haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

transfer nasıl oluyor zor bir işlemmi.agrı acı falan..bebişlerim dururlar mı yaa pazartesi ya:KK43:

cnm benim inşallah güzel bir transfer geçirirsin bebişler sana tutunur inşallah.Benim transfer anestezi altında oldu.Muayenede sıkıntı yaşıyorum.dr dedi transfer anestezi altında olmalı. bu da benim işime geldi.Napayım kendimi ister istemez kasıyorum.elimde değil. eğer böyle bir sıkıntın varsa dr söyle...Allah kolaylık versin canım:)))

kızlar 15 dkdır buradyım hamilemşim di,ye sordum çok destek oldunuz maşallh 7 kişinin içinde bir mavera varmış demekki herkesin derdi kendine imiş bnde beni siz anlarsınız sanmıştım yinede herkese tşkrler

canlar bu gün transferin 9. günü pazartesi test tarihimdi dün idrar testi yapmıştım negatif çıktı ..bnde kanda baktırıyım en azından hazırlıklı gideyim dedim pazartesiye sabah kana baktırdım şimdi sonucumu aldım 12.84 beta hcg.ordaki hemşire değerin pozitif görünüyor ama dış gebelik olabilir değer düşük dedi düzenli artması lazımmış sevineyimmi üzüleyim mi bilemedim rabbim yardım et

şimdiden hayırlı olsun ...hamişsin cnm hamiş ...o değer inşallah katlanarak artacak...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK9::KK9::KK9:

merhaba kızlar, nasılsınız? ben biraz korktum bugün yaa:18:
bizim bi bahçe var oraya gidelim dedik eşimle, köpeğin biri üzerimize doğru gelmeye başladı havlayarak, çooook korktumm ya:18: sonra sahibi çıktı tuttu köpeğini ama benim elim ayağım boşaldı ne yapacağımı bilemedim, eşim de bebeğe bişey olacak diye korktu:KK50::KK50::KK50: bişey olmaz dimi ya, bebeğim veya bebeklerim benimledir değil mi:KK17::KK17: dua ede ede geldim gelir gelmez çamaşırımı kontrol ettim, Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin hepimizinkinii:26:

korkma tatlım bişey olmamıştır inşallah..bakalım sen kaç kese göreceksin.:nazar::nazar:

canlar bu gün transferin 9. günü pazartesi test tarihimdi dün idrar testi yapmıştım negatif çıktı ..bnde kanda baktırıyım en azından hazırlıklı gideyim dedim pazartesiye sabah kana baktırdım şimdi sonucumu aldım 12.84 beta hcg.ordaki hemşire değerin pozitif görünüyor ama dış gebelik olabilir değer düşük dedi düzenli artması lazımmış sevineyimmi üzüleyim mi bilemedim rabbim yardım et

tebrik ederim canım. inşallah değerin katlanır.bu ve daha az değerle hamilelik yaşayan çok kişi okuduk burdan.dua et bol bol:emir_bebek:

kızlar 15 dkdır buradyım hamilemşim di,ye sordum çok destek oldunuz maşallh 7 kişinin içinde bir mavera varmış demekki herkesin derdi kendine imiş bnde beni siz anlarsınız sanmıştım yinede herkese tşkrler
cnm benim sitem etme hemen . daha yeni görüyorlardır arkadaşlar.mesela ben şimdi gördüm.bazı arkadaşlarımızın sayfası açıktır ama kendisi net başında bdeğildir belki...bu güzel mutlu haberin sevincini tabiki hepimiz paylaşacağız...tekrar hayırlı olsun tatlım:KK3:

kıyamam canım ben sana keşke değerleri bilsemde bi fikir verebilseydim sana daha ben çok başındayım herşeyin bi de benim durumumda olan hiç kimse yok :KK43:( ama bence bebişin seninle ferah tut yüreğini annesini bırakmaz fıstık bak görürsün :))

cnm korkma bende 11 gun boyunca 3 sefer kavga ettım ılk gun gelırken araba fren yaptı arka koltukta yatarken dusuyordum cok korkmustum kavga da elım ayagım bosaltı ateşlerım cıktı tansıyonum cıktı cok sınırlendıgım ıcın sıgara bıle ıctım uyurken annem odaya gırmıs yazık kadın tv kapatmak ıstemıs gozumu bı actım karsımda ben cıglık cığlığa korktum tabı kı ama çok sukur bıseycık olmadı sende rahat tut kendını stres yapma duaya devam et rabbım hayırlısını nasıp etsın burdan bı arkadas demıstı cok sıkı tutunuyorlar dıye kolay kolay bı sey olmaz:KK34::KK34::KK34:

canm çok sağol ya içime su serptin valla:KK16::KK16: inşallah bişeycik olmaz yavrularımıza, ne değişik bir duygudur bu ya

hayırlı olsun arkadaşımm:)))))))))))))

yükselecek inşallah değerlerin merak etme:)
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

taze annenin hormanları tavan yapmış hepimiz alınganız galiba.hamilesin canım inşallah:KK49:

15 gün sonra yumurta toplancak ben hala sigarayı bırakamadımm offfff offffffffff :'(

sen sigaraya böyle takarsan hiiiççççç olmaz. içmicem diye sürekli dşününce hep aklında kalıyo işte. 2 fırttan bişi olmaz ama 2 fırttan sonra at mutlaka.zaten sonra alışıyosun. bende işe yaradı.

15 gün sonra yumurta toplancak ben hala sigarayı bırakamadımm offfff offffffffff :'(

bi uzmanla görüşsene tatlım.bu önemli bir süreç.gerekirse hipnoz yaptır.:KK23:ama bırak artık ne olur.
kendini düşünmüyosan yumoşlarından çıkacak olan civcivleri düşün.:KK52::KK52::KK52::KK52:minik minik :KK19::KK19::KK19:

:KK49:dün giremedim doğru düzgün var mı yeni hamişimiz arkadaşlar????? :KK31:
ya da negatifimiz???:KK50:

taze annenin hormanları tavan yapmış hepimiz alınganız galiba.hamilesin canım inşallah:KK49:

sen sigaraya böyle takarsan hiiiççççç olmaz. içmicem diye sürekli dşününce hep aklında kalıyo işte. 2 fırttan bişi olmaz ama 2 fırttan sonra at mutlaka.zaten sonra alışıyosun. bende işe yaradı.

dediğini yapıcam canım inşallah bende de işe yarar çnk bırakmam gerek dedikçe yakıyorum bir tane Allahım yardım et :KK43:

korkma tatlım bişey olmamıştır inşallah..bakalım sen kaç kese göreceksin.:nazar::nazar:

tebrik ederim canım. inşallah değerin katlanır.bu ve daha az değerle hamilelik yaşayan çok kişi okuduk burdan.dua et bol bol:emir_bebek:

inşallah canm...merakla bekliyorum pazartesiyii.. bu arada sen tek kese mi gördün çift mi?

bi uzmanla görüşsene tatlım.bu önemli bir süreç.gerekirse hipnoz yaptır.:KK23:ama bırak artık ne olur.
kendini düşünmüyosan yumoşlarından çıkacak olan civcivleri düşün.:KK52::KK52::KK52::KK52:minik minik :KK19::KK19::KK19:

yumoşlarımız dimi canlarımız dimi ayy ben naasıl yapıyorum bunu onlara :'(((

aynı benım durumuma dusmussun cnm benım 8.84 dü ve 10 gundu dıs gebelık demedıler ama dış gebelik tüplerde oluşuyor benim tüpüm yok mesela sen çok takılma onlara sakin ve stressiz ol daha erken gün olarak bekle ve dua et cnm e2 kaç çıktı senin

Canım tebrikler Allahim tamamina erdirsin. Hamilesin merak etme buradaki birçok arkadaşın böyle başlayıp katlanarak devam etti. Üstelik daha test gününden önce gayet iyi. Hemsireye bakma sen o ne anlayacak neler görüyoruz burda. Rabbim yüzünü güldürsün bebeginle :KK49: :49

aynı benım durumuma dusmussun cnm benım 8.84 dü ve 10 gundu dıs gebelık demedıler ama dış gebelik tüplerde oluşuyor benim tüpüm yok mesela sen çok takılma onlara sakin ve stressiz ol daha erken gün olarak bekle ve dua et cnm e2 kaç çıktı senin

nasıl yani ebruli seninde mi tüpün yok biraz bahseder misin arkadaşım bende de tüp yok ??

inşallah canm...merakla bekliyorum pazartesiyii.. bu arada sen tek kese mi gördün çift mi?

benim tek embriyo transferiydi canım. dru ne desem ikna edemedim.çok gençmişim. çoğul gebelik tehlikeliymiş vs vsvs. hayırlısı inşallah. mercimeğim dünyaya sağlıkla bir gelsin hemen kardeşe başlarız diyoruz. geldik 30 yaşına :18:
ama senin ikiz gibi geliyor bana canım.bakalım hayırlısı:nazar::nazar:

X