Hayırlısı olsun inşallahCanım karnımda 3 gündür sürekli bi ağrı var yarın doktor da öğrenicem bakalım. Ben bi kere kimyasal yaşadığım için sabırla ilerlemek istiyorum. Diğerinde çok kötü olmuştuk pozitif alıp 3 gün sonra düşecek diyince doktor
Umarım sizde başarırsınız. Çünkü gerçekten dediginiz gibi mutluluk bosverip takmamakta yatıyor. Unutmayın herkes ve her şeyden önce en değerli sizsiniz. Önce kendinizi mutlu edin. Umarım çabanız güzel sonuçlanırHaklısınız, bilmeyen daha çok baskı yapıyor. Ama bilen de üzülüyor dikkat ediyor , iyi niyetli bile olsa aman boş ver olur diyor . Bu da beni daha çok kızdırıyor . Ben insanları takmıyorum , beni anlayamadıklarını biliyorum .
Benim mücadelem kendimle , kimse değil ben kendimi üzüyorum. Takmamayı başarabilsem mutlu olacağım hatta hamile kalabileceğime de eminim ama olmuyor.
Ne mutlu siz başarabilmişsiniz.
Ya benim de 3 gun sonra asil adet tarihim. Ama aşılamadan sonra 14.gun olmuyor o. Bakalım ne olacakHayırlısı olsun inşallahbeni mutlaka haberdar et. Benim progestan dün bitti normalde bittikten 3 gün sonra regl olurum. Yarın 14.gün ve beklenen adet tarihim . Yarın mı versem kan 3 gün beklesem mi bilmiyorum. Hiçbir belirtim de yok boşuna kan da vermek istemiyorum.
Benim beklenen adet tarihim ve aşılamanın 14.günü bugün ve lekelenmem başladı. Benim için bir umut kapısı daha kapandı.Ya benim de 3 gun sonra asil adet tarihim. Ama aşılamadan sonra 14.gun olmuyor o. Bakalım ne olacakgerçi bende de hiç belirti yok ağrı sizi hiç bir şey yok biraz akıntım var o kadar. Sen ne zaman test yapacaksin
Umutlar baska bahara kaldı anlaşılan. Stres yapmayın lütfen cümleler pek ise yaramasa da baska ne diyebilirim ki. Inşallah yaz bitmeden hamile kalirsinizBenim beklenen adet tarihim ve aşılamanın 14.günü bugün ve lekelenmem başladı. Benim için bir umut kapısı daha kapandı
Nasip değilmiş yapacak bir şey yok. İnşallah sizden güzel haberler alırızUmutlar baska bahara kaldı anlaşılan. Stres yapmayın lütfen cümleler pek ise yaramasa da baska ne diyebilirim ki. Inşallah yaz bitmeden hamile kalirsiniz
Canım sen bugün doktora gidecektin. Ne dedi var mı güzel haberlerinCanım karnımda 3 gündür sürekli bi ağrı var yarın doktor da öğrenicem bakalım. Ben bi kere kimyasal yaşadığım için sabırla ilerlemek istiyorum. Diğerinde çok kötü olmuştuk pozitif alıp 3 gün sonra düşecek diyince doktor
Daha önce çatlatma iğnesi vuruldunuz mu buradaki çoğu bayanda iğne etkisi olarak bunlar oluyor . Adet için erken muhtemelen iğne etkisidir. Ben 5. Defa iğne vuruluyorum hiçbirinde bir etki olmadı ama çoğu bayanda oluyor. Gebelik içinde erken adet içinde . Gönlünüzü ferah tutunBenim şuan 6. Günüm kasıklarımda hala ağrı olyuyor göbek altımda da sancılanma başlıyor ayakta durduğumda tekrar oturuyorum sanki birşey sızlatıyor gibi bel ağrım zaten hiç bitmedi adet olacakmış gibi bir his var sıcak basıyor , ayrca göğüs uçlarım çok hassasiyet var test yapsam mı yapmasam mı bilemedimaçıkçası ürküyorum
İlaçlardan ve çatlatma iğnesinin etkisinden oluyor canım o ağrılar sızlamalar. Adet için de test için de çok erken. Umarım gönlünce olur sonuç. Testi de 14 günden önce yapmaBenim şuan 6. Günüm kasıklarımda hala ağrı olyuyor göbek altımda da sancılanma başlıyor ayakta durduğumda tekrar oturuyorum sanki birşey sızlatıyor gibi bel ağrım zaten hiç bitmedi adet olacakmış gibi bir his var sıcak basıyor , ayrca göğüs uçlarım çok hassasiyet var test yapsam mı yapmasam mı bilemedimaçıkçası ürküyorum
Daha önce çatlatma iğnesi vuruldunuz mu buradaki çoğu bayanda iğne etkisi olarak bunlar oluyor . Adet için erken muhtemelen iğne etkisidir. Ben 5. Defa iğne vuruluyorum hiçbirinde bir etki olmadı ama çoğu bayanda oluyor. Gebelik içinde erken adet içinde . Gönlünüzü ferah tutun
Yok hayır ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum o yüzden vücudumdaki değişiklikler beni korkutuyorDaha önce çatlatma iğnesi vuruldunuz mu buradaki çoğu bayanda iğne etkisi olarak bunlar oluyor . Adet için erken muhtemelen iğne etkisidir. Ben 5. Defa iğne vuruluyorum hiçbirinde bir etki olmadı ama çoğu bayanda oluyor. Gebelik içinde erken adet içinde . Gönlünüzü ferah tutun
Bazıları 10. Yada 12 . Günde de görünüyor diyor ondan en iyisi en sağlamı 14. Günü beklemekİlaçlardan ve çatlatma iğnesinin etkisinden oluyor canım o ağrılar sızlamalar. Adet için de test için de çok erken. Umarım gönlünce olur sonuç. Testi de 14 günden önce yapma
Yaaa çok benzer durumumuz bende 14 haziran da aşılama oldum ama maşallah sizin değee harika artmışMerhabalar :) Ben ayın 10'da aşılama yaptırdım doktorum gecikmeyi bekle dedi ama ben dayanamadım 24'ünde sağlık ocağında kan testi yaptırdım ve sonuç 108 çıktı :) 28'inde kadın doğuma gittim orada da sonuç 1090 çıktı. Doktorum 2 temmuz da keseyi görebiliriz dedi. Bu süreç öyle bir süreçmiş ki sürekli bir şeyler için bekliyorum oldu mu olacak mı sorun var mı diye. İnşallah isteyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alabilir.
Bende sizin gibi sabredemesim 11ci günü kan testi verdimMerhabalar :) Ben ayın 10'da aşılama yaptırdım doktorum gecikmeyi bekle dedi ama ben dayanamadım 24'ünde sağlık ocağında kan testi yaptırdım ve sonuç 108 çıktı :) 28'inde kadın doğuma gittim orada da sonuç 1090 çıktı. Doktorum 2 temmuz da keseyi görebiliriz dedi. Bu süreç öyle bir süreçmiş ki sürekli bir şeyler için bekliyorum oldu mu olacak mı sorun var mı diye. İnşallah isteyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alabilir.
İnsan dayanamıyor kiBende sizin gibi sabredemesim 11ci günü kan testi verdim
Ya maşallah maşallahMerhabalar :) Ben ayın 10'da aşılama yaptırdım doktorum gecikmeyi bekle dedi ama ben dayanamadım 24'ünde sağlık ocağında kan testi yaptırdım ve sonuç 108 çıktı :) 28'inde kadın doğuma gittim orada da sonuç 1090 çıktı. Doktorum 2 temmuz da keseyi görebiliriz dedi. Bu süreç öyle bir süreçmiş ki sürekli bir şeyler için bekliyorum oldu mu olacak mı sorun var mı diye. İnşallah isteyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alabilir.
En çok göğüslerimde hassasiyet yaşadım. Normal adet dönemi hassasiyetinden daha fazla. Onun dışında bir belirti yaşamadım. İnşallah isteyen herkes sağlıkla kucağına alırYa maşallah maşallahrabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ayrca Herhangi bir belirtiniz var mıydı en çok neyden şikayetçiydiniz
Acaba ilaçların etkisi yüzünden mi böyle oldu ama siz kan tahlili yapmadınız mi bence kan tahliliyle kesinleştirinBayanlar sormak istediğim bir şey var. Bugün aşılamanın 15.günü adetimi 1 gün geçti yarın 2.gün olacak. Bu sabah idrar testi yaptım ama yok. Adet olacak gibi hissediyorum ama olmuyor da bugün 2 defa akıntımı böyle kahverengi açık pembe gördüm . Bu saatten sonra idrar testinde olsa mutlaka çıkardı diye düşünüyorum. Sizce var mı bir ihtimal. Progestanı da cumartesi bıraktım gebelik yoksa adetimi engellemesin diye ama hala olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?