- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 38
Daha sabah pismandim.simdi canim test cekiyor14ü benim de adetim yarın yapıcam valla ablamın yeğenim 2 3 gün önce çıkmıştı belki benim de çıkar aklında soru işareti varsa ve kasık ağrısı çekiosan bize katıl
Hayır aksine iki yada üç gun once olurdum ozellikle de ne zama test yapsam arkasndan regl olurdumay zaman da geçmiyor ki emin değilken çocuk düşündüm bi deneyeyim dedim test negatif çıkınca resmen yıkıldımevde 1 tane daha testim var reglime kadar yapmamaya çalısıcam inşşşş..Senin hep gecikiyor muydu böyle
Şu erken gebeliğe biraz para bayılayım ben deDaha sabah pismandim.simdi canim test cekiyornormal test var belki onu yaparim
Hayırlı olsun o zaman tekrarla testelri yukselme var mi yokmu takipde kal insallah kalp atisini duyacağın gunde gelir sag salim72 canım
Adet olacakmisim.gibi hissetmistim ve adet gununde test yaomistim o zaman e simdi de adet olacakmisim gibi oldu negatif cikinca sasirdim.sanirim gercek adet belirtilerisen ne hissediyorsan o zaten bizden daha bilgilisin bu konuda 14 15 in de regli olucaz biraz erken gibi ama dayanamıyorum
Testler ne kadar ki turkiyedeŞu erken gebeliğe biraz para bayılayım ben deyarın sabah buluşalım aynı yerde aynı saatte dermişim
Benim de hafif bir sancı oluyor geçiyor ama 4 gün önceden başlaması ne biliyim stres yaptık belkide ondan bakalım yarın negatifi görürsem gelir belkikasık ağrım dün vardı ama bugün yok olduuu göğüslerim de dokununca acıyor
Pazartesi tekrarlamayı düşünüyorum. İnşallahh bakalımHayırlı olsun o zaman tekrarla testelri yukselme var mi yokmu takipde kal insallah kalp atisini duyacağın gunde gelir sag salim
Erken gebelik 25 ile 30 tl arasındaymış sanırım benimde ilk olacakTestler ne kadar ki turkiyede
Şu erken gebeliğe biraz para bayılayım ben deyarın sabah buluşalım aynı yerde aynı saatte dermişim
İlk kez erken gebelik testi alıcam sabah eczanedennormal test mi yapacaksin
Burda almanyada rossmanda aliyorm ben en fazla 10 € fiyatı var. En az da 3 € falan. Sizler toplu halde internetten isteseniz daha karli çıkarsız her seferinde 20 30 cok paraErken gebelik 25 ile 30 tl arasındaymış sanırım benimde ilk olacak
Eşimden gizli yapıcam o yüzden bu ay böyleBurda almanyada rossmanda aliyorm ben en fazla 10 € fiyatı var. En az da 3 € falan. Sizler toplu halde internetten isteseniz daha karli çıkarsız her seferinde 20 30 cok para
Kiz ne anlarlqr ovulasyon testi dersinEşimden gizli yapıcam o yüzden bu ay böylebidahaki ay (inşallah gerek kalmaz) internetten söylicem
bende gizli yapıcam yoksa der ki neden her gün yapıyosunEşimden gizli yapıcam o yüzden bu ay böylebidahaki ay (inşallah gerek kalmaz) internetten söylicem
Sabah eşime dedim hadi gidelim test alcam yol üstü diyor gerek yok adet olucaksn belki bekle diyor iyiki iki gündür test yaptığımı bilmiyorbende gizli yapıcam yoksa der ki neden her gün yapıyosunH history1985 L lavinya5367 simge1606 yarın sabah kaçta yapıypruz testi
Ben sabah 9 da almaya gidicem hemen eve gelip yapmak lazım ilk idrar içinbende gizli yapıcam yoksa der ki neden her gün yapıyosunH history1985 L lavinya5367 simge1606 yarın sabah kaçta yapıypruz testi
Benimki de yapma der valla bekle gününü diyeSabah eşime dedim hadi gidelim test alcam yol üstü diyor gerek yok adet olucaksn belki bekle diyor iyiki iki gündür test yaptığımı bilmiyor
ben dün dedim kk diye bi platform var orada konusuyoruz bana al test yap erken çıkarsa en azından ona göre daha dikkatli davranırsın dediler dedim gittik aldık 2 tane sabah yapılacak dedi eczacı gittik eve akşam 7 onu markete gönderip gizlice yaptım testi sabahı bekleyemedenSabah eşime dedim hadi gidelim test alcam yol üstü diyor gerek yok adet olucaksn belki bekle diyor iyiki iki gündür test yaptığımı bilmiyor
Haahajajjahsaja buna çok güldüm deliben dün dedim kk diye bi platform var orada konusuyoruz bana al test yap erken çıkarsa en azından ona göre daha dikkatli davranırsın dediler dedim gittik aldık 2 tane sabah yapılacak dedi eczacı gittik eve akşam 7 onu markete gönderip gizlice yaptım testi sabahı bekleyemeden