Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Piskoposta dayiDayı benim
Uff aynen son günler bı kerrden sıcak bastirdı bnim de hiç halim yokNapıyonuz keyifler nasıl
Çok sıcak ya benim hiç kalkasım gelmio sürekli yatasım vat
Valla bu sene hepimiz imtihandayız sıcaklıklar dahada yükselecekmiş virüsler filan sonumuz hayır olsun inşallah.Uff aynen son günler bı kerrden sıcak bastirdı bnim de hiç halim yok
Bi haftaya kadar klimasız duramayiz burda herkez öyle yaz oldusa gece gündüz kapatilmaz bi kapattinmi özelikle gece bazen elektrik felan gittimi allaaah nefesın çikmiyo sicaktanOfff Allah sana daha çok yardım etsin
Bizim buralara ne zaman gelecek acaba sıcaklar ben donuyorumBi haftaya kadar klimasız duramayiz burda herkez öyle yaz oldusa gece gündüz kapatilmaz bi kapattinmi özelikle gece bazen elektrik felan gittimi allaaah nefesın çikmiyo sicaktan
Bizim buralara ne zaman gelecek acaba sıcaklar ben donuyorum
Testi nasıl yapıcam canım yapmadan önce dikkat etmem gereken birşey var mıGün güt at cnm bakariz
Önerdiğin bir marka var mı canımİnternetten daha uyguna alabilirsin canin
Benim de yumurtlamadan 2-3 gün önce başladıHayir cnm yanı şöyle iltihabın yoksa bişey sökmez senın yumurtlama başlamiş üç güne belki yumurtlama olur yanı akıntı gelfıgı gıbı yumurtlama olmuş anlamina gelmez bn bu ay ovu testi yaptim yumurtlama yi gordum çatlamayi da gordum o ana kadar hiç akıntim yoktu çatlamadan sonraki günün akşami geldı akıntı yanı yumurtlama oldugu zaman akıntım yoktu
Bir gebenın günlüğünün de çok gebesi var cnm her gün ayni saatte en fazla iki sat önce sıvı alimini birakiyorsun çay çorba vesaire öğlen 12 ile akşam 18 arası bn 1 de yapiyordumBirde önerdiğiniz bir marka var mı ınstagramda bir gebenin günlüğü var oradan sipariş versem mi?