How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

degiştirdim yine :)
sevdim ben bu işi hahahah
4 hafta 3 gün aramızda 1 gün var seninle canım senindemi ilk bebişin?

evet ilk o yüzden çok şaşkınım, ne olduğumu anlayamadım hala, neydim ne oldum falan diyorum kendi kendime :))))
senin de ilk heralde?
inşallah herşey yolunda gider gebelik boyunca beraber paylaşırız burda
keseyi sen de görmedin dimi daha

evet ilk o yüzden çok şaşkınım, ne olduğumu anlayamadım hala, neydim ne oldum falan diyorum kendi kendime :))))
senin de ilk heralde?
inşallah herşey yolunda gider gebelik boyunca beraber paylaşırız burda
keseyi sen de görmedin dimi daha

evet canım benimde ilk
daha önce 2 düşügüm oldu maalesef ve ondan sonra olmadı aşılama yaptırdık cunku eşimin morfolojisi kötü cıktı
2. aşılamadada hamile kaldım cok sükürr
cok mutluyum bende cünkü 3 yıldır istiyoruz
bende keseyi görmedim daha doktorum salı yada carsamba gel dedi
2 günde bir degerlerime baktırıyorum
normal test günümden 2 gün önce kan degerim 52,55 ve test günümde 208,06 ve dün 444,86 cıktı
cok sukur artıslar iyi
senin degerlerin kac cıktı ve yaşın kac?

evet canım benimde ilk
daha önce 2 düşügüm oldu maalesef ve ondan sonra olmadı aşılama yaptırdık cunku eşimin morfolojisi kötü cıktı
2. aşılamadada hamile kaldım cok sükürr
cok mutluyum bende cünkü 3 yıldır istiyoruz
bende keseyi görmedim daha doktorum salı yada carsamba gel dedi
2 günde bir degerlerime baktırıyorum
normal test günümden 2 gün önce kan degerim 52,55 ve test günümde 208,06 ve dün 444,86 cıktı
cok sukur artıslar iyi
senin degerlerin kac cıktı ve yaşın kac?

hadi hayırlısı olsun, ben sürekli baktırmadım canım ya, bi kere baktırdım o da pazartesiydi 360 çıktı
doktor haftaya pazartesi keseyi görürüz dedi
bakalım inşallah görürüz
yaşım da 28 senin kaç

hadi hayırlısı olsun, ben sürekli baktırmadım canım ya, bi kere baktırdım o da pazartesiydi 360 çıktı
doktor haftaya pazartesi keseyi görürüz dedi
bakalım inşallah görürüz
yaşım da 28 senin kaç

bende 27 yaşındayım cnm
sendede arada bir kasılmalar cekmeler oluyormu?
bende arada bi gelip gidiyo sanrım rahmin büyüdügünde kaynaklanıyor
birde af edersin ama kabızda oldum oda acayıp sancı yapıyo bu yüzden her gün sıcak süt iciyorum

bende kabızlık yok ama ağrılar var
sanki regl olcakmışım gibi aynı
regl olmamışım da içimde kalmış şişmişim gibi :1:

rahim şimdiden genişliyormudur sence?
sanki daha herşey için çok erken gibi geliyor bana

selam kizlarnasilsiniz bugun ?:64::24:Ben de carsamba dra gidicem nasil sabredecem yaa cok merak ediyorum..

bu arada en yasliniz benim sanirim:37: 31 yasindayim ve benim de ilk bebisim:49:

canım merhaba nerelerdeydinnn
aynen ben de pazartesiye kadar nasıl zaman geçecek bilmiyorum
:52:

bebek icin zararliymis bilgisayar,oyuzden cok girmemeye calisiyorum,ama dayanamiyorum sizi merak ediyorum aileden biri oldunuz benim icin:16:

ben de dün baktırdım 365 çıktı cnm nezman 1500 ü bulur
kızlar merhabalar bende hamileliğimi öğreneli 2 hafta oluyor bebeğim şu anda 5hafta 5 günlük 6 haftam doluyor her 2 günde bir *2 oluyor devamlı büyüyor minikler ama benim bebeğim sanırım şubat sonu mart başına denk gelcek bakalım nasip benide alın listeye
kızlar bende öğrendim az önce hamile olduğumu dün 3 tene testte ikinci çizgileri silik çıkmıştı şimdi kanda aldım 169.3 sanırım 2 haftalık falan sizin değerleriniz kaç ?ayy çok sevinçliyim hala inananmıyorummm.allah tüm isteyen herkese nasip etsinn
süperrrrr cnm benim tebrik ederim bende tam 14 gün önce ilk öğrendiğimde değerim 411,47 idi 4hafta 3 günlüktü
Arkadaslar merhaba...Benide listenize alir misiniz....Bende cok yeni ogrendim hamile oldugumu...6 gun oldu...Deli gibi heyecanliyim...sevinc, korku , panik, aman ne yesem , ne yemesem, aman agrim var acaba dusuk mu yapiyorum arastirmalariyla geciyor gunlerim.anlayacaginiz biraz panik bir anne adayiyim...Dusunmemeye calisiyorum ama birsey olacak diyede cok korkuyorum...Allah insallah hepimize rahat ve saglikli bir hamilelik sureci nasip ederde , bebeklerimizi huzur icinde aliriz kucaklarimiza ... Cook mutluyum cookkk :21: Yalnizca dun disaridaydim ve biraz cok kasildigim icin bugun karnimin alt bolgelerinde sizlamalarim var.Haliyle surekli dinleniyorum...En son 3 gun once BHCG yaptirdigimda degerim 764 cikmisti...Yani asagi yukari 4 haftaligim sanirim...Kimi sitelerde rahimin genislemesinden dolayi bu gibi sizlamalarin olabilecegi yaziyordu...Merak ettigim sizdede kimi zaman karnin alt bolgesinde kimi zamanda kasiklarda bu gibi sizlamalar oluyor mu ? Simdiden hepimizin gozu aydin olsun :)
canım tebrik ederim öncelikle o batmalar ara ara bende hala oluyo bulantım filan yok şimdilik üzme kendni herşeyi kafaya takma
aynen aynen :) diyorum ya galiba ilk kalp atışlarının duyulması durumun gerçekliğini bize birazda olsun anlatacak, birde ne kadar çok kişiye söylersem galiba hamile gibi yaşamaya başlıcam :)
şuanda sadece 2 kişi biliyor :(

çizelge nasıl yapılıyor bu arada ?
tebriklerr insanın tüm dünyaya haykırası geliyor süper bişi kalp atışları 7 haftada belli oluyormuş ben 10 gün sonra gitcem duymaya nasipse keseyi bile görmek çok mutlu ediyor insanı
WWW.TİCKERFACTORY.COM
buradn pregnancy and due date ticker kısmından cetvel ve ikon seçimini yaptıktan sonra tahmini doğum tarihini giriyosun, birde bugünün tarihi otomatik çıkıyor zaten, en son çizelgeni görünce altta çıkan linkin http ile başlayıp png ile biten kısmını kopyalayıp kk da profil de çizelge kısmına yapıştırıyosun..
çok mu karışık anlattım :37:

evet ya kalp atışını duyunca ikna olurum ben tamam hamileymişim diye :1: ne zaman duycaz acabaaaa
evet süper bir duygu olcak 7 haftadan sonra duyuluyormuş benim 6 hafta bitcekcumartesi günübulantım yok hiçbişi hissetmiyorum kasık ağrımdan başka bişi yok
kızlar keseyi göreniniz var mı aranızda adetiniz geçtikten kaç gün sonra gittiniz doktora ?

var canım pazartesi günü gördüm tam 5 haftalıkken buyrun teyzeleri
$Görüntü0436.jpg

bende kabızlık yok ama ağrılar var
sanki regl olcakmışım gibi aynı
regl olmamışım da içimde kalmış şişmişim gibi :1:

rahim şimdiden genişliyormudur sence?
sanki daha herşey için çok erken gibi geliyor bana

bu hissettiklerin çok normal hiç endişe etme kendini şiş hissedeceksin sanki her akıntıda acaba adet mi geldi diyeceksin ve gazın çok olacak:97::16:

ay evet gazman oldum valla kocamdan utanıyorum gece falan tıss diye kaçıyo :1:

leader bu 5 haftalıkken miiiii?

yani haftaya bizde böyle görcez inşallah bebişimizi harikasın yaaa, paylaşım süper oldu sağol canım benimmm..

celinns canım bilgisayar zararlıysa ben yandım, bütün gün bilgisayar başında çalışıyorum :43:

ay evet gazman oldum valla kocamdan utanıyorum gece falan tıss diye kaçıyo :1:

leader bu 5 haftalıkken miiiii?

yani haftaya bizde böyle görcez inşallah bebişimizi harikasın yaaa, paylaşım süper oldu sağol canım benimmm..

celinns canım bilgisayar zararlıysa ben yandım, bütün gün bilgisayar başında çalışıyorum :43:

evet cnm ondan sonra heyecan başlıyo zaten uyku yapıyo şu anda fena halde içim geçiyoo resmen sizlerde var mı değişiklik??

leader canım hayırlı olsunnnn fotoya bıttımmm valla oglusum aklıma geldı hemen ılk heyecanlarımmmmm cok guzelll cokkkk

dıger hamıslerımızde hosgeldınızzzzzzzzz

guıter canım bende oglumda tam gazman olmustum sorma heryerde kacıyodu hatta bıgın yere oturmustum cokta kılo almıstım annemın yardımıyla kalkarken babamın yuzune karsı pırtt yapmıstım ne utanmıstım ama yerın dıbıne gırdım gulmekten kalkamadım yerden :)))

Back