , yaklaşık 2 yıldır deniyorm, 2 ay önce rahim filmi çektirdim. Yorumlarmısınız lütfenn.
20200526_230805.jpg

Ben 20 mayıstan beri kullanıyorum hiçbir dağılma veya problem yaşamadım çok güzel sonuç veriyo günden güne aşamalı koyulaşma oluyor takip yapıp hamile kalan arkadaşlarımın önerisiyle aldım ben de bu markayı ☺
Ben de baya okudum yorumları o yüzden aldım. İnşallah kullanması iyi olur fiyat olarak da iyi geldi hem 🤗

Bahsettiğim görüntüler bu şekilde canım bilmiyorum belki de bana bozuk denk geldi hep ve ben 3 4 damla demesine rağmen hep 2 damla damlatıyorum
Gerçekten belli değil çizgiler ya 2 damlada bu kadar dağıldıysa 3-4 damlada daha beter olur herhalde 😐

Her ay bir tarafımda ağrı oluyor bu ay sol tarafımda ancak belirli günlerde değil. 1 haftadır devam ediyor. Genelde de böyle olur benim. Açıkçası takip olayını ne kadar arttırırsam beklentim o kadar artar diye en az 6 ay denemeden farklı yöntem kullanmayı düşünmüyorum. Sadece şunu merak ediyorum kişiye göre değişiyor mu akıntı-yumurtlama zamanı? yoksa Yumurtlama-akıntı aynı zamanda olur diyebilir miyiz
Ben aynı zamanda olur diye biliyorum ancak daha bilgili ve tecrübeli insanlar cevap verirse daha iyi olur

Gerçekten belli değil çizgiler ya 2 damlada bu kadar dağıldıysa 3-4 damlada daha beter olur herhalde 😐
İşte ben o yüzden memnun kalamadım canım düzgün beyaz çıkanlar da oldu arasından ama çoğu böyle çıktı ve böyle çıkanları tekrarlamak zorunda kaldım çöpe gitti çoğu anlıcağın

İşte ben o yüzden memnun kalamadım canım düzgün beyaz çıkanlar da oldu arasından ama çoğu böyle çıktı ve böyle çıkanları tekrarlamak zorunda kaldım çöpe gitti çoğu anlıcağın
3-4 damlayla değil de senin gibi 2 damlayla yapayım bakalım nasıl olacak. Yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum pko var yumurtam çatladı bu ay. İnşallah sonrakini de görebilirim

Çok doğru ben 5 yıllık evliyim kendim hiç istemedim şu aya kadar belki bi 2-3 yıl daha beklerdim ama öyle bi baskı başladı ki aile tarafından zaten hepi topu Allah nasip ederse yapacağım bir çocuk yapim olsun herkes sussun moduyla karar verdim tabi herkes anne olunca anlarsın keşke dhaa önce yapsaydım dersin falan modunda hala ama pek sanmıyorum o yokken de hayat çok güzeldi o gelince de güzel olur ☺
Ya değil mi ya🙄 Aslında bakınca şuan evliliğimiz daha bir yoluna girdi, birbirimize daha da bağlandık saygıyı sevgiyi öğrendik uyumumuz arttı. Bir bıraksalardı da bari mutlu geçirseydim ama olsun bu da bana ders oldu. Hayatım hakkında kimse direktif veremez artık 😏
Hayatımızı dışardan kumanda etmeyi bıraksalar hayat bizim için çok daha kolay olacak ben de mesela ağustosa kadar planlamıyordum hiç eşim çok istediği için şubat ayında denemeye başladık bi yandan da iyi ki erken başlamışız diyorum neyin ne olacağı belli olmuyor
Öyle canım bana sorsalar ben de erken başlayın derim gerçi geç olunca da dedipim gibi evlilik daha güzel oturuyor ama sormadıkça da asla kimsenin yatak odasına karışmam.

3-4 damlayla değil de senin gibi 2 damlayla yapayım bakalım nasıl olacak. Yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum pko var yumurtam çatladı bu ay. İnşallah sonrakini de görebilirim
Dene bakalım canım belki memnun kalırsın memnun kalan da var bu markadan ben bu ay kağıt testlere geçeceğim Birgebeningünlüğü nden sipariş vereceğim

Laboquıck ben de çok memnun kalmadım, birkaç kere test tekrarladım bozuk mu diyerek dağıldığı için
birgebeningünlüğüne mesaj attım bakalım oradan sipariş vericem 😊

Regliniz, düzenli mi ne kadardır deniyorsunuz inşallah ağustosa kadar hamilelik olur🥰
Düzenlidir her zaman, zaten benimle ilgili bir sıkıntı olacağını hiç düşünmemiştim 🙁 3yillik evliyim hiç korunmadim ama çocuk olsun diye de hiç düşünmemiştim. Son 1yildir istiyoruz. 3 ay klomen çatlatma iğnesi sonra 1kez başarısız aşılama. Çok seçeneğim kalmadı zaten. İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir.

Düzenlidir her zaman, zaten benimle ilgili bir sıkıntı olacağını hiç düşünmemiştim 🙁 3yillik evliyim hiç korunmadim ama çocuk olsun diye de hiç düşünmemiştim. Son 1yildir istiyoruz. 3 ay klomen çatlatma iğnesi sonra 1kez başarısız aşılama. Çok seçeneğim kalmadı zaten. İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir.
Canım hsg çektirdi mi doktorun

Kızlar bat 28 mayıs, sabah bi test yaptım hiç umudum yoktu göğsüm hiç ağrımdadı bu ay, ilk 5 dk bişey çıkmadı, 1 saat sonra bi baktım işk defa belirgin bi çizgi gördüm , yaklaşık 2 yıldır deniyorm, 2 ay önce rahim filmi çektirdim. Yorumlarmısınız lütfenn. Eki Görüntüle 2640264
Canım ikinci çizgi var ama kuruma çizgisi olabilir mi acaba 🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X