kızlar bu gün çok yoruldum ben bir sürü işim vardı ama şimdi ölüyorum yorgunluktan belim çok kötü ağrıyo bacaklarıma ve kasığıma vuruyo ağrısı
üf iş yapsan dert yapmasan dert karnımda baya bi gergin böyle devam ederse çarşamba değilde pazartesi giderim doktora
ayy inşallah ağrım artmaz eğilip doğrulamıyorum o kadar kötü ağrıyo
gerçi bebekle alakası yoktur belki benim belimde sakralizasyon diye kemik kayması gibi bi urum var acaba o yüzdenmi ağrıyo
bu gün kendimi yordumda ne zamandır doğru dürüst bişey yapmıyodum vicut hamladıysa birden bire bu kadar eğilip doğrulmak hamlamış bele ağır geldi sanırım ee kiloda var benim işim kötü yaa bide 30 dan sonra daha çok hamlıyo vücut ne
Bugün gördüm bende bebeğimiin pıt pıt kalp atışlarınıAman Allahım ne güzel bir duyguydu öylee.. Allah herkese nasip etsin inşallah.
canım benım ne guzel duymusssunn darısı dıger duymayan arkadasların basına evet harıka bı duygu kesınlıkeleeeebende bugun gördüm bebişimii duydum kalp atıslarını :) cook heyecan verıcıydııı :) anlatılmaz bi duygu yaa :)
canlarim ay benim hicbir belirti yok ya su kasik agrisi disinda inanamiyorum hamile olduguma esime dedim yarin bir test alip yine yapayim biliyorsunuz benim doktor 30 agustosda cagirdi yurt disindayim yani daha hic doktora gitmedim direk kalp atislari ve gelismis halini gorucem nasip olursa tabi ama bole pit pit lari duyduk diye yazan arkdaslarim sizin icin cok seviniyorum bende yasicakmiyim bu duyguyu cok korkuyorum ilk bebegim bu yuzden kaybettim insan daha cok korkuyor insallah bende duyabilirim bebesimi cok dua edelim birbirmize
canım ne kadar guzellll denk gelmıs sennınkıdeee :)) balık bebeklerı cok yaramaz oluyo bakalımmm oglum koc burcu cok sakın bı bebeklık gecırdı sımdıde oyle yavrum benı hıc uzmedıı bakalım balık bebegımız nasıl olucak Allah bılır:)benim de bilgisayar hesaplarına göre 12 mart 2012, yani kendi doğum günümde, ne güzel, duygusal balık bebekleri basacak ortalığı.
kızlar bu gün çok yoruldum ben bir sürü işim vardı ama şimdi ölüyorum yorgunluktan belim çok kötü ağrıyo bacaklarıma ve kasığıma vuruyo ağrısı
üf iş yapsan dert yapmasan dert karnımda baya bi gergin böyle devam ederse çarşamba değilde pazartesi giderim doktora
ayy inşallah ağrım artmaz eğilip doğrulamıyorum o kadar kötü ağrıyo
gerçi bebekle alakası yoktur belki benim belimde sakralizasyon diye kemik kayması gibi bi urum var acaba o yüzdenmi ağrıyo
bu gün kendimi yordumda ne zamandır doğru dürüst bişey yapmıyodum vicut hamladıysa birden bire bu kadar eğilip doğrulmak hamlamış bele ağır geldi sanırım ee kiloda var benim işim kötü yaa bide 30 dan sonra daha çok hamlıyo vücut ne
çok erken olurmuymuş ya benim ki daha yedi olmadan gözüktü...6+4 de....başka doktora mı gitsen ne....peki tam kan sayımı ve tam idrar testleri filan yaptırdın mı?
bu belgeselle ilgili çok ilginç bir şey yaşadım. yaklaşık 3 hafta önceydi. radyodaki bir programda duymuştum böyle bir yayın olduğunu ve birdenbire izlemek istedim. internetten dakikalarca izledim ve inanılmaz duygulandım ve ben o sıralar hamileymişim. (iş yerinde hamile bir arkadaşım vardı ona da izlettirirdim) hamile olduğumu daha 3 gün önce öğrendim. çoook tuhaftı :))anne karnında yaşama yolculuk izle & anne karnında yaşama yolculuk full izle
kızlar harıka bısey ızlemeyenler lutfen ızlesın nasıl bır mucıze var ıcımızde ben cok duygulandımmm
günaydın canım benim göğüslerim de acıyor. şimdilik mide bulantım yok. dün doktordan randevu aldım. 8 ağustosta gideceğim. ultrasonda daha bir şey görünmüyor. o kadar gün nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.Günaydın hanımlarrrr nasılsınız? Sizlerin gögüsleri hiç acıyormu? Ben de hafif bir şişlik dışında acı yok bu durum beni duşunduruyor. Buarada ben tavuk balık yumurta dan acayip tiksindim. Ozellikle balık beni bitiriyor.
bu arada heppinize günaydın kızlarrr...güzel bulantısız, ağrısız, sızısız bigün dilerim..
Çok geçmiş olsun, üzüldüm yaa aman bırak biraz ev işlerinide sağlığından önemlimiki kendini iyi hissedince yaparsın.
canım ne kadar guzellll denk gelmıs sennınkıdeee :)) balık bebeklerı cok yaramaz oluyo bakalımmm oglum koc burcu cok sakın bı bebeklık gecırdı sımdıde oyle yavrum benı hıc uzmedıı bakalım balık bebegımız nasıl olucak Allah bılır:)
aslında o kadr çok iş yapmadım ama çok yoruldum neden böyle oldu anlamadım gece çok fazla belim ağrıdı şükür şimdi iyiyim
canım ya ne ısı yapıyosun o kadar yoruyosun kendını hıc mı acımıyosun kendıne bırak kalsın ustten yap yada bı temızlıkcı cagır ılk ayların yorma kendını bu kadar Allah gostermesın sonra uzulursunn kendıne nıye acı cektırıyosun ya yapma ne olur
günaydın herkeze
ne güzel bir sürü kişi bebeğinin kalp atışlarını duymuş çok güzel yaa darısı benim ve duymayanların başına inşallah
ben pazartesi gidicem çarşamba gidicektim aslında ama ilacım bitti yazdırmam lazım gitmişkende ultrasonada girerim
inşallah bu sefer görürüm
yaa karar veremiyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum acaba biraz dahamı beklesem görünmezse şimdi daha çok kafama takıcam
doktor bana tam nekadarlık olduğumu söylemedi salı günü 5. Haftayı daha yeni bitirmişin 6. Haftaya girmişin demişti
demekki haftaya salı 6. Haftayı bitirip 7. Haftaya girmiş olucam bebek ve kalp atışı duyulurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?