sata göre bende 6+4 pıtpıtları gördüm....sende p.tesi kesin görürsün canım.....insan sabırsızlanıyor değil mi.....ayyyy çok mutlu oluyor insan....içim içime sığmadı hemen eşimi aradım...dedim senin bebişin kalbi atmaya başlamış..o da nasıl sevindi.....annemi aradım sonrada....paylaşmak istedim herkesle....hamile olduğumu öğrendiğim günden daha sevinçliyim....
Hanımlar yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar şehir dışına özel bir eğitime gideceğim, bu süre içinde buraya girebileceğimi hiç sanmıyorum..
Valla size de alıştım özlücem
Dönüşte görüşürüz artık :92:
ben de 6+4 müşüm:) bana kalp atışını niye göstermedi ki? on gün sonra gel dedi
ben de 6+4 müşüm:) bana kalp atışını niye göstermedi ki? on gün sonra gel dedi
Hanımlar yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar şehir dışına özel bir eğitime gideceğim, bu süre içinde buraya girebileceğimi hiç sanmıyorum..
Valla size de alıştım özlücem
Dönüşte görüşürüz artık :92:
on gün sonra da çok geç değil mi ya insan meraktan ölür belki bebeğin kendisinide görebilmen için öyle demiştir....bir taşla iki kuş olur....hem bebeği hemde kalp atışını görürsün....sen özele mi devlete mi gidiyorsun canım?
özele gittim canım, devlete mi gitseydim acep, hiç bişeycikler demedi.yorma kendini, maşallah sağlıklı bi gebelik, 10 gün sonra gel bebeği kalp atışını görelim. 7 haftalıkken görülebiyormuş dedim, yok çok erken dedi.
henüz ben bir şey almadım ama kuzenler ve arkadaşlardan 4 tane hediyesi var evde duruyocinsiyeti belli olsun diye bekliyorum bide ben yawruma hiç bişeyleri layık göremiyorum her şeyin en iyisi en güzeli olsun istiyorum geçen gün bi yerde baktım çok basit geldi gözüme az olsun ama öz olsun diyorum zaten babannesi ve anneannesi pusuda bekliyor cinsiyete göre ikiside çalışmaya başlayacak maşallah acayip becerikliler sanırım bebişimin kendine has creasyonu olacak k.valide eğer kız olursa diye şimdiden minik kumaş parçalarını seçmeye başladı arşivinden
kadercim nolcak bu ne işe yarayacakaraba içinmi anlamadım almamızmı lazım bunuda ?
Günaydın herkese,
buraya bu aralar daha az girmeye çalışıyorum, çünkü okuduklarımdan zaten bulanan midem psikolojik olarak dahada bulanıyor.
havalarda sıcak,normal insanın bile canı birşey yemek istemezken, midesi bulanan bir insan olarak ve feci koku hassasiyetinden dolayı herşeyden nefret eder hala geldim.
eşimin ellerini yıkadağı sabun ile benim sabunum farklı, dün bir fark ettim ki eşimşn sabununun kokusuda beni mahvediyormuş
artık herşeyi abarttığımı düşünmeye başladı, psikolojik deyip duruyor bende beni anlamıyorsun deyip duruyorum
ama yinede eşim bu dönemde bana çok yardımcı oluyor, yemek yapmıyorum diye hiç söylenmiyor, cinsel yaşamımızın sıfırlanmasını olabildiğince sabırla karşılıyor ve beni hiç zorlamıyor ve 4 gündür bana yaş fındık arıyor :)
istanbuldaki gebeşler, sağda solda yeşil kabuğu bulunan yaş fındık gördünüz mü? anadolu yakasında hergün bir pazara gidiyorum yok yok yok
Günaydın herkese,
buraya bu aralar daha az girmeye çalışıyorum, çünkü okuduklarımdan zaten bulanan midem psikolojik olarak dahada bulanıyor.
havalarda sıcak,normal insanın bile canı birşey yemek istemezken, midesi bulanan bir insan olarak ve feci koku hassasiyetinden dolayı herşeyden nefret eder hala geldim.
eşimin ellerini yıkadağı sabun ile benim sabunum farklı, dün bir fark ettim ki eşimşn sabununun kokusuda beni mahvediyormuş
artık herşeyi abarttığımı düşünmeye başladı, psikolojik deyip duruyor bende beni anlamıyorsun deyip duruyorum
ama yinede eşim bu dönemde bana çok yardımcı oluyor, yemek yapmıyorum diye hiç söylenmiyor, cinsel yaşamımızın sıfırlanmasını olabildiğince sabırla karşılıyor ve beni hiç zorlamıyor ve 4 gündür bana yaş fındık arıyor :)
istanbuldaki gebeşler, sağda solda yeşil kabuğu bulunan yaş fındık gördünüz mü? anadolu yakasında hergün bir pazara gidiyorum yok yok yok
kızlar benım dogum normalde 12 mart ıdı sezeryan olacagım ıcın doktorum 6 martta alacak bebgımızı :) 6 martta evlılık yıldonumumuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?