Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar ovulasyon yapan var mi ?
Benn 🖐️ 2 aydır yapıyorum bu ay 3. Ovulasyon maceram olacak. Ve bu ay ek olarak eşimle doğal bir macuna başlıyoruz. Aynı zamanda eşim keçiboynuzu özü yiyor :KK48: soğan kürü incir kürü havuç kürü hepsini hiç ettim. 2 defa çatlatma iğnesi oldum klomen femara derken yıldımmm 😣 15 aydır olmuyor eşimde de bende de hiçbir şey yok. Haziran ayına çok umutluyum rabbimin izniyle bu ay hepimiz hamile kalırız inşallah :anneadayı::KK36:

Herkese merhaba,
Bu forumda yeniyim ve ilk mesajımı atıyorum.:KK56:
Beklenen adet tarihim 07.06 listeye eklerseniz çok sevinirim.
inşallah önümüzdeki ay hepimizin dilekleri gerçek olur:KK200:
Hosgeldin kuzum :KK73:

gelenleri sirayla ekleyeceğim eve geçince maşallah çoğaldıkça iyice :21:

Benn 🖐 2 aydır yapıyorum bu ay 3. Ovulasyon maceram olacak. Ve bu ay ek olarak eşimle doğal bir macuna başlıyoruz. Aynı zamanda eşim keçiboynuzu özü yiyor :KK48: soğan kürü incir kürü havuç kürü hepsini hiç ettim. 2 defa çatlatma iğnesi oldum klomen femara derken yıldımmm 😣 15 aydır olmuyor eşimde de bende de hiçbir şey yok. Haziran ayına çok umutluyum rabbimin izniyle bu ay hepimiz hamile kalırız inşallah :anneadayı::KK36:
Amiinnn inşallah ♥️
Kuzum doktor sitelerini takip ediyorm ve diyorlar ki sorun yok diye bisey yok çocuk olmuyorsa mutlaka bi sorun vardır ayrintili muayene olmak lazm deniliyor. Tavsiyem tup bebek merkezlerinde ayrintili bi tarama gecirmeniz

Yeni üye oldum ben de bat 11.06 ama bu Çarşamba bat günümdü ve regl olmadım test için bi iki gün daha bekleyeceğim inşallah pozitif çıkarda hazirana kalmaz yine yazarım

Amiinnn inşallah ♥
Kuzum doktor sitelerini takip ediyorm ve diyorlar ki sorun yok diye bisey yok çocuk olmuyorsa mutlaka bi sorun vardır ayrintili muayene olmak lazm deniliyor. Tavsiyem tup bebek merkezlerinde ayrintili bi tarama gecirmeniz
Ama yapıldı detaylı hormon testi kan testi idrar testi eşime sperm testi bana hsg rahim filmi, yumurta takibi büyüme çatlama vs. Her şeyy sorunsuz olması gerektiği gibi çıktı çok tuhaf gerçekten :KK43:

Benn 🖐 2 aydır yapıyorum bu ay 3. Ovulasyon maceram olacak. Ve bu ay ek olarak eşimle doğal bir macuna başlıyoruz. Aynı zamanda eşim keçiboynuzu özü yiyor :KK48: soğan kürü incir kürü havuç kürü hepsini hiç ettim. 2 defa çatlatma iğnesi oldum klomen femara derken yıldımmm 😣 15 aydır olmuyor eşimde de bende de hiçbir şey yok. Haziran ayına çok umutluyum rabbimin izniyle bu ay hepimiz hamile kalırız inşallah :anneadayı::KK36:
Kaç kez kullandınız klomen ve femara yi. Ben 4 klomen 1 femara kullandım da artık 2. Femara ya geçsem mi bilemiyorum

Kaç kez kullandınız klomen ve femara yi. Ben 4 klomen 1 femara kullandım da artık 2. Femara ya geçsem mi bilemiyorum
Ben toplamda 3 kutu femara 9 kutu klomen kullandım. 9 aydır hastanede tedaviye gidince 😑 bıraktım ama bu ay itibariyle. Doktor da artık ilaç tedavisine gerek yok şimdiye olması gerekiyordu istediğin zaman aşılama tüp bebek düşüneceksin artık dedi

Ben toplamda 3 kutu femara 9 kutu klomen kullandım. 9 aydır hastanede tedaviye gidince 😑 bıraktım ama bu ay itibariyle. Doktor da artık ilaç tedavisine gerek yok şimdiye olması gerekiyordu istediğin zaman aşılama tüp bebek düşüneceksin artık dedi
Anladim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah moral bozukluğu oluyor her negatif sonuçta 😔

Napalim oruçum biraz bu aralar kendını yeni yeni gösteriliyor arada bulaniyorum sıkılıyorum hep düşünceliyim Allah sonumuzu hayra çikarsın amin
İçini ferah tut sıkma kendini stres iyi değil kafanj dagitacak şeyler yapmaya calis.

İnsallah canim tek dilegim

Kızlar selam🙋 Bende bugun mayıstan transfer oldum...Yeni bat 9-10 Haziran(düzensiz olduğu için) listeye beni de eklermisiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X