Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

bu benim ikinci gebeliğim onun için biraz korku var içimde, kızımı büyüttüm gerçi daha 3 yaşında ama olsun ama iki çocukla ne yapacağımı bilmiyorum ondan dolayı çok korkuyorum arkadaşlar

ilk beta sonucum cuma günüydü 246 çıktı salı günü 1555 çıktı ama kese görünmüyor korkuyorum neden görünmüyor hamile değilmiyim yoksa (

merhaba hanımlar; bende hamile olduğumu geçen cuma günü iş yerinde kesinlikle çıkmayacağına inandığım testle öğrendim, çıkmayacak ya nasılsa deyip atmaya yeltendiğimde çizgiyi gördüm. Hiç beklemediğim için inanılmaz bir şaşkınlık yaşadım. Hala da inanamıyorum... henüz 1 senelik evliyim ve 6ay önce ev alıp yüklü bir borcun altına girdik planlarımızda bir kaç yıl sonra rahatlayınca çocuk sahibi olmak vardı ama ben hep "istemiyorum demiyorum o ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelsin" diyordum. Bir taraftan Allah'ıma aratmadığı için binlerce kez teşekkür ediyorum ama bi taraftan da kafamın karışıklığına engel olamıyorum.

canım benım oncelıkle cok cok tebrık ederımmm ne kadar guzelll aramadan yuce rabbım vermıs tabı dusunulmedıgı zamanda olunca ınsanın dedıgı gıbı kafası karısıyo ama her bebek kısmetıtle gelırmıs derler ya cok dogru bence takma kafana anne olmanın keyfını yasa doya doyaa

kızlarrrrr mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))

bıraz once tahlıl yaptım cıkmaz dedım ama duramadımmm sılık 2. cızgı cıktı yuppııııı

ha mı le yımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) oglumun kardesı gelıyoooooo :))

çok çok çok tebrikler,
2 gün önce bu saatlerde benzer coşkuyu yaşamıştım bende, anlıyorum hislerini...

inşallah çoooookkkk huzurlu ve mutlu bir anne olursun........

çok çok çok tebrikler,
2 gün önce bu saatlerde benzer coşkuyu yaşamıştım bende, anlıyorum hislerini...

inşallah çoooookkkk huzurlu ve mutlu bir anne olursun........

ınsalalh canım ınsallahhhhhhh :)))

dayanamadım esıme mesaj cektımmmm jandarmadan cıkmıs eve gelıyo :)))

Herkese günaydın,

Dün neler oldu bir anlatayım,

Son adet tarihimin başlangıcı 1 haziran,
idrar testini 29. gün de yaptım ve pozitif çıktı, 28. günde adet görmen gerekiyordu, çok düzenlidir benimki.
dün ise 30. gün ve kan tahlili yaptırdım beta hcg için, öncesinde ultrasonda görünmedi kese.
testin sonucunu bir aldım ben şok ve korkuyu aynı anda yaşadım, sonuç 1485,4 çıkmış.
buralarda okuduğuma ve doktorumun söylediğine göre 1500 civarında kese görülür, ayrıca forumdaki beta sonuçlarını okuyorum 2 günlük gecikme olduğunda genelde ortalama 500 civarında bir beta sonucu çıkıyor hatta genelde 500 den de az.
neyse doktorum çıkmıştı hastaneden, asistanı cepten ulaştı, sonucu söyledi o da pazartesi ultrasona gelmemizi söyledi ama eşimi ve beni aldı bir korku dış gebelik mi acaba diye.
çıktık oradan ve anadolu yakasında meşhur bir doktor var, bende daha önce ona gidiyordum ama kendimi rahat hissedemediğimden değiştirmiştim doktoru. Gittik bekledik,bekledik,bekledik ve girdik içeri. dedik ki kan tahlili sonucu bu ultrasona girmek istiyorum daha önce girmemişim gibi davrandım.
Ultrasonda yine birşey yok ve sonrasında açıklamaya başladı, beta hcg 10.000 civarına ulaşılırsa kese görülür, şuanda görmememiz çok normal vs vs diyee ve benim kafa iyicene allah bullak, bir doktor 1500 civarı demiş diğeri nerdeyse 10 katı olan 10.000 diyor.
Sonuç olarak her iki doktorda panik yapmadığından pazartesiyi beklemeye karar verdim.

Şimdi kızlar son adet tarihinizden kaç gün sonra yaptırdığınız testlerde ne sonuçlar çıktı anlatın bakalım. Genel olarak hiçbirimiz keseyi görmemişiz daha okuduklarıma göre.

kızlar ben dayanamadım esıme mesaj attım babacım annem ve abımle senı cok sevıyoruz
ben sımdılık annemın karnındayım ayımı doldurdugumda kucagınızda olucam dıye :)) esım duramadı ısyerınde eve gelıyooo sımdı :)))

ınsalalh canım ınsallahhhhhhh :)))

dayanamadım esıme mesaj cektımmmm jandarmadan cıkmıs eve gelıyo :)))

benim ilk hamileliğim 26 yaşındayım ve 6 aydır uğraşıyorduk, ve aslında hiçde umudumuz yoktu doğal yollardan olabileceğine dair, o yüzden bende şaşkınlık ve mutluluğu an-la-ta-mam. Eşim iş seyahatine çıkmıştı, öğrendiğimde henüz uçaktaydı, iner inmez aradı beni ve şak diye söyledim, dayanamayıp geri döndü :)

canım evet ya cok guzel bı duyguuu :)) yuce rabbım herkese yasatsınnn oglumada uyanmasını beklıyorummmm soylemek ıcın dunden berı anne karnında kardesımı ne zman cıkaracaksınn dıyıp duruyoodu bende yok oglum daha dıyodum ıcıne dogmus demek

günaydın kızlar nasılsınız? yarın itibariyle senelik izne çıkıyorum görüşemiycez 10 gün kadar

Benim adetim 2 gun gectiginde 605 cıkmıstı canım. Senin cogul gebelik olabilir degerin cok yuksek cıkmıs cunku.

birşey düşünmemeye çalışarak pazartesiyi beklicem, ayrıcada biz bir tanesini bile yapamıyoruz galiba diye düşünürken birden fazla olması imkansız gibi geliyor ama kısmet, Allah herkesin gönlüne göre verirmiş ya benim eşim de hep ikiz isteyip duruyordu.

Benimkide adetten bir gun sonra yaptirdigimda 305 - adetimden 3 gun sonra yaptirdigimda ise 764 cikmisti...764 ciktigi gun doktorum bana 15 gun sonra keseyi ve kalp atislarini duyabiliriz demisti...Degerlerin gunde *2'ye katladigini dusunursek 764 ciktiginda ertesi gun zaten 1500'u bulacaktim...E oyle bir durumda hemen ertesi gun bakilmasi gerekirdi ama deger 764 iken bile daha 2 haftaliktim...Doktor beni kese ve kalp atislarini gorebilmek icin tam 4 haftalikta cagirdi..Buda 10000 civarinda bi degere tekabul edecek o zamana kadar...Yani bence seninde endise etmeni gerektirecek bir durum yok...Tabiki yanlis bir fikirde vermek istemem bende bu konulari yeni ogreniyorum ama soyle bir durum soz konusu olabilir...belki 1500 icin sadece keseyi , 10000 icinse hem keseyi hem kalp atislarini gorebilecegini kastedmis olabilirler...cunku hesaplar bunu gosteriyor...Umarim hepimiz saglikli bir gebelik geciririz...

canım tebrik ederim hayırlı olsunnn Allah kucagınada almayı nasip etsin
kan testi yaptırsana bakalım ne kadarlıksın? :))

günaydın kızlarrrr yeni hamişlerimiz katılmış aramıza ne güzellll

listemiz

1. quiter
  2. gunes_86
  3. mayaaaa
  4. malkoc_ga
  5. casper87
  6. celinns
  7. curious82
  8. tedirgin_
  9. aysbah
  10. matece
  11. ronyazin
  12. ozgur77
  13. AnneyimBen

Bu arada benim kan değerim adetimden 3 gün sonra 363 çıkmıştı, sizlere göre biraz düşük çıkmış
neden olabilir?
26 günde bir olurum reglimi acaba onunla mı alakalı?

günaydın kızlar nasılsınız? yarın itibariyle senelik izne çıkıyorum görüşemiycez 10 gün kadar

canım senelik izinlerini bitirme sakın seneye de sakla lazım olcak
ben de bu sene 1 hafta çıkayım 1 hafatamı seneye bırakayım diyorum
bi güzel dinlen hepimizin yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…