Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar..
Bugün doktora gittim durumumu izah ettim vajinismustan kayıp 3.5 yılım var 5 6 aydir deniyoruz henüz bise yok pko ve tembellik olduğu için daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum dedim..o da aslinda 1 yildan aşağı tedavi yapmıyoruz ama madem durum bu basliyalim bidahaki ay dedi..Bugün Glifor ve GynOsitol yazdı..Rahim filmiyle tüplere de bakmak gerek dedi ama ben once ilaclarla şansımı denemek istiyorum dedim..alttan muayne etti hormon tahlili yapti..ilk defa Lh hormonumu 6 gördüm..normalde hep yuksekti en son 40 lardaydi mesela...bitkisel macun kullanmistim o mu etki etti bilmiyorum ama doktor olabilir dedi...esimden de sperm tahlili istedi benden de 21. Gün bi degere baktirmami diğer adetin 5. Günü tekrar gelmemi soyledi tedaviye baslicaz insallah...Dilerim hemencik hayirlisiyla olur ve daha fazla bekletmez Rabbim❤
21. günü progestoron hormonuna bakacaktır. ama bencesen önce rahim filmi çektir çok tavsiye ediyorum sana. Rahim filmi sonrası hamilelik şansın çok artıyor

16.9 mm lik bir de 20 mm lik iki folikül oluşmuş 20 liğin boş olma ihtimali var dedi 17 lik çatlamış çıkmaya çalışıyor gösterdi😊 iğne yapmayalım isterseniz bu ay dedi ama ben istedim yaptık bugün hayırlısı artık beklemece. Olmazsa yine klomen devammış
Bu tedavinni adı ne canım. Hangi hastneye gidiyorsun bunun için

Kızlar bir kasik agrisi ozellikle sag tarafımda hapşırıp öksürünce kasiklarimda batma kesin regli olacağım 7/8gun kaldi zaten demekki erken olacağım 😔😔😔yumurta takibi yapmadan gun aşırı duzenli olarak iliski oldu haftaya gidecegim doktora yok ama kesin regli agrisi.....

Dün gece resmen bacaklarımın ağrısından uyuyamadım. Bende umudu tam kesenlerdenim zaten 2 test yaptım negatif çıktı bide dün ki bacak ağrısı sonrası hepten umut kalmadı bende. Sadece son 2 gündür anı kalkıp oturunca Bi baş dönmesi göz kararması oluyor. Onuda kan seviyemin düşmüş olabileceğine veriyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Gerçekten Bi heyecanla testi yapıp tek çizgiyi görmek insanın tamamen modunu düşürüyor. 😭

Dün gece resmen bacaklarımın ağrısından uyuyamadım. Bende umudu tam kesenlerdenim zaten 2 test yaptım negatif çıktı bide dün ki bacak ağrısı sonrası hepten umut kalmadı bende. Sadece son 2 gündür anı kalkıp oturunca Bi baş dönmesi göz kararması oluyor. Onuda kan seviyemin düşmüş olabileceğine veriyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Gerçekten Bi heyecanla testi yapıp tek çizgiyi görmek insanın tamamen modunu düşürüyor. 😭
Sizin kac gun var regliye

Haayyy benim o yumurtaların emi :):).. Bu arada telefonuma da başka bir uygulama indirdim adet takibi için
😅😅 Ben de geçen ay FLO diye bir uygulama var onu indirdim. Güzel bir uygulama ovu testi pozitif ya da negatif işte girince adet gününü hesaplıyor. Geçen ay tam gösterdiği gün adet oldum

Kızlar ya benim sağ kasığım baya şişti bugün. Anlamadım neden? Söyle kısaca özet geçeyim. Bat tarihim 25 yada 26 haziran. 12 gün önce yumurtlamam oldu değerlendirdik. 1 haftadır uyku halim çoğaldı. Bir ara da hafif iğne batması oldu Rahime. En son da dün kahve kırmızı tarzı leke geldi çamaşırıma. Bugünde birden kasığım ağrıdı Lavobada baktım baya sağ kısım şiş acaba neden bilgisi olan var mı? Neden böyle oldu anlamadım?

Kızlar ya benim sağ kasığım baya şişti bugün. Anlamadım neden? Söyle kısaca özet geçeyim. Bat tarihim 25 yada 26 haziran. 12 gün önce yumurtlamam oldu değerlendirdik. 1 haftadır uyku halim çoğaldı. Bir ara da hafif iğne batması oldu Rahime. En son da dün kahve kırmızı tarzı leke geldi çamaşırıma. Bugünde birden kasığım ağrıdı Lavobada baktım baya sağ kısım şiş acaba neden bilgisi olan var mı? Neden böyle oldu anlamadım?
Benimde bat 30 haziran sağ kasığımda Bi şişlik var gözle çok rahat fark edilebiliyor. Bide arada Bi sizi gibi bisey oluyor canımı yakmıyor ama kısa sürüyor geçiyor. Acayip başım dönüyor. Bende anlam veremedim adet olacam diye mi şişti be anlamadım

Benimde bat 30 haziran sağ kasığımda Bi şişlik var gözle çok rahat fark edilebiliyor. Bide arada Bi sizi gibi bisey oluyor canımı yakmıyor ama kısa sürüyor geçiyor. Acayip başım dönüyor. Bende anlam veremedim adet olacam diye mi şişti be anlamadım

Ayy inşAllah bebişler geliyordur 😔

Ağzından bal damlıyor senin. Allahim nasip etsin isteyen herkese. 🌺 Sarı akıntı da Bi belirti mu acaba enfeksiyon mu kaptım acaba dedim bende
Sarı akıntısı olan hamile bir bayan var hamilelik planlayanlar grubunda. Hatta az az geliyormuş sarı akıntısı hâlâ. Enfeksiyon da olabilir gebelik belirtisi de

Aminn inşallah. Tez zamanda bebek haberli alırız inşallah 🤲

Ağzından bal damlıyor senin. Allahim nasip etsin isteyen herkese. 🌺 Sarı akıntı da Bi belirti mu acaba enfeksiyon mu kaptım acaba dedim bende

3 yılı bitirdik evlilikte 4 . Yılımızn içindeyiz ama ben yıllarca eşimin çocuk istemesini bekledim. O kadar çok ağladım ki bir türlü isteMedi şimdi de her an yeniden vazgeçecek diye çok korkuyorum o yüzden hemen gebe kalsam benim için çok daha iyi olacak çok stres yapıyorum. Zaten 4 yıldır bekliyorum daha fazla bekletmez inşAllah Rabbim 😔

Herkese dua ediyorum Rabbim herkese 2 3 kaç tane istiyorsa herkese nasip etsin 💜💜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X