Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sqna tavsiyem test yapma adet olmazsan yap. Kendine sıkıntı yapmakdan baska biseye yaramiyor.
Üstte yazmıştım kuzum bu ay adet nedir bilmedim olamadım yani sadece lekelenmeydi, ümitlenmistim ama boşa cıktı bidaha test yapmam artık yoksa yoktur yapacak bişeu yok :KK43:

Kızlar merabalar ben 2 mayıs. Catlatma ignesi oldım iki gün önce adet oldum sandım ama sadece kahverengi lekelenmem oluo kan verdım negatıf cıktı doktorum geri klomene baslayalım dedı ama icimde süpe kaldı adetim hic böle olmazdı gec döllenme olabılırmı

Evettt adetim bitti ovülasyon testlerine tekrardan başlıyorum☺ Rabbim insallah yüzümüzü güldürsün bu sefer😍 ovülasyon yapmakta ayri bi heyecan....gecen ay 5 gün kadar renk silikleşmemişti bakalim bu ay nasıl olucak🎀
Benimle birlikte ovülasyonlara başlayanlar kimler? 🙅
Benim de dün bitti bugün basladimmm

Kızlar ben cuma günü bel ağrım için hastaneye gitcem büyük ihtimalle mr a girerim diye tahmin ediyorum bugün regl im biteli 8 gün oldu sizce zararı olur mu korunmuyoruz bebek olsa bile daha Bi hücre ya sorun olur mu sizce?

Kızlar merabalar ben 2 mayıs. Catlatma ignesi oldım iki gün önce adet oldum sandım ama sadece kahverengi lekelenmem oluo kan verdım negatıf cıktı doktorum geri klomene baslayalım dedı ama icimde süpe kaldı adetim hic böle olmazdı gec döllenme olabılırmı
Insallah gec dollenmedir canm ya inşallah. Adet olursan da stresten oyle olmuştur.

Üstte yazmıştım kuzum bu ay adet nedir bilmedim olamadım yani sadece lekelenmeydi, ümitlenmistim ama boşa cıktı bidaha test yapmam artık yoksa yoktur yapacak bişeu yok :KK43:
Canm ben kendime ne belirtiler çıkardım 9 ay boyunca varya ama her seferinde test yapiyordum aksaminda adet oluyordum baya yiprandim en son gecen ay ara verdim hic bisey kullammadm ovulasyon testi de kur de ara verdim ve bana cok iyi geldi bu ay bal tarcin corek otu kullaniyorm. Psikolojikmen de daha rahatm eskisi gibi stresim yok kabullendm boylesi daha iyi sende artk nefes aldir kendine

İnş canım ama daha önce hic böle olmamıstım ama kasıklarımda sancı var goguslerım hala acıo ve cok şiş daha önce hic böle olmadı icin ümitlendım gibi

Kizlar kandiliniz cümleten mübarek olsun. Benim bat 19 mayis yani dündü. Adet olmadim. Gecikebilir normal 1 veya 2 gün. Dün gece hiy uyuyamadim mide sisliginden. Su andada naptiysm uykum gelmiyor yarin is günü kafayi yiycem. Midem sis karnimin altinsa agrim var. 16 mayista erken test yaptim hamile degilim. Tek cizgi vardi yani. Niye böyle anlamadim😪😪
Benim de bat 19du test negatifti kesin yok dedim ama insan yine de bir acaba oluyor. Neyse ben oldum da kurtuldum o ümitten😂

Evettt adetim bitti ovülasyon testlerine tekrardan başlıyorum☺ Rabbim insallah yüzümüzü güldürsün bu sefer😍 ovülasyon yapmakta ayri bi heyecan....gecen ay 5 gün kadar renk silikleşmemişti bakalim bu ay nasıl olucak🎀
Benimle birlikte ovülasyonlara başlayanlar kimler? 🙅
3gun sonra da ben başlayacağım, hadi bakalım ❤️

Uygulamaya göre bugün ovulasyon döneminin son günü, her günü değerlendirdik, sınav sonucu bekler gibi zaman geçmesini bekleyeceğim. 😂

Canım.sogan kürü ozellikle üreme organlarında ki toksikleri temizliyor aslında bir kadinin senede bir denemesi gereken bir şifa bir yıllık evli iken çocuk istemeden bı doktor kontrolüne gidelim dedik 6 kist olusmus yumurtalıkta bı kaç ay hatta bir sene kadar çocuk olmayabilir normal bir deneyin sonra görüşelim bı kaç ay sonra hormon bakarız demişti doktor ben kafama takmadım eve gelince direk soğan kürüne başladım 5 gün yaptım adet oldum adet olunca adetin 5. Günü kür e devam ediyorsun oruca başlamıştık bide umreye gitmiştik orda icim almayınca bıraktım.ben devam etmedim umrede iken ilk yumurtlama vaktim de hamile kalmışım hamile döndüm.ordan bayramın arife günü pozitif görmüştüm idrarda gelince doktora gittik inanmadı ultrosonda görene kadar naptın sen bakayım diye sormuştum inanın ne vaf ne yok temizlemiş 5 gün yaptığım kür
Ne güzel Rabbim hayırlara vesile kılsın

Benim de reglim bugün bitti kızlar doktorum gebeliğe karar verdik deyince 14. Gün gel yumurtlamana da bakalım dedi ama ben yine de ovülasyon da yapim dedim bugün başladım regl tarihime kadar yapıcam ☺️

Selam kızlarr 🥰 benimde 2-3 güne reflim bitiyor ben ilk defa ovulasyon testi aldım. 5li 2 paket aldım yani elimde 10 tane test var adetim bittikten sonra hemen mi başlıyorsunuz yoksa uygulamalardaki müşterek yumurtlama tarihleri içinde mi yapıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X