• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

hayirli cumalar herkese guzel bir gun olur insallah hepimize benim kuzum herhalde kucuk diye annesini hic uzmuyor teyzeleri yani ani harekette agrida girmese hamile olduguma inanmicam neredeyse cunku goguslerimdeki acida sadece dokununca oluyor cok rahatim insallah boyle devam eder ama bilyiorum ki mide bulantim baslicak benimde gecenki hamilelikte cok olmustu allah hepimizin yardimcisi olsun n ya bide bende su cizelgeden istiyom ama nasil yapiyoruz ayarini acaba :26:

Slm kizlar nasilsiniz :71: bisey sormak istiyom bugün 8+2 olduk :nazar: iki gündür sanki bulantilarim azaldi gögüslerimde cok agrimiyo eskisi gibi sizdede öyle oluyomu yoksa bende bi terslikmi var Allah korusun cok korkuyorum carsamba günü gitcem doktora ins bi sorun yoktur :14: bundan önce 2düsügüm oldugu icin durumum cok farkli ve zor yasayan daha iyi bilir

canim sen pozitif dusun herkesin ayni zamanda baslayip bitmiyorki hem bulanti donemide zaten cok uzun surmuyor seninki erken bitmis olabilir ne guzel sen her zaman olumlu dusun dicem bende bir dusuk gecirdim korkuyla yasiyorum hep seni cok iyi anlyiorum ama bu fayda getirmiyor bize daha cok sitres yapiyoruz hem kendimizi hemde bebisimizi uzuyoruz sen allaha sigin ve dua et eminim yarin dr sana guzel haberler vericek hepimiz birbirimiz icin dua edelim bugun buttun bebisler saglikla devam etsin diye :16:

canim sen pozitif dusun herkesin ayni zamanda baslayip bitmiyorki hem bulanti donemide zaten cok uzun surmuyor seninki erken bitmis olabilir ne guzel sen her zaman olumlu dusun dicem bende bir dusuk gecirdim korkuyla yasiyorum hep seni cok iyi anlyiorum ama bu fayda getirmiyor bize daha cok sitres yapiyoruz hem kendimizi hemde bebisimizi uzuyoruz sen allaha sigin ve dua et eminim yarin dr sana guzel haberler vericek hepimiz birbirimiz icin dua edelim bugun buttun bebisler saglikla devam etsin diye :16:

dua ediyorum hep ins bosuna böyle üzülüyorum :50: Rabbim bebeklerimizi korusun bide bi arkadas dedi 99 kere elmübdiu de eline karnına koyarak düşük olmaması için Allah koruyormuş o zaman :49:

çok açımmmm öğlen ne yediniz hatunlar kolay bulunan bişeyler olsun zor bulunan bişeyse söylemeyin :38:

Öncelikle hepinize Merhaba arkadaşlar kadınlar kulubunun bu kısmına ilk kez bakıyorum en son düğün nişan hazırlığı zamanında bakmıştım. Bende hamile olduğumu yeni öğrendim ve 5 hafta 5 günlük hamileyim ....

Canım hosgeldin aramıza hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah tatlım

Canım ben yoğurt yedim az iyi geliyo mide bulantima tavsiye ederim

salçalı makarnayla yoğurt yedim ben canım..

bu arada benim de hiç bulantım yok.. halsizlik ve zaman zaman karın ağrısı oluyor.. erken mi bitti dersiniz bulantılarım? inşallah öyledir.. çünkü haftaya 1 hafta boyunca eğitimde olucam

pıtpıtları duydukkkkkkk....amannnn Allahım nasıl duygulandım anlatamam...annelik duygusunu ilk kez hissettimmmm.....muhteşemdiii.......bebeğim 7 haftalık olmuş ben 6+4 diye hesapladım ama doktor öyle söyledi...test sonuçlarımda bir tek şekerim yüksek çıkmış....doktorum ilerleyen zamanlarda gizli şekere filan bakacak...bizim ailede ırsidir....başka da bişey yok bayramdan sonra gel dedi tekrar....benden bu kadar bebişim ve ben acıktıkkkkk.....

pıtpıtları duydukkkkkkk....amannnn Allahım nasıl duygulandım anlatamam...annelik duygusunu ilk kez hissettimmmm.....muhteşemdiii.......bebeğim 7 haftalık olmuş ben 6+4 diye hesapladım ama doktor öyle söyledi...test sonuçlarımda bir tek şekerim yüksek çıkmış....doktorum ilerleyen zamanlarda gizli şekere filan bakacak...bizim ailede ırsidir....başka da bişey yok bayramdan sonra gel dedi tekrar....benden bu kadar bebişim ve ben acıktıkkkkk.....

gözün aydın tatlım, o pıtpıtlar hiç durmasın inşallah sağ salim kucağına da al bebişini..

hadi aç kalma :56:

salçalı makarnayla yoğurt yedim ben canım..

bu arada benim de hiç bulantım yok.. halsizlik ve zaman zaman karın ağrısı oluyor.. erken mi bitti dersiniz bulantılarım? inşallah öyledir.. çünkü haftaya 1 hafta boyunca eğitimde olucam

ya benim bulantılarımda geçti gibi zaten pek fazla yoktu.....karnım çok acıkıyor aç kalmaya gelmiyor:)))heralde ben kusarak geçirmiyeceğim yuppppiiiiiii.......

ya ne şanslıyım tam mutfağa girmiş ne yesem diye düşünüyordum....komşum kapıyı çaldı.....elinde tabakla (söylemeyeyim ne olduğunu ben çok severim) geldi.....

selam kızlar dün yaptırdığım 50 gr şeker yükleme sonuçlarım iyi çıkmamıştı Bugün 100 gr seker yükleme testi yapıldı 3 saat sürdü her saat başı kan alındı bu sefer de sınıra yakın çıktı şekere biraz kısıtlama geldi anlayacağınız ayrıca 6cı ayda tekrar bakılacakmış Kızlar size tavsiyem çok şekerli gıdaları çok tüketmemeye çalışın bebeklerimize çok zararlıymış-canınızı sıkmak istemezdim-Neyse hadi güzel şeylerden bahsedelim:49::emir_bebek:

nasılsınız ???
bebişleriniz için ne zaman alışweriş yapmaya başlıcaksınız ???özellikle ilk kez anne olcaklar .......

selam kızlar dün yaptırdığım 50 gr şeker yükleme sonuçlarım iyi çıkmamıştı Bugün 100 gr seker yükleme testi yapıldı 3 saat sürdü her saat başı kan alındı bu sefer de sınıra yakın çıktı şekere biraz kısıtlama geldi anlayacağınız ayrıca 6cı ayda tekrar bakılacakmış Kızlar size tavsiyem çok şekerli gıdaları çok tüketmemeye çalışın bebeklerimize çok zararlıymış-canınızı sıkmak istemezdim-Neyse hadi güzel şeylerden bahsedelim:49::emir_bebek:

geçmiş olsun canım, sen zaten ailede var diyodun.. önlemini alırsın hiçbişeycik olmaz bebişe..
benim canım zaten hiç tatlı şeyler çekmiyor

nasılsınız ???
bebişleriniz için ne zaman alışweriş yapmaya başlıcaksınız ???özellikle ilk kez anne olcaklar .......

Ranacım sorma ilk bebişim olcak benim bişeyler alasım geliyor ama daha çok erken diyorum tutuyorum kendimi...
hamile kıyafetleri bile almadım daha ama hafif karnım gerilmeye başladı bu hafta ama 1 ay falan daha kıyafetlerim idare eder heralde...

sen aldın mı yoksaaa

Ranacım sorma ilk bebişim olcak benim bişeyler alasım geliyor ama daha çok erken diyorum tutuyorum kendimi...
hamile kıyafetleri bile almadım daha ama hafif karnım gerilmeye başladı bu hafta ama 1 ay falan daha kıyafetlerim idare eder heralde...

sen aldın mı yoksaaa

yok canım daha almadık....(ama insan tutamıyor kendini :1:)
eşimle şöyle düşündük biz bayramdan sonra yawas yawas kıyafet harici diğer ihtiyaçları almaya başlayalım diyoruz .....bebek doğduktan sonra zor olcak çünkü.....
mesela;her ay alışwerişte bez ıslak mendil ,bebek arabası...vs...gibi...
ne dersiniz normal mi .....

Back