casper87 , guiter , holla
çok teşekkür ederim arkadaşlar dinleniyorum bol bol ama çok hareketli biri olduğum için zorlanmıyor değilim hareketlerimi birtrkü kısıtlıyamaıyorum.
cumartesi teyzem beni uyardı aslında merdivenleri hızlı çıkıp iniyorsun bak dikkat et bişi olur allah korusun dedi ama dinlemedim.
kanama olduğumu söyleyince doktordaa ebede ilişkimi yaşadınız diye sordu dedim yok valla işten geldim yemek bile yemeden buraya geldiik ne alaka yani :))
bol su içip sırt üstü yatıyorum bebiş yerine iyice yerleşiyormuş bu şekilde. acile gitiğim akşam ultrasonda onu öyle hareketli görünce çok fena oldum kolu ve bacak taslaklarıda oluşmuş bi başladım ağlamaya ay çok fenaydı rabim kimseye yaşatmasın böyle bi durum eşimde resmen bem beyaz olmuştu bişi oldu diye. holla cım valla dikat et canım sendede olacak diye bi kaide yok ama bu arada ben 43 kilo 100 gr olmuşum :) hızla alıyorum 8 haftada bukadar olduysa 9 ayda 60 kilo yu devireceğim galibaa..
ben de geçen çarşaöba gitmiştim doktora.kan ilacı daha hamile olamdan ben kullanıyordum değerlerim çok düşük olduğu için ama bir hafta önce bıraktım çünkü dehşet mide bulantısını tetikliyor.folic alırken çok gerekli değil dedi doktorum.benim idrarda enfeksiyon çıktı.bi toz verdi suya karıştırıp içtim.antibiyotik vermedi.sonra idrar kültürü istedi onda normal çıktı ama gece yattığım zaman 5-10 dak aralıklarla idrara çıkmaktan deli olucam yakında
benim normalde hiç bulantım yok çok şükür ama o ilacı içene kadar lim bi ileri bi geri gidiyo
hiç sevmedim şu ilaç içme işini
hoşgeldiniz hanımlar..
hala aramıza yeni birilerinin katılmasına şaşırıyorum artık 90 ları aştık kızlar
sayımız giderek artıyor
hoşbulduk guiter ben yeni keşfettim yoksa daha önce gelirdim e artık kenarından köşesinden ekleyiver ayakta da olabilir farketmez hi hoho
ekledim güzelim
ilk sayfadaki ilk mesajda görebilirsin..
bezelyen hayırlı olsun
herkese yer varr
gösbebeğim' in düzenlediği detaylı bir tablomuz da var ordaki bilgilerini de bir ara ona verirsin canım
kızlarrr bende 14 günlük anne adayı olarak bu topikte yerımı almak ıstıyorum
hayırlı olsun cankuş pek yeniymiş nasıl öğrendin bu kadar çabuk
hoşgeldiniz hanımlar..
hala aramıza yeni birilerinin katılmasına şaşırıyorum artık 90 ları aştık kızlar
sayımız giderek artıyor
vucut ihtiyacı olanı emiyor gerisini dışarı atıyor canım..doktorun önerdiği şekilde kullanmalısın..peki neden verdi progestan düşük tehliken varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?