kızlar balık yiyebiliomusunuz ben çok fena tiksindim ama yiyemediğim içinde çok üzülüorum bebeğin zekası için çok etkili
kızlar balık yiyebiliomusunuz ben çok fena tiksindim ama yiyemediğim içinde çok üzülüorum bebeğin zekası için çok etkili
merhabalar. Allah nasip ederse ben de mart annesi olacağım. kan testinde tsh değerim biraz yüksek çıktı ilaç verdi doktor onu kullanıyorum. inşallah bi sorun olmaz. aynı sorunu yaşayan var mı?
bende bu sorunun tam tersini yaşadım canım 1,5 aydır ilaç alıyorum asıl iilacı kullanamzsak tehlikeli oluyomuş eğer ben almazsam düşük ve erken doğum tehlikem var ayda bi kere tekrar tahlil istiyolar ona göre ilaca devammı die..korkma sorun olmaz
merhabalar. Allah nasip ederse ben de mart annesi olacağım. kan testinde tsh değerim biraz yüksek çıktı ilaç verdi doktor onu kullanıyorum. inşallah bi sorun olmaz. aynı sorunu yaşayan var mı?
Ama bebişimle biz listede yokuz yahuuuNasip olursaa mart annesiyim bende.Bu arada şubat- mart arası cidden bir nüfus patlaması olacak çok bereketli bir dönem olmuş:))Maşşaallaah
Benim 7+2 de bebek goruldu canım daha erken gitmen icin. 1 hafta daha sabret ve oyle git simdi gitsen de bisey gorulmez zaten.
Bebek daha yeni olusmaya baslıyor kesenin icinde.
Kizlar gunaydinnnnn nasilsiniz biz iyiyiz kahvaltı yapicaz şimdi sizlere bı uğrayalım dedik:))
Canım ben bebeğimin hem kesesini hem kalp atışını 6 haftalikken duydum karnım bakti üstelik kisiden kisiye değişiyor anlayacağın sen bilirsin bence git
Yeni hamislerimizinde bebecikleri hayirli olsunnnn
kizlar ne guzel herkes mutlu bebisler uslu daha ne isteriz tabik8i saglikla kucagimiza almak benimde taze balik yeme sansim yok arkdaslar yurt disindayim hersey dondurulmus oluyor genelde et urunleri bende ceviz yiyorum bol bol ispanakta bir yerde gordum oda kendine hayri kalmamiski bana vitamini kalsin semiz otu zaten yok ancak kendin ekiceksin iste boyle yesil yaprakli salata urunlerini tuketmeye gayret gosteriyorum ben kuruyemis hergun mutlaka birkac findik badem limon bir bardak suya yarim limon sikip iciyorum kan dolasiminda cok faydali kivi aldim oda c vitaminde cok kuvvetli bebegin gelisiminde cok etkiliymis iste insanin doktoru olmayinca kendi doktoru olmaya calsiyor sukredin kizlar turkiyede doktor sisteminiz cok iyi hemen basta arastirmalar falan burda isimiz allaha kalmis bana ve bebisime dua edin teyzeleri allah hepimize saglik sihhat versin insallah
sagol lolocum dualarim seninle yarin inaniyorum guzel haberlerle doneceksin buraya sen sitres yapma yeter canim hem bak gidip gorme imkanin var sorularini rahat sorabiliyorsun bide beni dusun daha zor durumdayim yani sukret canim ya eger oruc tutmanin zarari olurmu diye sorarsan benim icin cok sevinirim suan ben 5 +2 yim yarin denicem bakalim tutabilecekmiyim borcum kalmasini istemiyorumda zor oluyor sonra tutmasi useniyorum acikcasi esimde tutarken birlikte tutariz diye dusundum simdiden tesekkur ederim canim
ben sordum canım oruç tutablirmiyim diye
doktorum kesinlikle tutamazsın dedi
ben tutmucam aç kalmak neysede bebeği o kadar saat susuz bırakmak olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?