• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

evet cnm ondan sonra heyecan başlıyo zaten uyku yapıyo şu anda fena halde içim geçiyoo resmen sizlerde var mı değişiklik??

canım uyku hali çok fena kahvede içmek yasak
kafam düştü düşecek gibi
göğüslerimdeki acı azaldı biraz benim

leader canım hayırlı olsunnnn fotoya bıttımmm valla oglusum aklıma geldı hemen ılk heyecanlarımmmmm cok guzelll cokkkk

dıger hamıslerımızde hosgeldınızzzzzzzzz

sağol cnm benim çok heyecanlı bişi benimde ilk çocuğum bende gaz başlarda oluyodu ama şimdi yok ilerleyen zamanları bilemiyorum tabi

guıter canım bende oglumda tam gazman olmustum sorma heryerde kacıyodu hatta bıgın yere oturmustum cokta kılo almıstım annemın yardımıyla kalkarken babamın yuzune karsı pırtt yapmıstım ne utanmıstım ama yerın dıbıne gırdım gulmekten kalkamadım yerden :)))

süpersin ya gözümden yaşş geldi gülmekten allahtan yabancı değilmiş yani anne baba halden anlar nihayetinde:1:

guıter canım bende oglumda tam gazman olmustum sorma heryerde kacıyodu hatta bıgın yere oturmustum cokta kılo almıstım annemın yardımıyla kalkarken babamın yuzune karsı pırtt yapmıstım ne utanmıstım ama yerın dıbıne gırdım gulmekten kalkamadım yerden :)))

hahahaha :60:
çok alemsin yaa

canım uyku hali çok fena kahvede içmek yasak
kafam düştü düşecek gibi
göğüslerimdeki acı azaldı biraz benim

ben bilmiyodum ilk 2 gün 2 şer fincan içmiştim sonra öğrendim şimdi kafam düşüyo ben kaldırıyorum işte gülüyolar bana göğüslerim hiç acımadı şükür halada bişi yok ama davul gibi şişler damarlarım belli:17:

valla oyle olmustu dedıgın gıbı yabancı degıllerdı benım son 2 ayda daha cok artmıstı gazım gazgırl olmustum artık :)) kardesım abla yeter artık dıyodu ama ne fayda tutamıyosun kı :)))

Gozunden akan yas gulerken olsun yeterkı gul canım gul yuzun hep gulsun ınsallahhhh

valla oyle olmustu dedıgın gıbı yabancı degıllerdı benım son 2 ayda daha cok artmıstı gazım gazgırl olmustum artık :)) kardesım abla yeter artık dıyodu ama ne fayda tutamıyosun kı :)))

Gozunden akan yas gulerken olsun yeterkı gul canım gul yuzun hep gulsun ınsallahhhh

inşallah cnm benim allah ağlatmasın hüzünlü bi şekilde

bende kabızlık yok ama ağrılar var
sanki regl olcakmışım gibi aynı
regl olmamışım da içimde kalmış şişmişim gibi :1:

rahim şimdiden genişliyormudur sence?
sanki daha herşey için çok erken gibi geliyor bana

evet bendede oluyor o agrılar sancılar arada belimde agrıyo
rahim kendini hazırlıyor suan ve elbetteki fazla olmasada genişliyor
bu yüzdende sık sık idrar cıkıyoruz

mayaaa canım seni diger konudan takip ediyordum tebrik ederimmmmmmmm
sonuc pozitif çıkmışşşşş çok sevindimmmmm

evet bendede oluyor o agrılar sancılar arada belimde agrıyo
rahim kendini hazırlıyor suan ve elbetteki fazla olmasada genişliyor
bu yüzdende sık sık idrar cıkıyoruz

mayaaa canım seni diger konudan takip ediyordum tebrik ederimmmmmmmm
sonuc pozitif çıkmışşşşş çok sevindimmmmm

saol canım benim çoook teşekkür ederim şimdi de keseyi görme derdine düştüm :69: bide 15.gün degerim 365 çıktı acaba ikizmi die düşünüorum.sence yüksek mi deger

saol canım benim çoook teşekkür ederim şimdi de keseyi görme derdine düştüm :69: bide 15.gün degerim 365 çıktı acaba ikizmi die düşünüorum.sence yüksek mi deger

yok canım bence normal bende dün yani 16. gün yaptırdım en son 444,87 cıktı
ben 2 günde bir yaptırıyorum yarın tekrar yaptıracam bakalım ne cıkacak
aynen bende keseyi göre bilseydimmmm hayırlısıylaaa senin doktorun ne zaman gelmeni istedi?
bide ben alttaki degerlere bakıyorum hep istersen sende bir göz at umarım işine yara

Yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) En düşük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637

yok canım bence normal bende dün yani 16. gün yaptırdım en son 444,87 cıktı
ben 2 günde bir yaptırıyorum yarın tekrar yaptıracam bakalım ne cıkacak
aynen bende keseyi göre bilseydimmmm hayırlısıylaaa senin doktorun ne zaman gelmeni istedi?
bide ben alttaki degerlere bakıyorum hep istersen sende bir göz at umarım işine yara

Yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) En düşük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637

saol tatlım.bana doktor salı günü görün dedi ozman belliolur sanırım kese sen nezaman gitceksin

Adetin gectikten 1 gun sonra mı 365 cıktı?
Benim adetim gectikten 2 gun sonra degerim 605 cıkmıstı normal yani degerin canım

canım adetten 2gün önce bu deger çıktıhayırlısı bakalım...

canım nasıl oluyo o adetten 2 gün önce? salı günü yaptırmadınmı sen testi?
sende aşılama yaptırdın ve egerki hormon ilaci aldıysan son adet tarihin aşılamadan tam 2 hafta öncesi olarak hesaplanıyor yani bu demek oluyorki 30 mayıs oluyor ve bu hormonlarla adetin 28 günde bir olmuş oluyorsun, testi salı günü yaptırdıysan adetini 1 gün geçmiş oluyorsun
yoksa bende 3 haziranda adet görmüştüm 1. aşılamamda ve hemşire kan alırken aşılamanın tam 2 hafta öncesini SAT olarak not etti hatta ben demiştim 3 haziran diye hemşire bu şekilde gebeligin süresini hesaplandıgını anlattı
daha önceki adet dönemine göre hesap etmeyeceksin cünkü hormonlarla herşey degişiyor

merhaba bende aranıza yeni katıldım bugün doktora gittik bebek var dedi ama ultrasonda daha gözükmedi

Back