Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ya benim bulantılarımda geçti gibi zaten pek fazla yoktu.....karnım çok acıkıyor aç kalmaya gelmiyor:)))heralde ben kusarak geçirmiyeceğim yuppppiiiiiii.......

ayyy canım çok sevindim maşşlahhh,,,ne güzel bizde pazartesi gidecez dr ye inşlhh,,,
bizde 6+4 haftalığız bugün sata göre,inşlh bende duyabilirimmm pıtpıtları ...
bende çok acıkıyorum ,tabak tabak yiyorum,midem arada bulanıyo gibi oluyo ama çok şükür hiç çıkarmadımm,,,

bilmem ki, şu ikili üçlü testleri de atlatalım diyorum ben..
hatta batıl inanca göre 6.aya kadar bişey alınmazmış

bilmem ki, şu ikili üçlü testleri de atlatalım diyorum ben..
hatta batıl inanca göre 6.aya kadar bişey alınmazmış

ewet aslında öyle ama işte sonunda sıkışmaktan korkuyoruz işin doğrusu birde taşınma olayımız war ......
napsak bilemedim yaaa......

nasılsınız ???
bebişleriniz için ne zaman alışweriş yapmaya başlıcaksınız ???özellikle ilk kez anne olcaklar .......

ya bende 4 gözle bekliyorum ama ben eşime süpriz yaptığımda bebegim için patik aldım yani ilk eşyası evin en güzel yerinde onu bekliyor çok şekerler yaaaaaaaa

sata göre bende 6+4 pıtpıtları gördüm....sende p.tesi kesin görürsün canım.....insan sabırsızlanıyor değil mi.....ayyyy çok mutlu oluyor insan....içim içime sığmadı hemen eşimi aradım...dedim senin bebişin kalbi atmaya başlamış..o da nasıl sevindi.....annemi aradım sonrada....paylaşmak istedim herkesle....hamile olduğumu öğrendiğim günden daha sevinçliyim....

alışveriş güzel bir fikir ama ben daha kendim bile inanamıyorum sanki henüz anneme bile söylemedim:26:

evet ben de bebişime güzel elbiseler almak istiyorum ama erkenmiş daha hatta bazıları bukadar erken hamiş olduğun bile söylenmez diyor benim heralde söylemediğim kimse kalmadı.

ya bende 4 gözle bekliyorum ama ben eşime süpriz yaptığımda bebegim için patik aldım yani ilk eşyası evin en güzel yerinde onu bekliyor çok şekerler yaaaaaaaa

ewet canım bizde ilk öğrendiğimiz gün almıştık .....bizimkininde ilk eşyası war ....gerçekten her baktığımda içim gidiyor yaa....

pazartesiyi iple çekiyorum ,inşlhh herşey yolundadırr,,,,pek fazla bulantım yok,bebişimin bana zoru yok hiç,o yüzden bira zkorkuyorumm,,,merak ediyorum onu,,,

canım gözün aydın inş hep pıt pıtlarını duymak nasip olur cümlemize.....
bende ilk pıt pıtları duyduğum anda inandım hamiş olduğuma o an ilk öğrendiğim günden daha sewinçliydim ...
o ses anında bağımlı yapıyor insanıdeğil mi... keşke hep duyabilsek....
alışveriş güzel bir fikir ama ben daha kendim bile inanamıyorum sanki henüz anneme bile söylemedim:26:
ne kadarlık oldu bebişin canım .....
bence inan sende bi annesin bebişin seninle....
evet ben de bebişime güzel elbiseler almak istiyorum ama erkenmiş daha hatta bazıları bukadar erken hamiş olduğun bile söylenmez diyor benim heralde söylemediğim kimse kalmadı.

ewet haklısın canım nazar değer söyleme diyorlar sanırım bizimde duyamayan kalmadı
ama ben her an dua ediyorum özellikle bir yere gidip gelirken .....

ewet canım bizde ilk öğrendiğimiz gün almıştık .....bizimkininde ilk eşyası war ....gerçekten her baktığımda içim gidiyor yaa....

ben hemen almayı düşünmüyorum....cinsiyetini öğrenir öğrenmez başlarım cicileri almaya....bence erken almak doğru değil...kız mı oğlan mı bakalım ona göre cici alalım....

çevreye söylemek için erken değil artık bence yaa, 2 aylık oldu sonuçta..

ama eşya almak için erken sanki

hepimiz sabırsızız galiba

ben hemen almayı düşünmüyorum....cinsiyetini öğrenir öğrenmez başlarım cicileri almaya....bence erken almak doğru değil...kız mı oğlan mı bakalım ona göre cici alalım....

canım zaten kıyafet için erken ilk önce cinsiyeti belli olsun tabiki....
ki zaten bayramdan sonraya artık yawas yawas öğrenmeye başlarız cinsiyetlerini ....

canım zaten kıyafet için erken ilk önce cinsiyeti belli olsun tabiki....
ki zaten bayramdan sonraya artık yawas yawas öğrenmeye başlarız cinsiyetlerini ....

ayyyy heyecanlandıran bir diğer ayrıntıda bu...cinsiyetttt....öğrenirmiyiz ki bayramdan sonra 4 aydamı öğreniyorduk??

ayyyy heyecanlandıran bir diğer ayrıntıda bu...cinsiyetttt....öğrenirmiyiz ki bayramdan sonra 4 aydamı öğreniyorduk??

canım duyduğuma göre eğer erkekse zaten 3.ayında belli ediyormuş kendini .....kızlar biraz nazlı olurlarmış 4.aya kadar göstermezlermiş....

inş bayramdan sonra öğrenmeye başlarız sağlıklı bi şekilde....

nasılsınız ???
bebişleriniz için ne zaman alışweriş yapmaya başlıcaksınız ???özellikle ilk kez anne olcaklar .......

henüz ben bir şey almadım ama kuzenler ve arkadaşlardan 4 tane hediyesi var evde duruyo cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum bide ben yawruma hiç bişeyleri layık göremiyorum her şeyin en iyisi en güzeli olsun istiyorum geçen gün bi yerde baktım çok basit geldi gözüme az olsun ama öz olsun diyorum zaten babannesi ve anneannesi pusuda bekliyor cinsiyete göre ikiside çalışmaya başlayacak maşallah acayip becerikliler sanırım bebişimin kendine has creasyonu olacak k.valide eğer kız olursa diye şimdiden minik kumaş parçalarını seçmeye başladı arşivinden

kızlar bugün bime ana kucağı geldi,,,gidip bi bakmak istiyordum,gidemedim,acaba kalmımıdır,fiyatı çok uygun geldi bana

BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

kadercim nolcak bu ne işe yarayacak araba içinmi anlamadım almamızmı lazım bunuda ?

ohh ne güzel şanslı bi bebek olcak desene....

ohh ne güzel şanslı bi bebek olcak desene....

bizim ailenin ilk torunu annem tarafından en büyük kuzen benim sülaleninde ilk torunu olacak...kayınvalidem de ilk torun diyo eltimin bebişi var ama konuşmuyolar onda anlamadık bişey bu bizim ilk torunumuz diyolar kuzenler bana her gün yeni bi teklifle geliyorlar yok ismini onlar koyacaklarmış o zaman 7 yaşına kadar sponsor olurlarmış oldu canım dedim benim içimdeki bebişimde bunları duydukça tabi bi havalarda artık içimde zıp zıp zıplıyomu :122:napıyo anasını bulandırıp duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…