İnşallah hepimiz kısa zamanda güzel haberler alırızKesinlikle heveslendirmek için yazmadım ama bende 2 yıldır tedavi görüyorum herşeyi yaşadım zor günlerde geçirdim ama umut bitince herşey bitiyor. Sayfa da kaç bir kaç kişi de okumuştum böyle durumlar o yüzden söyledim. Ama dediğiniz gibi eminseniz olmaz artık diye inşallah önümüzde ki günler de pozitif sağlıklı gebelik haberleri alırsınız inşallah
Çok haklısınız. Ama boşa umutlanıp sonra çok coktugum için bende sanırım kimse böyle yaşasın istemiyorumKesinlikle heveslendirmek için yazmadım ama bende 2 yıldır tedavi görüyorum herşeyi yaşadım zor günlerde geçirdim ama umut bitince herşey bitiyor. Sayfa da kaç bir kaç kişi de okumuştum böyle durumlar o yüzden söyledim. Ama dediğiniz gibi eminseniz olmaz artık diye inşallah önümüzde ki günler de pozitif sağlıklı gebelik haberleri alırsınız inşallah
Sen herşeyi gününde yap cnm sana yapma demiştimBen de öyle düşündüm. Ama herkes erken diyo kafam karıştı
Senin belirtilerin yokmuydu12. Günüm kan verdim bugn negatif. Adet belirtilerim de yok oldu. Hayırlısı önümüzdeki maçlara bakıcaz
Yokmuş demek ki adet belşrtisiymiş onlarSenin belirtilerin yokmuydu
Sen nasıl oldun gittin tekrar kan verdin mi görüştün mü doktorunla. İnşallah iyidir bebişSen herşeyi gününde yap cnm sana yapma demiştim
Ben hamile değilim daha cnm pazartesi öğrenice ağrım adetten başka birşey gibi görünmediği için ben öyle dedimSen nasıl oldun gittin tekrar kan verdin mi görüştün mü doktorunla. İnşallah iyidir bebiş
Benim de yok canım belirtim aynı anda olmuşsuz ben umudumu kaybetmiyorum sende kaybetme lütfenBenim de 14 haziranda aşılamam yapıldı. Hiçbir belirtim yok, muhtemelen olmadı . Pazartesi beklenen adet tarihim tam 14 gün olmuş oluyor. Pazartesi kan veririm diyordum da umudum o kadar yok ki ondan da vazgeçtim.
Eğer hiç belirtim olmadan hamile kalırsam her yere yazacağım bunu. Gerçi şöyle ki benim ovitrelle vurulduğunda bile hiç belirti olmaz . Her seferinde çatlamadı mı acaba diye şüpheye düşerim. Ama yine de insan arıyor yani.Benim de yok canım belirtim aynı anda olmuşsuz ben umudumu kaybetmiyorum sende kaybetme lütfen
Bende okadar ağrılar çektim bugun sanki ne ağrıları yaşamışım nede çekmişim hiç birşeyim yokBenim de 14 haziranda aşılamam yapıldı. Hiçbir belirtim yok, muhtemelen olmadı . Pazartesi beklenen adet tarihim tam 14 gün olmuş oluyor. Pazartesi kan veririm diyordum da umudum o kadar yok ki ondan da vazgeçtim.
Sen nasıl oldun gittin tekrar kan verdin mi görüştün mü doktorunla. İnşallah iyidir bebiş
Ben hamile değilim daha cnm pazartesi öğrenice ağrım adetten başka birşey gibi görünmediği için ben öyle dedim
Benim de yok canım belirtim aynı anda olmuşsuz ben umudumu kaybetmiyorum sende kaybetme lütfen
Kızlar benim bugün itibari ile adetime 7 gün kaldı. Aşılamanın da 7.gunu. Ama sanki bugün adet olacağım öyle kasıklarım ve bacağım ağrıyor. Protestan yapar mi normal mi yoksa adet mi olacağımEğer hiç belirtim olmadan hamile kalırsam her yere yazacağım bunu. Gerçi şöyle ki benim ovitrelle vurulduğunda bile hiç belirti olmaz . Her seferinde çatlamadı mı acaba diye şüpheye düşerim. Ama yine de insan arıyor yani.
Sen ne zaman test yapacaksın canım .
Bizim sebepsiz infertilite 2 yıldır mucizemi bekliyorum
Belki bu zamana kadar olanlar çatlatma iğnesindendir . Kaç gün kaldı adetine canım seninBende okadar ağrılar çektim bugun sanki ne ağrıları yaşamışım nede çekmişim hiç birşeyim yok
Beniöde sebepsiz inferlite canım maalesef bizde 2 yıldır bi umut bekliyoruz 2ci aşılamam da pozitifdi ama kimyasal gebelik oldu bu 3cü aşılamamEğer hiç belirtim olmadan hamile kalırsam her yere yazacağım bunu. Gerçi şöyle ki benim ovitrelle vurulduğunda bile hiç belirti olmaz . Her seferinde çatlamadı mı acaba diye şüpheye düşerim. Ama yine de insan arıyor yani.
Sen ne zaman test yapacaksın canım .
Bizim sebepsiz infertilite 2 yıldır mucizemi bekliyorum
Aaa hayırlı olsun . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .Beniöde sebepsiz inferlite canım maalesef bizde 2 yıldır bi umut bekliyoruz 2ci aşılamam da pozitifdi ama kimyasal gebelik oldu bu 3cü aşılamamben test yapmaya başladım durduramadım kendimi ama ne zaman ki kan verip artışını görücem o zaman heveslendim. Pozitif almakla bitmediğini yaşadım o daha zor
Hayır hayır pozitif demedim. Daha çok erken eğer olursa pozitif görürsem hemen umutlanmıcam artış olursa öyle umutlanıcam demek istedimAaa hayırlı olsun . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
Şimdi 3.aşılaman pozitif ve değer artışın var öyle mi?
Kaçıncı gün ilk test yaptın peki ?
Ay kusura bakma , yanlış anladım . Çalışırken olaylara yetişemiyorum. Rabbim inşallah pozitif , artan değerleri görmeyi nasip eder . Beklemek çok zor . Hele böyle sebepsiz ve belirtisiz olunca daha zorHayır hayır pozitif demedim. Daha çok erken eğer olursa pozitif görürsem hemen umutlanmıcam artış olursa öyle umutlanıcam demek istedim
Aynısı bende yaşadım cnm progestanı kestim genede devam etti 12 günüm bugun gayet iyim sanki hiç birşeyim yokKızlar benim bugün itibari ile adetime 7 gün var. Aşılamanın üstünden de 7 gün geçti. Ama bugün adet sancım var. Kasik ağrısı ve bacak ağrısı. Ama çok erken sizce nedendir? Protestan yapar mi böyle yoksa gerçekten
Kızlar benim bugün itibari ile adetime 7 gün kaldı. Aşılamanın da 7.gunu. Ama sanki bugün adet olacağım öyle kasıklarım ve bacağım ağrıyor. Protestan yapar mi normal mi yoksa adet mi olacağım
Progestani ne zaman kesebilirim ki acaba sonucumu öğrenmeden bırakmamak lazım diye biliyorumAynısı bende yaşadım cnm progestanı kestim genede devam etti 12 günüm bugun gayet iyim sanki hiç birşeyim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?