• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2018 anneleri :)

Merhaba kızlar dün doktora gittim beta hcc 43.9 çıktı. İlişki günüme göre 2+2 günlük hamileyim. Peki sitede neden adet tarihimi de içine alıyor yani 4+2 görünüyorum

Arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Ben gece yatmadan önce bişeyler yediğim halde Karnım sürekli gurul gurul. Sanki midemde kurt var geziniyor.gün içinde de oluyor ama en çok gece yatarken ve sabahlari. Sizde de oluyor mu acaba? Yedi haftaligiz.
Evet canım ben de günlerdir geceleri acıkıyorum

Merhaba kızlar dün doktora gittim beta hcc 43.9 çıktı. İlişki günüme göre 2+2 günlük hamileyim. Peki sitede neden adet tarihimi de içine alıyor yani 4+2 görünüyorum
Herkes iliski gununu bilmedigi icin ve tek iliskiye gore hamile kalmadigi icin doktorlar ve butun uygulamalar son adet tarihinin ilk gununu Baz aliyor. Hesaplar bu sekilde oluyor canim. Doktor da zaten hemen son adet tarihinin basladigi gunu soruyor

Evet biliyorum öyle olduğunu fakat dediğim gibi ben ilişki günümü biliyorum yumurtamin catladigi günü de. Tek ilişki oldu çünkü sonra şehir dışına çıkmıştım. Hatta doktor kontrolünde olduğum için doktor da dedi muhtemelen 2 haftalik diye

Ve şunü söylemek istiyorum kasiklarimda ara ara aşırı derecede sanci oluyor. belim de aynı şekilde. Çok halsizim

Ve şunü söylemek istiyorum kasiklarimda ara ara aşırı derecede sanci oluyor. belim de aynı şekilde. Çok halsizim
Canım adet dönemine girince kaşıklar ağrıyor benimde çok ağrımıştı şuan onlar geçti bulantılar başladı yavaş yavaş hepsini yaşayıp görüyorsun

Gunaydin kizlar. Benim gibi mide bulantilari Dayanilmaz halde olan var mi? Cok zorlaniyorum kusmak ve midemin bulanmasini istemiyorum zevkle yemek yiyp su icmek istiyorum

Gunaydin kizlar. Benim gibi mide bulantilari Dayanilmaz halde olan var mi? Cok zorlaniyorum kusmak ve midemin bulanmasini istemiyorum zevkle yemek yiyp su icmek istiyorum
Benimde oleydi iki gündür yok şükür..... hap verin dedim de tavsiye etmem az daha sabret dedi doktor

Bende de mide bulantıları hafifledi gibi düzensiz ama bir gün var birgün yok . Fakat ilaç kokularından tiksindim artık :( her türlü deterjan temizlik ilacları deodarant ... Çamasırları bile ilaçsız yıkayasım var artık benim gibi olan var mı
bende ikili testi bu hafta olacam . Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin

Bende de mide bulantıları hafifledi gibi düzensiz ama bir gün var birgün yok . Fakat ilaç kokularından tiksindim artık :KK43: her türlü deterjan temizlik ilacları deodarant ... Çamasırları bile ilaçsız yıkayasım var artık benim gibi olan var mı
bende ikili testi bu hafta olacam . Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
Bende bu hafta ikili teste giricem

Bende bu hafta ikili teste giricem
hayırlı sonuclar olur ınşallah
Bende yaptırsam mı yaptırmasam mı , devlette mi özelde mi olsam hangi doktora gitsem cok kararsızdım yarın için devlette sıra aldım birde orayı denemek istiyorum hala doktor secemedimde :(
Devlette yapıyordur heral nasıl olacak, ne yapacaklar , nasıl olduğunu araştırdığımda uçuk fiyatlar da gördüm hayırlısı artık
Hamilelik beni evhamlı pimpirikli bir şeye cevirdi ya .

hayırlı sonuclar olur ınşallah
Bende yaptırsam mı yaptırmasam mı , devlette mi özelde mi olsam hangi doktora gitsem cok kararsızdım yarın için devlette sıra aldım birde orayı denemek istiyorum hala doktor secemedimde :KK43:
Devlette yapıyordur heral nasıl olacak, ne yapacaklar , nasıl olduğunu araştırdığımda uçuk fiyatlar da gördüm hayırlısı artık
Hamilelik beni evhamlı pimpirikli bir şeye cevirdi ya .
Devlet hastanesinden memnun kalırsan banada haber veririmisin

Back