Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy inşallah seviniriz😁
Bi arkadaşım bana sürekli test yapma canın dahada sıkılır negatif gördükçe içerlersn demişti bende dedim napim bünye istiyor 😋
Sonra dedi önceden yaptığın testleri atma onlarla tekrar yap nefsin körelir daha rahat edersin nasılsa biliosun negatif oldunu okadar koymuyor demişti.
Haklıymış vesselam😁😁😁
Arada öle estikçe tekrarlıom sonra kendi kendime gülme alıo acayip rahatlıom şiddetle tavsiye ederim gençler 😎🤣
Ya ben buna o kadar güldüm ki stresin dağıldı valla 😂😂 ben de engel olamıyorum ard arda yapıyorum. Negatif gördükçe yapasim geliyor. Sonraki ay iyice delirip tedaviye yeni bir ürün ekliyorum. Hatta asilamamdan kalan gonal f var 75likten onu da mı vursam kendime diye olayı bir ileri boyuta taşıdım 😂

Ya ben buna o kadar güldüm ki stresin dağıldı valla 😂😂 ben de engel olamıyorum ard arda yapıyorum. Negatif gördükçe yapasim geliyor. Sonraki ay iyice delirip tedaviye yeni bir ürün ekliyorum. Hatta asilamamdan kalan gonal f var 75likten onu da mı vursam kendime diye olayı bir ileri boyuta taşıdım 😂
Oooooo ben çoğlıyomm hanımlar 😂
K Kalz al bak gördünmü Bi sapıtan ben değilim😝
Sende bize katıl aynı testi hunharca tekrarla😜😜😜

Komik ama hakikaten stres atıosun ya ama sen baya aşmışsın yeni ürünler eklemeler kendi kendine bişiler vurmalar hadi bakam hayırlısı😝😝😝😝

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X